agaMAJ Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 (edytowane) Dałam ciała i to strasznie, zrobiłam przelew niewłaściwej osobie, szybko się zorientowałam i napisałam do tej osoby, prosząc o odesłanie kasy. Czy odeśle mi pieniądze? MOC-SAD-7 PUCHARÓW ja **********, z tymi 7 pucharami to sobie mogę tylko pomarzyć ;( ja to mam pecha ostatnio Druga opcja, odeśle mysląc, że jestem osobą rozkojarzoną... niech mysli nawet że jestem *****em , byle odesłał ;D Edytowane 31 Października 2014 przez agaMAJ Cytuj
gucio19 Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 7 pucharów - moze ta osoba bedzie się wahała, czy zatrzymac ta kase czy odesłać Mysle ze odesle ale po dluzszym czasie(wisielec z podsumy) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 Może tak być, że mnie przetrzyma ;( Cytuj
Grahanka Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 MOC - niskie pobudki, ma ochotę zostawić sobie tę kaskę; 7 PUCHARÓW wie, że to pomyłka, będzie miał trudność z wyborem; SĄD - będzie wyrozumiały, odda pieniążki, wierzy, ze karma do niego wróci. 1 Cytuj
Arcan Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Mi się też wydaje,że finalnie zwróci 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 na wszelki wypadek złożyłam reklamacje w banku, najwyżej pobiora mi 20 zł prowizji, ale przynajmniej odzyskam kase Cytuj
Vivere Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Dałam ciała i to strasznie, zrobiłam przelew niewłaściwej osobie, szybko się zorientowałam i napisałam do tej osoby, prosząc o odesłanie kasy. Czy odeśle mi pieniądze? MOC-SAD-7 PUCHARÓW ja **********, z tymi 7 pucharami to sobie mogę tylko pomarzyć ;( ja to mam pecha ostatnio a może 7 pucharów radzi "bądź dobrej myśli"? Twoje działania w Mocy są skuteczne a w Sądzie widziałabym odzyskanie pieniędzy. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 żyje nadzieją, bo bank mi odpisał, że to mój błąd i oni nie moga cofnąc tego przelewu. ;( oby wykazał się dobrą wolą Cytuj
Vivere Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 W Siła to pewnie Ty. Pochopne działania ale i zmierzenie się z problemem. W Sądzie "człowiek uczy się na własnych błędach" ale to zwykle osoby uczciwe, wyrozumiałe. Cytuj
afercia Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Moim zdaniem z bólem ale wróci - w sądzie pomyśli o za i przeciw chociaż będzie długo myślał 7 kielichów. Ludzie chyba nie są aż tak wredni-taką przynajmniej mam nadzieję. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 jestem za tym, że odzyskasz kasę siła na początku uspokaja, jest pozytywna dla sprawy. Dalej masz sąd czyli uwolnienie się z tej niewygodnej sytuacji. W 7 pucharach spełnienie marzeń wszystko będzie dobrze nawet podsumę masz fajną: 11+20+7=38 ->3+8=11 XI Siła. Cytuj
roszpunka79 Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Odzyskasz kasę (siła). Sąd z 7 kielichów- ta sytuacja to będzie dla Ciebie taki gong na odmułkę ;-). 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 no to pozostaje mieć nadzieje na uczciwość tej osoby bo nauczkę za roztrzepanie już otrzymałam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2014 Maestro Napisano 3 Listopada 2014 Odeśle i to szybko;) Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Listopada 2014 Autor Napisano 5 Listopada 2014 w zasadzie mogę zweryfikować, od piątku ta osoba ani nie raczy odpowiedziec na maile, ani odesłać kasy ;( mogę się jeszcze łudzić ale marne są szanse że zachowa się uczciwei i pieniądze odeśle Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 WERYFIKACJA kase odzyskałam po kolejnym mailu upominawczym. brakuje 1 zł co ma być chyba kosztem przelewu ;D Cytuj
gucio19 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 super, bardzo się ciesze, od poczatku bylam dobrej myśli Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Listopada 2014 Maestro Napisano 6 Listopada 2014 BTW : Gucio i agamAJ, czy Wasze awatary mają coś wspólnego z Waszymi prawdziwymi wizerunkami;)? Cytuj
gucio19 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Niestety nie Inez Moze jedynie ciemne wlosy To Priscilla Presley . Edytowane 6 Listopada 2014 przez gucio19 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Listopada 2014 Maestro Napisano 6 Listopada 2014 Niestety nie Inez Moze jedynie ciemne wlosy To Priscilla Presley . Nie poznałam Priscillii;) Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 BTW : Gucio i agamAJ, czy Wasze awatary mają coś wspólnego z Waszymi prawdziwymi wizerunkami;)? heh kiedyś usilnie próbowałam zrobić autoportret udało mi się chyba grymas ust uchwycić, przynajmniej wydaje mi śię, że taki miałam przez pół swojego zycia ;D ehh chciałam rozdac punkciki ale mi wyswietla że byłam ostatnio zbyt szczodra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi