Skocz do zawartości

Piąteczek i Helloween (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jako, że w sobotę siedzę w domu więc zorganizowałam sobie wyjście w piekielny piątek. Nowy klub - nigdy tam nie byłam, impreza z przebieraniem się, nie piję, bo wracam do domu samochodem, do rana balować nie będę.

W jakiej atmosferze minie mi impreza? X Monet, III Mieczy, Rycerz Buław - HB ŚMIERĆ

Tłoczno (x monet), ja trzeźwa (3 mieczy) ale w sumie aktywnie spędzę czas, potańczę sobie (rycek buław) albo będę miło spędzała czas ze znajomymi ale jakiś rycek buław postanowi mi to popsuć, czymś mnie zrazi, zrani, rozczaruje i zakończę z nim znajomość (śmierć)

Wyhaczę tam jakiś ciekawy, męski obiekt? Paź Mieczy, Król Buław, KOŁO FORTUNY, As Monet dociągnęłam Rycerz Kielichów - HB XI MOC

Może nawet dwóch ale jednego uznam za dziecinnego a drugim chyba się zainteresuję, As monet i Koło z ryckiem kielichów kojarzą mi się z jakąś niespodziewaną szansą od losu na romans, pozytywną zmianę uczuciową.

Efekty po imprezie? VII Mieczy, As Buław, VII Buław - HB DIABEŁ

Mam wrażenie, że przed kimś z czegoś będę się tłumaczyć.

Edytowane przez Ceres
Napisano

W jakiej atmosferze minie mi impreza? X Monet, III Mieczy, Rycerz Buław - HB ŚMIERĆ

Będziesz dobrze się bawić, tańczyć, rozmawiać z ludźmi. Przyszło mi też na myśl, że jako będziesz trzeźwa to w pewnym momencie możesz się zirytować na całe to towarzystwo bo po trzeźwemu inaczej się patrzy na chlapniętych.

Wyhaczę tam jakiś ciekawy, męski obiekt? Paź Mieczy, Król Buław, KOŁO FORTUNY, As Monet dociągnęłam Rycerz Kielichów - HB XI MOC

Powiem, że tak i nawet możliwa wymiana namiarów na siebie lub umówienie na spotkanie.

Będziesz chyba trochę zmęczona. No ale nie dziw się skoro wytańcujesz się na parkiecie;)

Może też niecierpliwie będziesz czekać na kolejną taką okazję.

Napisano

Weryfikacja

Jako, że w sobotę siedzę w domu więc zorganizowałam sobie wyjście w piekielny piątek. Nowy klub - nigdy tam nie byłam, impreza z przebieraniem się, nie piję, bo wracam do domu samochodem, do rana balować nie będę.

Tłoczno (x monet), ja trzeźwa (3 mieczy) ale w sumie aktywnie spędzę czas, potańczę sobie (rycek buław) albo będę miło spędzała czas ze znajomymi ale jakiś rycek buław postanowi mi to popsuć, czymś mnie zrazi, zrani, rozczaruje i zakończę z nim znajomość (śmierć)

Widzę te karty teraz tak: Towarzystwo ok, znajomi z którymi fajnie spędza mi się czas (X monet), ale jakoś knajpa mi nie odpowiadała (III Mieczy) nie w moim stylu więc podjęliśmy decyzję o zmianie lokalu i poszliśmy do innego (Rycek Buław) w sumie jest ŚMIERĆ czyli chyba moja decyzja, że więcej do tej knajpy nie pójdę.

Może nawet dwóch ale jednego uznam za dziecinnego a drugim chyba się zainteresuję, As monet i Koło z ryckiem kielichów kojarzą mi się z jakąś niespodziewaną szansą od losu na romans, pozytywną zmianę uczuciową.

To było tak nie ja kogoś wyhaczyłam tylko oni mnie. Paź Mieczy wzdychający do mnie kolega z pracy, młodszy niż ja, który mnie irytuje a w sytuacji kiedy ja byłam trzeźwa a on coraz bardziej nie, miałam ochotę mu przylać żeby uciszyć. Król Buław - kolega kolegi gość starszy niż ja nie w moim typie jeżeli chodzi o facetów do bliższych relacji ale koleś ma bardzo szerokie kontakty we władzy miasta, powiatu, policji itp warto się z nim zakolegować w sensie mojej kariery, pracy itp więc tu wpadłby ten As Monet. A Rycek Kielichów to chyba ja na tej imprezie - wypatrująca jakiegoś męskiego obiektu do zgwałcenia.

Mam wrażenie, że przed kimś z czegoś będę się tłumaczyć.

Wyszłam wcześniej niż inni w zasadzie musiałam się wymknąć, bo nie chcieli mnie wypuścić znajomi (VII Mieczy) ale planuję już kolejną (As Buław) i rekrutuję na nią ekipę (VII Buław)

• Lubię to! 1