Skocz do zawartości

Kontakt listopadowy (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Byliśmy razem. Obiecał od czasu do czasu zadzwonić z szacunku na staż znajomości i jakoś przestał. Chodzi mi po głowie i będę go tak karcianie męczyć dla samej wprawy kontaktowej :P ja jestem w związku a pan nie wiem :) pan zazwyczaj zwiastuje problemy ale trochę za nim.tęsknię :)

Jak będzie wyglądać sytuacja kontaktu między nami w listopadzie?

Rycerz monet 2 kielichów Kapłanka

Lipa. Może i oboje byśmy chcieli, ale on zabiegany karierą a ja jako kapłanka nauką. Wydaje mi się, że w dójce chcielibyśmy się powymieniać informacjami, ale jesteśmy zbyt leniwi. I znowu mamy kapłankę :)http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/82445-pan-ex.html Zabawnie :)

Edytowane przez afercia
Napisano

Jak dla mnie kapłanka sugeruje żebyś postawiła na czas i nie wyczekiwała tego kontaktu, a dwójka może zdradzać, że ma kogoś na oku i po prostu brak czasu, chęci na kontakt z Tobą.

• Lubię to! 1
Napisano

Kontakt na pewno będzie o czym mówi 2 pucharów (nawet spotkanie), ale kapłanka radzi: nie śpiesz sie, nic na siłę, jesteś na dobrej drodze. Teraz skup się na sobie, w najmniej spodziewanym momencie, skontaktuje się z Tobą. Rycerz monet to oddany przyjaciel nie zapomni o Tob

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Rycerz Monet jest wierny, więc powinien dac o sobie znać. Kapłanka może mówić o czymś skrywanym, nawet innej kobiecie..

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

po rycerzu monet i dwójce pucharów powiedziałabym, że kontakt może być.

rycerz może obrazować jego, kapłanka Ciebie, a wtedy 2 kielichy jako porozumienie między wami,

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jak będzie wyglądać sytuacja kontaktu między nami w listopadzie?

Rycerz monet 2 kielichów Kapłanka suma cesarz

Kontakt (2 kielichów) jest wstrzymany zarówno przez denarowego jak i przez kapłankę. Uważam, że nie będzie kontaktu w listopadzie. Poza tym wydaje mi się, że on może być już zaangażowany w relację z inną kobietą.

• Lubię to! 1
Napisano

myślę, że zachowasz te uczucia dla siebie, będziesz więcej uczuć okazywać swojemu obecnemu mężczyźnie.

• Lubię to! 1
Napisano

No chyba trochę lipa w tym listopadzie...

Jakoś tak mi przyszło na myśl, że czynnikiem Was łączącym jest 2 pucharów - czyli chęć "wymiany energii", a więc kontaktu ale... z jednej strony on - Rycerz Monet, który, jak wiemy, do rychliwych się nie zalicza (spokojnie, na wszystko mam czas powoli i dokładnie sobie wszystko układam), a z drugiej strony Kapłanka, która też 200 razy przemyśli, zanim podejmie działanie. I tak mimo obopólnych chęci kontaktu w listopadzie raczej nie będzie...

• Lubię to! 1
Napisano

według mnie ty "jakos" wywołasz ten kontakt..Może jakies przyciąganie..sen:) albo sama napiszesz..

Gość paulinqa123
Napisano
po rycerzu monet i dwójce pucharów powiedziałabym, że kontakt może być.

rycerz może obrazować jego, kapłanka Ciebie, a wtedy 2 kielichy jako porozumienie między wami,

podpisuje sie pod tym co napisala Euterpe, uwazam ze kontakt będzie ,moja pierwsza mysl po tych kaartach

Napisano

Chcielibyście ale jakoś nie wychodzi, monetowy taki trochę zapracowany, nieruchliwy ty kapłanka - dumna i czekajaca na jego ruch. Kielichy was łączą ale ktoś musi wykonać pierwszy ruch. Suma wisielec więc taki stan zawieszenie ale HB wychodzi rydwan wiec może po bezruchu coś się ruszy. Powodzenia

• Lubię to! 1
Napisano

Nie będzie kontaktu. Ty będziesz czekać ale na próżno. Pan ma swoje sprawy i może już "inwestować gdzie indziej"

• Lubię to! 1
Napisano

Miedzy 10, a 20 tym listopada powinny byc wspólne kontakty.

• 3 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Brak kontaktu :D Czasami mam wrażenie że zapadł się pod Ziemię :)

• Lubię to! 1
Napisano

no to dupa blada...nie trafiłam :P Karty wyszły na kontakt kurczę...

Napisano

Może chciał ale nie wyszło nam jak zawsze :D Za to mi się śniło, ze nie żyje xD

Napisano

może go przywołałaś we śnie oczekując na kontakt :-)

Napisano

nooo u mnie w interprecie wyszło własnie ze snem:D jak sobie tak czytam:P

Napisano

Faktycznie :D

Ciekawe tylko czemu w tym śnie umarł ale cóż może właśnie tak chce?

Gość paulinqa123
Napisano

pogodzenie się z tym ze straciliście kontakt...

Napisano

Możliwe :)

Chociaż Pan tak ma, znika na kilka lat i spada jak grom z jasnego nieba. Ostatnio nie było go ponad 3 lata. Relacja z nim to sinusoida niestety.