Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 singiel, mieszkam z rodzicami, szukam pracy, spotykam z się koleżankami, 0 randek Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie na początku nic się nie zmieni, nadal więcej emocji dzięki obecnemu rynku pracy, później może przyjść jakaś wiadomość, a w dwóch denarach bym widziała podpisanie umowy Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża przez większość czasu bardzo dobrze, może nawet zakupię sobie coś fajnego w tych 9 denarach może też coś wpadnie w oko, a w 7 mieczach zacznę kombinować nad kaską Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość patrząc na te karty - fatalnie w 8 pucharach znowu do czegoś zacznę powracać, w giermku mieczy czuję, że ktoś się może zjawić (przechodzą mi przez myśl tylko dwie osoby i obecnie nie mam ochoty na oglądanie żadnej z nich), dalej poczuję, że czegoś bardzo mi brakuje, ciepła drugiego człowieka... Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz wolałabym, aby to była już stabilna posada (+ 2 denary w pracy) biorąc jednak pod uwagę uczucia, to może być pan, a wtedy nie będzie miło (śmierć + 5 denarów) Rada: XVIII Księżyc trochę czasami nakłamać, oderwać się od rzeczywistości, zgłębić własną osobę, być bardziej tajemniczą Cytuj
Lena75 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowiena początku nic się nie zmieni, nadal więcej emocji dzięki obecnemu rynku pracy, później może przyjść jakaś wiadomość, a w dwóch denarach bym widziała podpisanie umowy No cos sie podzieje ...sporo tu ruchu....ale czy cos z tego wyniknie , niekoniecznie...chyba bedziesz za bardzo wybrzydzać. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieżaprzez większość czasu bardzo dobrze, może nawet zakupię sobie coś fajnego w tych 9 denarach może też coś wpadnie w oko, a w 7 mieczach zacznę kombinować nad kaską Tu nie bede wymyslała bo nie jestem dobra w interpretacji finansów.....chociaz martwi mnie ta Wieza w podsumie. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwośćpatrząc na te karty - fatalnie w 8 pucharach znowu do czegoś zacznę powracać, w giermku mieczy czuję, że ktoś się może zjawić (przechodzą mi przez myśl tylko dwie osoby i obecnie nie mam ochoty na oglądanie żadnej z nich), dalej poczuję, że czegoś bardzo mi brakuje, ciepła drugiego człowieka... Jakies wedrówki emocjonalne... Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarzwolałabym, aby to była już stabilna posada (+ 2 denary w pracy) biorąc jednak pod uwagę uczucia, to może być pan, a wtedy nie będzie miło (śmierć + 5 denarów) A moze spotkasz tego "odpowiedniego " faceta... Rada: XVIII Księżyc trochę czasami nakłamać, oderwać się od rzeczywistości, zgłębić własną osobę, być bardziej tajemniczą Nie bagatelizowac swoich obaw i leków ale tez nie pozwolic "podciąć " sobie skrzydeł. Cytuj
gucio19 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Mam wrazenie ze pojawi się więcej niż 1 oferta, chyba będzie to praca fizyczna(4 bulaw) w milym towarzystwie Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża hmm moze sobie cos upatrzysz ale np bedziesz chciała kupic to nastepnego dnia, i gdy juz pojdziesz do sklepu, okaze się, że tego nie ma i trzeba isc do innego sklepu, gdzie będzie drożej i będziesz musiała pożyczyć kaske od kogoś albo upatrzysz sobie kilka rzeczy i nie starczy Ci kasy i napiszesz do kogos z prosba o pozyczke(paz:) ) Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Może jakiś powrót osoby z przeszłości, wymiana wiadomości i... byc moze dojdziesz do wniosku że to nie ma sensu,czas na rozliczenie się z przeszłoscia (sprawiedliwosc)? Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz - coś pozytywnego na pewno, może jakaś sprawa zakonczy sie dla Ciebie pomyślnie, lub Twoja sytuacja się ustabilizuje (w obojetnie jakiej sferze) albo spotkasz mężczyznę marzeń, którego początkowo możesz potraktować z dystansem Rada: XVIII Księżyc - nie żyj iluzjami, nie popadaj w stany depresyjne Edytowane 29 Października 2014 przez gucio19 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 dziękuję bardzo dziewczyny :kwiatek: Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Będziesz się motać po domu, rozważając w sobie całą sytuacje i może myśląc nad zmianą sposobu szukania pracy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża ktoś cie wesprze finansowo, a może da zarobić Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Tu raczej nic na razie nie ruszy Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Jakiś facet , może tata wykona jakiś ruch, który cię mile zaskoczy Rada: XVIII Księżycnie wiesz wszystkiego, coś jest przed toba ukryte więc nie ma co sie szarpać czy wykonywać gwałtownych ruchów. poczekaj na rozwój wypadków Cytuj
roszpunka79 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Tutaj mam dwa skojarzenia: 1. Nie wiem na ile to realne, ale tu pomyślałam, że Twój tata może Ci wiercić dziurę w brzuchu: „weź się za jakąś robotę” itd. 2. Zostaniesz zaproszona na jakąś rozmowę kwalifikacyjną- 4 buław-spotkanie, rycerz-szef czy ktoś zajmujący się rekrutacją. Ale coś spowoduje, że będziesz to rozważać. Patrząc na karty poniżej (szczególnie na 7 monet) pomyślałam, że powodem wątpliwości może być niezbyt satysfakcjonujące wynagrodzenie. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Te karty łączą mi się z tymi z pytania pierwszego. Przy założeniu, że będzie propozycja pracy - oferta zarobków (paź i 9 monet), ale nie takich jakbyś oczekiwała (7 monet). Jeśli nie będzie propozycji pracy- Twój budżet może się zasilić w wyniku podarku finansowego. Koniec miesiąca chudszy lub ewentualnie podarek niezbyt hojny Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Tutaj karty jakoś łącznie do mnie przemówiły. Albo emocjonalnie wrócisz do sprawy jakiegoś mężczyzny, albo on realnie się zaznaczy w Twoim życiu. Niestety niezbyt pozytywnie. Być może dotrą do Ciebie jakieś informacje na jego temat, które spowodują, że uznasz że trzeba ostatecznie zamknąć sprawę, albo ona się w związku z nimi zamknie w sposób naturalny. Coś Cię mocni zaboli. Nie wiem, ale ten cesarz mi się skojarzył ze stabilizowaniem sytuacji życiowej. Może ktoś na kim Ci zależy stanie na ślubnym kobiercu. Jeśli nie- to zdystansuje się jakoś od Ciebie i to będzie Cię dręczyć. Rada: XVIII Księżyc Uważaj na emocje, nie pogrążaj się. Uważaj na kombinacje, manipulacje, nie daj się mamić- zachowaj trzeźwy umysł i w sytuacjach wątpliwości szukaj drugiego dna. Cytuj
pretoria Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Zapisuję się w kolejkę. Zajrzę jutro Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 dziękuję roszpunko w rozkładzie na finanse jest 7 mieczy, nie denarów jeżeli ma ktoś wrócić, to lepiej, aby to było na płaszczyźnie emocjonalnej pomyślałam sobie też przed chwilą, że ten pazik może wskazywać na nerwową atmosferę w tym czasie (wcześniej też był rycerz buław). pretoria... Tobie podziękuję później Cytuj
Ceres Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowiena początku nic się nie zmieni, nadal więcej emocji dzięki obecnemu rynku pracy, później może przyjść jakaś wiadomość, a w dwóch denarach bym widziała podpisanie umowy Będziesz rozważała kilka ofert na jedną się prawdopodobnie zdecydujesz i podpiszesz umowę. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieżaprzez większość czasu bardzo dobrze, może nawet zakupię sobie coś fajnego w tych 9 denarach może też coś wpadnie w oko, a w 7 mieczach zacznę kombinować nad kaską Nie będzie źle, sprawisz sobie jakąś przyjemność, coś sobie kupić i to w okazyjnej cenie. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwośćpatrząc na te karty - fatalnie w 8 pucharach znowu do czegoś zacznę powracać, w giermku mieczy czuję, że ktoś się może zjawić (przechodzą mi przez myśl tylko dwie osoby i obecnie nie mam ochoty na oglądanie żadnej z nich), dalej poczuję, że czegoś bardzo mi brakuje, ciepła drugiego człowieka... Jakaś wiadomość od kogoś z kim byłaś kiedyś związana w przeszłości. Ale w ostatecznym rozrachunku dojdziesz do wniosku, że nie ma sensu do tego wracać, bo ten ktoś nie spełniał twoich oczekiwań, czegoś mu brakowało. Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarzwolałabym, aby to była już stabilna posada (+ 2 denary w pracy) biorąc jednak pod uwagę uczucia, to może być pan, a wtedy nie będzie miło (śmierć + 5 denarów) Jakiś władczy facet, może Twój przyszły pracodawca. Rada: XVIII Księżyctrochę czasami nakłamać, oderwać się od rzeczywistości, zgłębić własną osobę, być bardziej tajemniczą Zaufać swojej intuicji. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 (edytowane) dziękuje bardzo Ceres pracodawca byłby BARDZO miłą niespodzianką Edytowane 29 Października 2014 przez Euterpe Cytuj
pretoria Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Jednak dzisiaj Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Jak dla mnie będzie ładnie i korzystnie dla Ciebie. Jakieś nowe perspektywy się pojawią. Radość z efektow swojej pracy. Może dodatkowa praca. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Pod koniec miesiąca przyciśniesz lekko pasa, ale do tego momentu fajnie, bez większych zahamowań Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość A według mnie nie będzie najgorzej. Pojawią się chwile, w których będziesz rozdarta wewnętrznie, ale dojrzejesz do pozostawienia przeszłości za sobą. Na co również wskazuje śmierć, przejdziesz do innego, lepszego etapu, być może ktoś Cię w tym wesprze lub momentami poczujesz, że brakuje Ci już sił. Ale będzie ok Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Może dotrzesz do celu, osiągniesz stabilizację finansową lub po prostu pojawi się dojrzały facet. Rada: XVIII Księżyc Nie daj oderwać się od ziemi, nie oddawaj się marzeniom i nierealnym planom, nie idealizuj. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 dziękuję bardzo pretoria Cytuj
Trida Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieTu coś się może ruszyć, jakieś zlecenie, praca. Może coś w domu tudzież przez kogoś znajomego? Widać, ze coś się ruszyć może. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Oj uważaj, żebyś nie została oszukana. Bardzo mocno na to wskazuje 7 mieczy i wieza z podsumy. zastanawiam się, czy to nie bd np jak w NaturHouse, ze pierw musisz zapłacić za materiały szkoleniowe i później, jak pracujesz, to zarabiasz. Czytaj po 3-4 razy umowy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Raczej rozmyslanie i jesienna nostalgia. Niestety. Ni widu ni słychu romansu. Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Moze jednak nie tak źle bd z praca i tymi uczuciami :> wg mnie kogoś możesz niezobowiązująco poznać, kto lekko Ci zawróci w głowie. Rada: XVIII Księżyc Daj się ponieść fantazji, marzeniom Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 dziękuję bardzo Trida będę czytać 3-4 umowy jak się jakaś trafi Cytuj
roszpunka79 Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 dziękuję roszpunko w rozkładzie na finanse jest 7 mieczy, nie denarów Faktycznie, a ja uparcie widziałam denary. Pewnie dlatego, że pytanie dotyczyło kasy :-). 7 mieczy- zgadzam się, że możesz kombinować, żeby dorobić albo przyoszczędzić, ale pod koniec miesiąca uważaj tez na portfel, żeby się jakiś złodziejaszek koło niego nie zakręcił. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Faktycznie, a ja uparcie widziałam denary. Pewnie dlatego, że pytanie dotyczyło kasy :-). 7 mieczy- zgadzam się, że możesz kombinować, żeby dorobić albo przyoszczędzić, ale pod koniec miesiąca uważaj tez na portfel, żeby się jakiś złodziejaszek koło niego nie zakręcił. dziękuję Cytuj
afercia Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie W tarocie snów 4ka buław to uchylone drzwi. Moim zdaniem przejdziesz nimi na rozmowę do pana rycerzyka buław, dynamicznego mężczyzny zajmującego się rekrutacją, ale będziesz rozważać za i przeciw tej pracy, jakbyś nie była pewna czy brać czy lepiej poczekać. Chociaż ta dwójka również może być połączeniem dołu z górą - czyli szefa z pracownikiem czyli umową Moim zdaniem przede wszystkim czeka Cię spotkanie w sprawie pracy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Kupisz coś na przecenie albo jakiś napój z procentami Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Wieczorami będziesz wspominać tych co znikli z Twojego życia. Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Kupisz nowy fotel! A tak bardziej na serio to chyba pojawi się szef Rada: XVIII Księżyc Unikaj nocnych nostalgicznych rozmyślań. Kieruj się intuicją i szukaj swoje drugie ja. Unikaj plotek/ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 dziękuję afercia oby się udało z tą pracą Cytuj
emilr Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Myślę, że póki co w domu. Wyjazd w sprawie pracy może się szykować. W 2 denarów możliwe zastanawianie się między dwiema opcjami, moze jakieś dwie kuszące oferty Ci się trafią. Tym bardziej, ze w sumie są kochankowie. Ale chyba jeszcze w tym miesiącu nie będzie efektu w postaci pracy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża coś może Cię mocno kusić i chyba bedzie kombinowanie kasy na tę przyjemność. Druga opcja to skoro pracy szukasz, uważaj. Coś co jest takie ładne (giernek, moze cos skrywać (dziewiątki są takie hmmm, zamknięte, tajemnicze. A tu dodatkowo denary). Coś się może kryć za 9 denarów. Gdzieś czytałam opis tej karty: wszystko na sprzedaż. Potem niezbyt fajna 7 mieczy i wieża w podsumie. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość myślami możesz wracać do kogoś z kim niekoniecznie masz dobre relacje.Wrócą niezakończone sprawy. Lub też pojawi sie ktoś, kto nie do końca jest szczery. Jakieś nieporozumienia i chęć wyjaśnienia tego. Możliwa rozmowa i kompromis. Jeszcze skojarzyło mi sie też z finansami (masz tam 7 mieczy), aby uważać na niejasne umowy. Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Jakiś ważny dla Ciebie pan może sie odezwać. Albo też Ty dasz rade wszystkiemu, zwłaszcza emocjom, rozprawisz się z nimi. Rada: XVIII Księżyc Nie daj ponieść się za emocjom zbyt mocno. To bardzo realne, że w tym miesiącu będą cie męczyły (8 kielichów w uczuciach). To też rada, aby sie z nimi uporać, zamiast udawa, że nie istnieją. Edytowane 2 Listopada 2014 przez emilr Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Wydaje mi się, że widać tutaj ożywienie, rycerz buław działa, a 2 denary to dogadywanie spraw. Myślę, że coś się zmieni, znajdziesz jakąś ciekawą ofertę. Wg sumy HB wychodzi karta Kochanków - co z tym zrobisz, to zależy od Ciebie, Twojego wyboru. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Giermek pucharów ma jakieś pieniążki, wydaje je, będziesz zadowolona w 9 denarach, może kupisz sobie coś ładnego albo wykorzystasz na wyjścia ze znajomymi. 7 mieczy to już kombinowanie, a przy Wieży widać, że wydasz więcej niż planowałaś albo pojawi się nieoczekiwany wydatek. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Nie martw się, przyjdzie lepszy miesiąc! Chyba wróci jakiś pan, który tylko Cię zdenerwuje i ostatecznie uświadomisz sobie, co niesie z sobą znajomość z nim. Widać w listopadzie samotnośc i brak drugiej osoby... Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Może tak jak piszesz sprawa związana z pracą... Na pana bym jednak nie stawiała. Rada: XVIII Księżyc trochę czasami nakłamać, oderwać się od rzeczywistości, zgłębić własną osobę, być bardziej tajemniczą --> dokładnie plus nie mówić wszystkiego, zachować trochę dla siebie. Mogą też odezwać się potrzeby twórcze Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 dzięki Linkinia powiększyłam teraz teren poszukiwań pracy dla siebie. Mam nadzieję, że się coś trafi nawet, jak będzie to związane z przeprowadzką do innego, znacznie odległego miasta Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 (edytowane) WERYFIKACJA!!! singiel, mieszkam z rodzicami, szukam pracy, spotykam z się koleżankami, 0 randek Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie na początku nic się nie zmieni, nadal więcej emocji dzięki obecnemu rynku pracy, później może przyjść jakaś wiadomość, a w dwóch denarach bym widziała podpisanie umowy Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża przez większość czasu bardzo dobrze, może nawet zakupię sobie coś fajnego w tych 9 denarach może też coś wpadnie w oko, a w 7 mieczach zacznę kombinować nad kaską Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość patrząc na te karty - fatalnie w 8 pucharach znowu do czegoś zacznę powracać, w giermku mieczy czuję, że ktoś się może zjawić (przechodzą mi przez myśl tylko dwie osoby i obecnie nie mam ochoty na oglądanie żadnej z nich), dalej poczuję, że czegoś bardzo mi brakuje, ciepła drugiego człowieka... Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz wolałabym, aby to była już stabilna posada (+ 2 denary w pracy) biorąc jednak pod uwagę uczucia, to może być pan, a wtedy nie będzie miło (śmierć + 5 denarów) Rada: XVIII Księżyc trochę czasami nakłamać, oderwać się od rzeczywistości, zgłębić własną osobę, być bardziej tajemniczą No cos sie podzieje ...sporo tu ruchu....ale czy cos z tego wyniknie , niekoniecznie...chyba bedziesz za bardzo wybrzydzać. Tu nie bede wymyslała bo nie jestem dobra w interpretacji finansów.....chociaz martwi mnie ta Wieza w podsumie. Jakies wedrówki emocjonalne... A moze spotkasz tego "odpowiedniego " faceta... Nie bagatelizowac swoich obaw i leków ale tez nie pozwolic "podciąć " sobie skrzydeł. Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieMam wrazenie ze pojawi się więcej niż 1 oferta, chyba będzie to praca fizyczna(4 bulaw) w milym towarzystwie Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża hmm moze sobie cos upatrzysz ale np bedziesz chciała kupic to nastepnego dnia, i gdy juz pojdziesz do sklepu, okaze się, że tego nie ma i trzeba isc do innego sklepu, gdzie będzie drożej i będziesz musiała pożyczyć kaske od kogoś albo upatrzysz sobie kilka rzeczy i nie starczy Ci kasy i napiszesz do kogos z prosba o pozyczke(paz:) ) Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Może jakiś powrót osoby z przeszłości, wymiana wiadomości i... byc moze dojdziesz do wniosku że to nie ma sensu,czas na rozliczenie się z przeszłoscia (sprawiedliwosc) ? Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz - coś pozytywnego na pewno, może jakaś sprawa zakonczy sie dla Ciebie pomyślnie, lub Twoja sytuacja się ustabilizuje (w obojetnie jakiej sferze) albo spotkasz mężczyznę marzeń, którego początkowo możesz potraktować z dystansem Rada: XVIII Księżyc - nie żyj iluzjami, nie popadaj w stany depresyjne Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieBędziesz się motać po domu, rozważając w sobie całą sytuacje i może myśląc nad zmianą sposobu szukania pracy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża ktoś cie wesprze finansowo, a może da zarobić Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Tu raczej nic na razie nie ruszy Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Jakiś facet , może tata wykona jakiś ruch, który cię mile zaskoczy Rada: XVIII Księżycnie wiesz wszystkiego, coś jest przed toba ukryte więc nie ma co sie szarpać czy wykonywać gwałtownych ruchów. poczekaj na rozwój wypadków Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieTutaj mam dwa skojarzenia: 1. Nie wiem na ile to realne, ale tu pomyślałam, że Twój tata może Ci wiercić dziurę w brzuchu: „weź się za jakąś robotę” itd. 2. Zostaniesz zaproszona na jakąś rozmowę kwalifikacyjną- 4 buław-spotkanie, rycerz-szef czy ktoś zajmujący się rekrutacją. Ale coś spowoduje, że będziesz to rozważać. Patrząc na karty poniżej (szczególnie na 7 monet) pomyślałam, że powodem wątpliwości może być niezbyt satysfakcjonujące wynagrodzenie. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Te karty łączą mi się z tymi z pytania pierwszego. Przy założeniu, że będzie propozycja pracy - oferta zarobków (paź i 9 monet), ale nie takich jakbyś oczekiwała (7 monet). Jeśli nie będzie propozycji pracy- Twój budżet może się zasilić w wyniku podarku finansowego. Koniec miesiąca chudszy lub ewentualnie podarek niezbyt hojny Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Tutaj karty jakoś łącznie do mnie przemówiły. Albo emocjonalnie wrócisz do sprawy jakiegoś mężczyzny, albo on realnie się zaznaczy w Twoim życiu. Niestety niezbyt pozytywnie. Być może dotrą do Ciebie jakieś informacje na jego temat, które spowodują, że uznasz że trzeba ostatecznie zamknąć sprawę, albo ona się w związku z nimi zamknie w sposób naturalny. Coś Cię mocni zaboli. Nie wiem, ale ten cesarz mi się skojarzył ze stabilizowaniem sytuacji życiowej. Może ktoś na kim Ci zależy stanie na ślubnym kobiercu. Jeśli nie- to zdystansuje się jakoś od Ciebie i to będzie Cię dręczyć. Rada: XVIII Księżyc Uważaj na emocje, nie pogrążaj się. Uważaj na kombinacje, manipulacje, nie daj się mamić- zachowaj trzeźwy umysł i w sytuacjach wątpliwości szukaj drugiego dna. Faktycznie, a ja uparcie widziałam denary. Pewnie dlatego, że pytanie dotyczyło kasy :-). 7 mieczy- zgadzam się, że możesz kombinować, żeby dorobić albo przyoszczędzić, ale pod koniec miesiąca uważaj tez na portfel, żeby się jakiś złodziejaszek koło niego nie zakręcił. Będziesz rozważała kilka ofert na jedną się prawdopodobnie zdecydujesz i podpiszesz umowę. Nie będzie źle, sprawisz sobie jakąś przyjemność, coś sobie kupić i to w okazyjnej cenie. Jakaś wiadomość od kogoś z kim byłaś kiedyś związana w przeszłości. Ale w ostatecznym rozrachunku dojdziesz do wniosku, że nie ma sensu do tego wracać, bo ten ktoś nie spełniał twoich oczekiwań, czegoś mu brakowało. Jakiś władczy facet, może Twój przyszły pracodawca. Zaufać swojej intuicji. Jednak dzisiaj Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI Kochankowie Jak dla mnie będzie ładnie i korzystnie dla Ciebie. Jakieś nowe perspektywy się pojawią. Radość z efektow swojej pracy. Może dodatkowa praca. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Pod koniec miesiąca przyciśniesz lekko pasa, ale do tego momentu fajnie, bez większych zahamowań Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość A według mnie nie będzie najgorzej. Pojawią się chwile, w których będziesz rozdarta wewnętrznie, ale dojrzejesz do pozostawienia przeszłości za sobą. Na co również wskazuje śmierć, przejdziesz do innego, lepszego etapu, być może ktoś Cię w tym wesprze lub momentami poczujesz, że brakuje Ci już sił. Ale będzie ok Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Może dotrzesz do celu, osiągniesz stabilizację finansową lub po prostu pojawi się dojrzały facet. Rada: XVIII Księżyc Nie daj oderwać się od ziemi, nie oddawaj się marzeniom i nierealnym planom, nie idealizuj. Tu coś się może ruszyć, jakieś zlecenie, praca. Może coś w domu tudzież przez kogoś znajomego? Widać, ze coś się ruszyć może. Oj uważaj, żebyś nie została oszukana. Bardzo mocno na to wskazuje 7 mieczy i wieza z podsumy. zastanawiam się, czy to nie bd np jak w NaturHouse, ze pierw musisz zapłacić za materiały szkoleniowe i później, jak pracujesz, to zarabiasz. Czytaj po 3-4 razy umowy. Raczej rozmyslanie i jesienna nostalgia. Niestety. Ni widu ni słychu romansu. Moze jednak nie tak źle bd z praca i tymi uczuciami :> wg mnie kogoś możesz niezobowiązująco poznać, kto lekko Ci zawróci w głowie. Daj się ponieść fantazji, marzeniom Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieW tarocie snów 4ka buław to uchylone drzwi. Moim zdaniem przejdziesz nimi na rozmowę do pana rycerzyka buław, dynamicznego mężczyzny zajmującego się rekrutacją, ale będziesz rozważać za i przeciw tej pracy, jakbyś nie była pewna czy brać czy lepiej poczekać. Chociaż ta dwójka również może być połączeniem dołu z górą - czyli szefa z pracownikiem czyli umową Moim zdaniem przede wszystkim czeka Cię spotkanie w sprawie pracy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Kupisz coś na przecenie albo jakiś napój z procentami Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Wieczorami będziesz wspominać tych co znikli z Twojego życia. Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Kupisz nowy fotel! A tak bardziej na serio to chyba pojawi się szef Rada: XVIII Księżyc Unikaj nocnych nostalgicznych rozmyślań. Kieruj się intuicją i szukaj swoje drugie ja. Unikaj plotek/ Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieMyślę, że póki co w domu. Wyjazd w sprawie pracy może się szykować. W 2 denarów możliwe zastanawianie się między dwiema opcjami, moze jakieś dwie kuszące oferty Ci się trafią. Tym bardziej, ze w sumie są kochankowie. Ale chyba jeszcze w tym miesiącu nie będzie efektu w postaci pracy. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża coś może Cię mocno kusić i chyba bedzie kombinowanie kasy na tę przyjemność. Druga opcja to skoro pracy szukasz, uważaj. Coś co jest takie ładne (giernek, moze cos skrywać (dziewiątki są takie hmmm, zamknięte, tajemnicze. A tu dodatkowo denary). Coś się może kryć za 9 denarów. Gdzieś czytałam opis tej karty: wszystko na sprzedaż. Potem niezbyt fajna 7 mieczy i wieża w podsumie. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość myślami możesz wracać do kogoś z kim niekoniecznie masz dobre relacje.Wrócą niezakończone sprawy. Lub też pojawi sie ktoś, kto nie do końca jest szczery. Jakieś nieporozumienia i chęć wyjaśnienia tego. Możliwa rozmowa i kompromis. Jeszcze skojarzyło mi sie też z finansami (masz tam 7 mieczy), aby uważać na niejasne umowy. Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Jakiś ważny dla Ciebie pan może sie odezwać. Albo też Ty dasz rade wszystkiemu, zwłaszcza emocjom, rozprawisz się z nimi. Rada: XVIII Księżyc Nie daj ponieść się za emocjom zbyt mocno. To bardzo realne, że w tym miesiącu będą cie męczyły (8 kielichów w uczuciach). To też rada, aby sie z nimi uporać, zamiast udawa, że nie istnieją. Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa? 4 buławy, Rycerz buław, 2 denary -> HB VI KochankowieWydaje mi się, że widać tutaj ożywienie, rycerz buław działa, a 2 denary to dogadywanie spraw. Myślę, że coś się zmieni, znajdziesz jakąś ciekawą ofertę. Wg sumy HB wychodzi karta Kochanków - co z tym zrobisz, to zależy od Ciebie, Twojego wyboru. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa? Giermek pucharów, 9 denarów, 7 mieczy -> HB XVI Wieża Giermek pucharów ma jakieś pieniążki, wydaje je, będziesz zadowolona w 9 denarach, może kupisz sobie coś ładnego albo wykorzystasz na wyjścia ze znajomymi. 7 mieczy to już kombinowanie, a przy Wieży widać, że wydasz więcej niż planowałaś albo pojawi się nieoczekiwany wydatek. Jak będzie wyglądać moja sytuacja uczuciowa? 8 pucharów, Giermek mieczy, XIII Śmierć + 5 denarów -> HB VIII Sprawiedliwość Nie martw się, przyjdzie lepszy miesiąc! Chyba wróci jakiś pan, który tylko Cię zdenerwuje i ostatecznie uświadomisz sobie, co niesie z sobą znajomość z nim. Widać w listopadzie samotnośc i brak drugiej osoby... Jaka czeka mnie niespodzianka w tym miesiącu? IV Cesarz Może tak jak piszesz sprawa związana z pracą... Na pana bym jednak nie stawiała. Rada: XVIII Księżyc trochę czasami nakłamać, oderwać się od rzeczywistości, zgłębić własną osobę, być bardziej tajemniczą --> dokładnie plus nie mówić wszystkiego, zachować trochę dla siebie. Mogą też odezwać się potrzeby twórcze praca: szukanie, śledzenie ofert w necie, jedna rozmowa kwalifikacyjna (praca fizyczna) finanse: dobrze, wydałam na przyjemności, ale też nikomu o tym nie mówiłam, pod koniec pojawił się niespodziewany wydatek i musiałam ukryć fakt, że mam coś jeszcze na boku uczucia: rozprawiłam się z przeszłością, w środku i pod koniec miesiąca byłam bardziej zestresowana, cięty język częściej dawał o sobie znać, w 5 denarach poczułam się niewartościowa z powodu braku pracy i to uczucie towarzyszy mi już bardzo długo... niespodzianka: rozmowa kwalifikacyjna (kobieta), lekarz (mężczyzna) rada: uspokoić się, nie pozwolić sobie, aby sterowały mną nerwy/lęki, nie lekceważyć objawów (przez te stresy w środku i pod koniec miesiąca mój organizm zaczął szwankować...). dziękuję wszystkim Edytowane 27 Listopada 2014 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi