Skocz do zawartości

czy odeśle pieniądze ?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dałam ciała i to strasznie, zrobiłam przelew niewłaściwej osobie, szybko się zorientowałam i napisałam do tej osoby, prosząc o odesłanie kasy. Czy odeśle mi pieniądze?

MOC-SAD-7 PUCHARÓW ja **********, z tymi 7 pucharami to sobie mogę tylko pomarzyć ;( ja to mam pecha ostatnio

Druga opcja, odeśle mysląc, że jestem osobą rozkojarzoną... niech mysli nawet że jestem *****em , byle odesłał ;D

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

7 pucharów - moze ta osoba bedzie się wahała, czy zatrzymac ta kase czy odesłać

Mysle ze odesle ale po dluzszym czasie(wisielec z podsumy)

• Lubię to! 1
Napisano

MOC - niskie pobudki, ma ochotę zostawić sobie tę kaskę; 7 PUCHARÓW wie, że to pomyłka, będzie miał trudność z wyborem; SĄD - będzie wyrozumiały, odda pieniążki, wierzy, ze karma do niego wróci.

• Lubię to! 1
Napisano

na wszelki wypadek złożyłam reklamacje w banku, najwyżej pobiora mi 20 zł prowizji, ale przynajmniej odzyskam kase

Napisano
Dałam ciała i to strasznie, zrobiłam przelew niewłaściwej osobie, szybko się zorientowałam i napisałam do tej osoby, prosząc o odesłanie kasy. Czy odeśle mi pieniądze?

MOC-SAD-7 PUCHARÓW ja **********, z tymi 7 pucharami to sobie mogę tylko pomarzyć ;( ja to mam pecha ostatnio

a może 7 pucharów radzi "bądź dobrej myśli"? Twoje działania w Mocy są skuteczne a w Sądzie widziałabym odzyskanie pieniędzy.

• Lubię to! 1
Napisano

żyje nadzieją, bo bank mi odpisał, że to mój błąd i oni nie moga cofnąc tego przelewu. ;( oby wykazał się dobrą wolą

Napisano

W Siła to pewnie Ty. Pochopne działania ale i zmierzenie się z problemem. W Sądzie "człowiek uczy się na własnych błędach" ale to zwykle osoby uczciwe, wyrozumiałe.

Napisano

Moim zdaniem z bólem ale wróci - w sądzie pomyśli o za i przeciw chociaż będzie długo myślał 7 kielichów. Ludzie chyba nie są aż tak wredni-taką przynajmniej mam nadzieję.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

jestem za tym, że odzyskasz kasę ;)

siła na początku uspokaja, jest pozytywna dla sprawy. Dalej masz sąd czyli uwolnienie się z tej niewygodnej sytuacji. W 7 pucharach spełnienie marzeń :)

wszystko będzie dobrze :okok: nawet podsumę masz fajną: 11+20+7=38 ->3+8=11 XI Siła.

Napisano

Odzyskasz kasę (siła). Sąd z 7 kielichów- ta sytuacja to będzie dla Ciebie taki gong na odmułkę ;-).

• Lubię to! 1
Napisano

no to pozostaje mieć nadzieje na uczciwość tej osoby ;) bo nauczkę za roztrzepanie już otrzymałam

Napisano

w zasadzie mogę zweryfikować, od piątku ta osoba ani nie raczy odpowiedziec na maile, ani odesłać kasy ;( mogę się jeszcze łudzić ale marne są szanse że zachowa się uczciwei i pieniądze odeśle

Napisano

WERYFIKACJA kase odzyskałam po kolejnym mailu upominawczym. brakuje 1 zł co ma być chyba kosztem przelewu ;D

• Maestro
Napisano

BTW : Gucio i agamAJ, czy Wasze awatary mają coś wspólnego z Waszymi prawdziwymi wizerunkami;)?

Napisano (edytowane)

Niestety nie Inez :) Moze jedynie ciemne wlosy :D

To Priscilla Presley ;).

Edytowane przez gucio19
  • Maestro
Napisano
Niestety nie Inez :) Moze jedynie ciemne wlosy :D

To Priscilla Presley ;).

Nie poznałam Priscillii;)

Napisano
BTW : Gucio i agamAJ, czy Wasze awatary mają coś wspólnego z Waszymi prawdziwymi wizerunkami;)?
heh kiedyś usilnie próbowałam zrobić autoportret ;) udało mi się chyba grymas ust uchwycić, przynajmniej wydaje mi śię, że taki miałam przez pół swojego zycia ;D

ehh chciałam rozdac punkciki ale mi wyswietla że byłam ostatnio zbyt szczodra