Meganos Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 jak w temacie- co mnie dzisiaj zaskoczy? smierc, cesarz, slonce (wrozne z AW) hmm, wydaje mi sie, ze bedzie jakas wiadomosc od Pana co mnie zaskoczy, ale chyba pozytywnie Cytuj
Ceres Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Jakieś przełomowe wydarzenie/ rozmowa stawiam na kogoś z pracy może przełożony. Korzystna zmiana dla ciebie. 1 Cytuj
Meganos Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 dam jutro weryfikacje:) Cytuj
Gość Noa20 Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Chyba nic specjalnego nie wydarzy się, powiem nawet że dzień lekko leniwy, pod koniec może coś ciekawego obejrzysz, gdzieś wyjdziesz lub ktoś Cię odwiedzi/zadzwoni co przysporzy Ci trochę radośći Cytuj
Czarownica Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 No ewentualnie jakiś przejaw życia Pana, może jakaś pochwała Cytuj
agaMAJ Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 albo odezwie się ktoś, z kim dawno nie miałaś kontaku Cytuj
afercia Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 smierc, cesarz, slonce A moim zdaniem jakiś facet strąbi Cię na pasach bo będziesz zamyślona xD Tak mi się na RW ta śmierć kojarzy jak rozjeżdża innych Albo zobaczysz pana z nowym słoneczkiem i twoje nadzieje umrą. Albo tatuś zadzwoni Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 rozjaśni się sprawa związana z pracą albo jakimś mężczyzną. Śmierć może pokazywać, że było to nieuniknione i do przewidzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi