Skocz do zawartości

twarz, gojenie (ZWERYFIKWOANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam ogromny problem, trafiłam w ręce niewłaściwej kosmetyczki, która zmasakrowała mi twarz. Uszanujcie proszę moją prośbę i nie wnikajcie co się stało. Nie komentujcie sytuacji. Proszę tylko o same interpretacje.

Jak moja twarz/skóra będzie się goiła?

podczas tasowania wypadła mi królowa pucharów

śmierć XIII, giermek denarów, król buław, 3 puchary

śmierć, to niby karta odrodzenia, więc powinno być dobrze, ale trochę to potrwa, bo karta pucharów jest dopiero na końcu :(

dobrze, że wypadła królowa, może to karta urody

• Maestro
Napisano

Marta, będzie dobrze, jeszcze przez krótki czas twarz się będzie goiła, niewykluczone wydatki na kremy, ale karta 3 pucharów zawsze dobrze wróży. Polepszy sie, trzymam kciuki, żeby jak najszybciej:)

• Lubię to! 1
Napisano

Nie no, twoja twarz jak się zregeneruje to będzie w lepszej kondycji niż była, będziesz zadowolona. Ale zgadzam się z Agą, prawdopodobnie będziesz musiała jeszcze albo zakupić jakiś kosmetyk, albo zapłacić dermatologowi za wizytę.

A i moim zdaniem dość szybko to nastąpi - masz buławowego, a nie np 7 denarów, czy inne trudy życia tutaj.

Napisano

Będzie dobrze. Królowa pucharów, to ładna, łagodna kobieta. Nic Ci nie grozi:-)

• Lubię to! 1
Napisano

Trójka pucharów dobrze wróży na takie sprawy, podobnie zresztą jak Król Buław. Ten giermek może oznaczać, że przydatne będą jakieś naturalne specyfiki np. ziołowe, które przyspieszą gojenie.

Napisano

3 Puchary to może znaczyć też to, że będziesz znowu mogła wyjść (czy tam wyleźć) bez kompleksów do ludzi.

Król Buław, że znowu będziesz atrakcyjna dla facetów. Śmierć na początku - powinno to szybko nastąpić.

• Lubię to! 1
Napisano

A mi się wydaje,że ten pazik to własnie jakies naturalne mazidła, może nawet sama coś wypatrzysz w internecie i będziesz mieszała ( np mazidla.com - to nie jest reklama, wejdz to zobaczysz o co mi chodzi). albo poszukasz pomocy u kogoś innego - KRÓL buław

Krolowa pucharów i reszta kart to powrot do "dawnej"urody ale też Krolowa moze pokazywac Twoj stan emocjonalny.

Nie przejmuj się! będzie dobrze:)

• Lubię to! 1
Napisano

na wszelkie zmiany skórne rewelacyjnie działa MASŁO SHE. zamienia twarz w pupcie niemowlaka

• Lubię to! 1
Napisano

Dużo emocji bd Cię to kosztowało (juz kosztuje) stąd pucharowa.

Ale dobre nawilżanie i kosmetyk (naturalny najlepiej, może miód?) i bd ok.

Idziesz jeszcze do jakiegoś lekarza z tym? Bo dermatologa może wskazywać pazik z buławowym.

Ale bd dobrze :) głowa do góry :)

• Lubię to! 1
Napisano
Mam ogromny problem, trafiłam w ręce niewłaściwej kosmetyczki, która zmasakrowała mi twarz. Uszanujcie proszę moją prośbę i nie wnikajcie co się stało. Nie komentujcie sytuacji. Proszę tylko o same interpretacje.

śmierć, to niby karta odrodzenia, więc powinno być dobrze, ale trochę to potrwa, bo karta pucharów jest dopiero na końcu :(

wszystko się dobrze zagoi i to w miarę szybko, może trzeba będzie się czymś wspomóc, ale generalnie będziesz zadowolona z efektu końcowego

Napisano

Będzie dobrze :) Trójka na końcu więc łebek do góry :) Chyba dobrze by było ewentualnie skonsultować to z jakimś dobrym lekarzem albo farmaceutą żeby dać jakieś mazidło - król buław wydaje mi się, że coś przeciw wysuszaniu a pazik ziemi że ma to być kosmetyk naturalny z rzeczy pochodzących z gleby :)

Gość Euterpe
Napisano

śmierć to naturalne zmiany, giermkiem możesz być Ty jako osoba zadowolona (na mojej karcie ta osoba nie jest smutna :)), król buław powie Ci komplement, a 3 pucharów wskazuje radość :)

masz bardzo optymistyczne karty, więc się nie martw :buzki:

Napisano

Wszystko będzie dobrze, skóra się zregeneruje. Do tego momentu dużo czasu spędzisz przed lustrem ;). Nie wykluczone, że wylądujesz u dermatologa. Ale głowa do góry, niedługo będziesz się cieszyć ładnym wyglądem.

Gość gość5
Napisano

krolowa pucharow skojarzyla mi sie najpierw z inna kosmetyczka- lub lekarzem dermatologiem, po chwili, ze na tyle bedzie Cie ta cała sytuacja denerwowac, ze troche poplaczesz na swoja chwilowo zmieniona na niekorzysc twarza, ale karty koncowe mówia o tym, ze bedzie dobrze- giermek denarow znow mi sie skojarzyl z jakims mazidłem.

3 puchary na koncu to sama radosc.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA: moja skóra bardzo szybko się wygoiła z ran. Miałam oparzenia z wysiękiem. Zaczęłam działać na własną rękę. Używałam kosmetyków, które miałam w domu w większosci naturalne i nawilżająco -regereujące - bez większego kombinowania działałam na podstawie swojej wiedzy. Trwało to jakiś tydzień,ale to cud bo osoba postronna oceniająca stan mojej twarzy uznała, ze takie rzeczy goją się około miesiąca przy pomocy silniejszych preparatów. Tamta kosmetyczka chciała mi oddać pieniądze i zorbić zabieg rekompensujący, ale odmówiłam - nie chciałam jej nawet widzieć po tym co mi zrobiła.

Dzięki za wpisy, rozdam punkty.

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1