Eilidh Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Kupiłam sobie kupon lotto, i skreśliłam liczby Zapytałam karty (Tarot uniwersalny) czy coś wygram (sobotnie losowanie) Rycerz monet 4 buławy as buław wg mnie karty mówią że mam szanse coś trafić, ale na pewno nie będzie to "szóstka". Rycerz monet może pokazywać moje oczekiwania, że łatwo się wzbogacę, ale niestety nie jest mi to pisane. Cytuj
afercia Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Moim zdaniem coś trafisz Na 4ce jest świętowanie, as ogólnie zapowiada potencjał sukcesu Cytuj
pretoria Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Coś drobnego trafisz Na szósteczkę bym nie liczyła. Cytuj
Eilidh Napisano 1 Listopada 2014 Autor Napisano 1 Listopada 2014 trafiłam 3 w lotto plus czyli całe 10 zł dobre i to 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi