Meganos Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Napisalam Panu ze ma mnie usunac ze swoim znajomych na fb. Wiadomosc odczytal, ale nie usunal. Dlaczego tego nie zrobil? umiarkowanie, smierc, kolo fortuny, wieza (wrozone z AW) jakies dziwne te karty mi wyszly:/ szczerze mowiac to nie wiem, ale wydaje mi sie, ze chcial mi zrobic na zlosc i dlatego olal to, albo jest mu totalnie wszystko jedno czy ma mnie w znajomych czy nie.
Argmar Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Jeśli Ty go usuniesz ze znajomych to automatycznie on Ciebie także nie będzie miał w znajomych
Meganos Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 tak wiem:) oczywiscie moglabym to ja zrobic, ale wlasnie chodzilo o to zeby on to zrobil i zakonczyl.
Gość Noa20 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 No trochę Cię zlekceważył bo mu wsio ryba czy jesteś czy Cię nie ma w znajomych. Wieża na końcu może świadczyć o tym, że sama powinnaś go wyrzucić . I też trochę o przekorze. Mam nadzieję, że nie zostanę wywalona z tą interpretacją
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 tak z ciekawości... później go spytasz o czas zwłoki, zaufasz jego tłumaczeniu i wpiszesz tutaj jaki interpretacja, a później kolejny wątek pt. "mówił prawdę?". poczekaj, aż będziesz mieć 100 postów i wtedy będziesz pytać o takie rzeczy na wzajemną.
Meganos Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 sorry, ale nie bardzo rozumiem co to ma do mojego pytania..?
Meganos Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 poprostu ciekawa jestem dlaczego tego nie zrobil
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Zamykam A Meganos zachęcam do przeczytania Regulaminu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html Edytowane 29 Października 2014 przez Ciastko08 .
Rekomendowane odpowiedzi