Ceres Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Miałam w sobotę wieczorem wyjść ze znajomymi takie opóźnione Halloween ale jakoś tak nie wydaje mi się żeby do tego jednak doszło. Więc pytanie brzmi jak spędzę sobotni wieczór ? VII Buław, VI Monet, VI Buław, IV CESARZ, VIII Monet Wydaje mi się, że jednak wyjście nie dojdzie do skutku, będę sobie próbowała jakoś zagospodarować ten wieczór więc skupię się na jakimś czasochłonnym zajęciu ( szycie biżuterii) Gdzie spędzę/w jakim miejscu ten wieczór? II Buław, IV CESARZ W domu Cytuj
Meganos Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 w moim odczuciu do spotkania nie dojdzie i zostaniesz w domu 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Gdzie spędzę/w jakim miejscu ten wieczór? II Buław, IV CESARZ w dwójce buław wypatrujesz tego wyjazdu, ale też wahasz się (z HB masz kochanków). W cesarzu możesz faktycznie się nigdzie nie ruszyć. Więc pytanie brzmi jak spędzę sobotni wieczór? VII Buław, VI Monet, VI Buław, IV CESARZ, VIII Monet w 7 buławach może walczysz z czymś w sobie, w 6 monetach dasz znajomym info, że jednak nigdzie się nie wybierasz i zostaniesz w cieplutkim domku robiąc swoje. Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 A w sobotę to nie zatrzyma cię w domu jakiś facet? może cię namówi na wspólny wieczór w domowych pieleszach albo w kinie gdzie spędzisz? tu nie jestem pewna, ale chyba w domu tylko że we dwoje chyba że esarz to twój ojciec z którym bedziesz w sobote siedzieć przed telewizorem 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 ja mam w domu tylko matkę zero faceta, a ojca nie widziałam od 20 lat i nie powiem żebym za nim tęskniła Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 ja mam w domu tylko matkę zero faceta, a ojca nie widziałam od 20 lat i nie powiem żebym za nim tęskniła sorki, strzelałam na ślepo, ten cesarz kojarzy mi się z jakiś facetem Cytuj
Czarownica Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Cesarz to AW 4. 4 jak te 4 litery na których zostaniesz tego wieczora. Faktycznie w 8denarach to jakieś Twoje rzemiosło, takie jakieś misterne roboty, więc jeśli mówisz, że szyjesz biżuterię (sutasz? to taka robota mozolna;)) to może to być to właśnie, dopytującym się o Ciebie znajomym dasz znać, że jednak zostajesz;) 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 Zgadza się sutasz Czyli nie ma co pędzić do krawcowej z przeróbką sukienki, bo się nie przyda w tym tygodniu Cytuj
Trida Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 Więc pytanie brzmi jak spędzę sobotni wieczór ? VII Buław, VI Monet, VI Buław, IV CESARZ, VIII Monet Korespondencja (internet / telefon / rozmowa) z jakimś Panem. Wymiana poglądów etc. Ale wyjścia na imprezę niestety jak na moje nie widać. Gdzie spędzę/w jakim miejscu ten wieczór? II Buław, IV CESARZ Hmmm w towarzystwie jakiegoś Pana. Ale czy w domu... Kontakt netowy z poprzedniego rozkładu także może. 1 Cytuj
Ceres Napisano 30 Października 2014 Autor Napisano 30 Października 2014 Dzięki wielkie Faktycznie chyba nigdzie nie wyjdę, bo ekipa zaczeła się wykruszać. Ten ma dyżur, ten do pracy inni znowu kilkaset km do przejechania itp W związku z tym, że ja jednak jakieś Halloween chce mieć to wykombinowałam imprezę w piątek taka z mniejszym rozmachem ale jednak 1 Cytuj
Czarownica Napisano 30 Października 2014 Napisano 30 Października 2014 DoObra jak go już spędzisz to wpiszę, że zweryfikowany, bo w sumie to jeszcze wciąż jedynie prawdopodobieństwo Cytuj
Ceres Napisano 30 Października 2014 Autor Napisano 30 Października 2014 No Jeszcze może mi np wpaść do głowy, żeby wyskoczyć z jakimś znajomym np do kina i tez będzie cesarz tyle, że nie w domu Cytuj
afercia Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Więc pytanie brzmi jak spędzę sobotni wieczór ? VII Buław, VI Monet, VI Buław, IV CESARZ, VIII Monet Będziesz siedziała w domu, robiąc coś co lubisz co wymaga też jakieś precyzji,pierwsze dwie karty kojarzą mi się z igła i jakimś drobnymi np kamyczkami. Gdzie spędzę/w jakim miejscu ten wieczór? II Buław, IV CESARZ W buławach może byś i chciała wyjść, ale cesarz w końcu zostaje na swoim prywatnym fotelu. Ewentualnie możesz w 3ce pójść posiedzieć do kogoś. Ale raczej na fotelu spędzisz wieczór 1 Cytuj
Ceres Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 Weryfikacja Miałam w sobotę wieczorem wyjść ze znajomymi takie opóźnione Halloween ale jakoś tak nie wydaje mi się żeby do tego jednak doszło.Więc pytanie brzmi jak spędzę sobotni wieczór ? VII Buław, VI Monet, VI Buław, IV CESARZ, VIII Monet Wydaje mi się, że jednak wyjście nie dojdzie do skutku, będę sobie próbowała jakoś zagospodarować ten wieczór więc skupię się na jakimś czasochłonnym zajęciu ( szycie biżuterii) A kombinowałam czym by tu się zająć, część wieczoru spędziłam na pogaduchach z dwoma kolegami a część wieczoru nad rękodziełem. Nic nie uszyłam ale zaprojektowałam wzór naszyjnika. Taki spokojny, bez wrażeń wieczór Gdzie spędzę/w jakim miejscu ten wieczór? II Buław, IV CESARZ W domu W domku, ciepełku, głównie przed kompem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi