Skocz do zawartości

celt na finanse do końca roku

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za dużo zamieszania ostatnio wkroczyło w moje życie. Po prostu dawno nie działo się tyle na raz i to rzeczy dla mnie negtywnych ;( Plagi egipskie i aż się boje, co jeszcze.

Sytuacja obecna--Wisielec pracuje w określony sposób, tu się nic nie zmienia, ale też Wisielec podobno to podbój świata

Co się nakłada--Światpracuje przez internet,

Wpływy obecne--Król Monet albo ten komornik albo mój facet

Wpływy przeszłości--Dwa Miecze unikanie konfrontacji, no i stąd komornik

Co było--10 monetspokój, bezpieczeństwo

Co będzie--6 monetstrace kase/ ale też kolejny dopływ gotówki

jak ja to postrzegam--9 pucharów mimo wszystko nie ma tragedii

jak inni to widzą --królowa Mieczy że jestem desperatką

Nadzieje i obawy--5 buławmoże uda mi się przezwyciężyć problemy

wynik -- Głupiec nadzieja matką głupich, aczkolwiek głupi ma szczęście, mało realnie oceniam sytuację

Napisano

Aga, mogłaś dociągnąć po Głupcu.... Kasę będziesz mieć-6 monet... Ogólnie d*py nie urywa, ale też tragedii nie będzie... Odniosłam wrażenie,że pieniądze nie będą dla Ciebie takie ważne...Postawisz na rozwój duchowy (wisielec, głupiec)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

wisielec na początku i głupiec na końcu - obie karty kojarzą mi się z delektowaniem chwilą, spokojem, odpoczynkiem, spojrzeniem na świat z tej lepszej strony. Nie jest źle Aguś, a w tej królowej mieczy mogą Cię widzieć jako osobę, która patrzy bardziej krytycznym okiem niż to warte. 10 monet to stabilność, a zarazem jej kres, a w 6 denarów tez nikt z głodu nie umiera (pomyśl o 5 monetach...). Mimo mniejszej ilości gotówki, powinnaś sobie doskonale poradzić. W 6 monetach jest też pokazane wsparcie od innych, więc może ktoś Ci pomóc.

2 mieczy mogła pokazać również przeoczenie czegoś - wszak osoba na tej karcie ma zasłonięte oczy. Ale w 9 pucharach człowiek jest pogodny, nie stresuje się za bardzo i żyje w dostatku. 5 buław może mówić o strachy przed jeszcze większą burzą w tej dziedzinie. W nadziejach: szybko się z tym uporasz.

Napisano

Ja wiem zawsze wyolbrzymiam problemy ;) Ogólnie, żeby nie zapeszyć, zawsze wychodze z opresji obronną ręką. Zawsze mam takie poczucie, jakby ktoś nade mna czuwał

Napisano
Ja wiem zawsze wyolbrzymiam problemy ;) Ogólnie, żeby nie zapeszyć, zawsze wychodze z opresji obronną ręką. Zawsze mam takie poczucie, jakby ktoś nade mna czuwał

I tym razem sobie poradzisz ( 5 buław) łatwo się nie poddasz. Nie jesteś desperatką, Królowa Mieczy umie "kalkulować". Może być przez chwilę tak, że pieniędzmi będziesz dysponować na "pniu" - nim do Ciebie przyjdą juz będą miały określony cel ( 6 denarów). Zbilansują Ci się dochody z rozchodami (Głupiec - 0) Nie zaoszczędzisz może ale na minusie też nie będziesz.

• Lubię to! 1
Napisano

Sytuacja obecna--Wisielec utkwienie w martwym punkcie, bycie na niewłaściwym miejscu, fałszywe oczekiwania

Co się nakłada--Świat odnalezienie swego powołania, znalezienie właściwej pracy tak jakby dzieki tej pracy znajdziesz lepsza

Wpływy obecne--Król Monet porady finansowe, poszukiwanie bezpieczeństwa materialnego.

Wpływy przeszłości--Dwa Miecze pasywność, blokada, coś powstrzymującego

Co było--10 monet dobrobyt, spokoj

Co będzie--6 monet ktoś Ci pomoże, wzajemne dawanie i branie, otrzymanie zapomogi itp.

jak ja to postrzegam--9 pucharów jesteś dość zadowolona

jak inni to widzą --królowa Mieczy ze wiele w zyciu przeszlas i dzieki temu jestes dosc silna

Nadzieje i obawy--5 buław pokonanie trudnosci

wynik -- Głupiec moze nowa praca, będzie ok ;]

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja w styczniu. Głupiec na wyniku to może być również kwestia tego, że postanowiłam bardziej uczciwie podejść do wielu spraw, a może być to trochę ryzykowne w mojej sytuacji.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Mogę już WERYFIKOWAC -- no fakt, kase mam cały czas w ilości wystarczającej ( no okey, zawsze mogłobybyć więcej, nie pogniewałabym się) więc ogólnie, nie jest źle, oczywiście poniewaz ja panikarz jestem, to pare razy wydawało mi się, że jestem w czarnej dziurze, co niewiele z rzeczywistością miało wspólnego. Podsumowując, lepiej niż przypuszczałam. Tyłka nie urywa ale z głodu nie przymieram, stać mnie nawet na drobne szaleństwa ;))

a te 5 buław to chyba pokazały moje zapracowanie, bo faktycznie, czasu mi brakuje w zasadzie na wszystko.