Grahanka Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Moja praca. Klient wniósł o poprawki, a właściwie co za tym idzie całkowitą przebudowe projektu pierwotnego. Czy kolejny projekt będzie projektem docelowym/ wieńczącym zadanie? Z przełożenia Diabeł - kajdany, chyba długo będą mnie trzymac z tym zadaniem. Królowa Denarów + Kapłanka + 7 Denarów Koło fortuny + Rydwan + 2 Pałki Pani klientka uważa się za osobę niezrozumiałą przez nas. Wciąż poszukująca, sama nie wie czego chce, jest zmienna (Królowa Denarów). My pracujemy nad drugim projektem (Kapłanka). Musi sie uzbroić w cierpliwość (7 monet). Te karty nie odpowiedziały na moje pytanie, więc dobrałam kolejne 3. Koło fortuny i rydwan sprawy znacząco przyspieszą, no na lepsze, dwójka pałek Pani pójdzie na kompromis akceptując zmiany. Nie widzę tu jakiegoś ach i oh. Dodam, że termin tego zlecenia już minął tydzień temu. Kiedy projekt zostanie zaakceptowany? Z przełożenia Rydwan 4 Puchary - miesiąc To długo za długo. Jak Wy oceniacie mój rozkład? Weryfikacja najszybciej jak to możliwe. Cytuj
Villandra Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 myślę, że jeszcze będzie trochę marudzić i odwlekać ale w końcu sprawy nabiorą tempa i dojdziecie do porozumienia no cztery puchary wskazują że 4 tygodnie ale czy to możliwe? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 Czy kolejny projekt będzie projektem docelowym/ wieńczącym zadanie? Królowa Denarów + Kapłanka + 7 Denarów Koło fortuny + Rydwan + 2 Pałki wyszłyście w królowej denarów i kapłance, a tym kobietom może być ciężko się dogadać przez inne spojrzenie. W pierwszej karcie mogła wyjść klientka jako osoba, która lubi folgować swoim przyjemnościom (w tym kaprysom dotyczącym projektu), w drugiej Ty pokazująca się z tej cierpliwej strony. W 7 denarów zbierzesz swój plon z tej pracy, więc dla mnie by to oznaczało koniec pracy z tym projektem. Koło + rydwan + 2 kijów - plany dotyczące już nowej sytuacji, zmierzanie do niej. Cytuj
Grahanka Napisano 1 Listopada 2014 Autor Napisano 1 Listopada 2014 Tak, możliwe. Pani dyktuje tu warunki, jest klientką, a my musimy zaspokoić jej oczekiwania. Może być niezadowolona, bo na pierwszą faze projektu mielismy 2 miesiące, a wywiązaliśmy się z tego w ostatnim dniu obowiązującego terminu. Kolejne terminy gonią, jest to projekt wieloetapowy, nie pracuję przy tym projekcie sama. Cytuj
Vivere Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 4 puchary to podobno 2 dekada Skorpiona - 3-12 listopada (tak gdzieś wyczytałam) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 4 kielichy - stawiam na jesień Cytuj
Arshi Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 Raczej tutaj wiele zalezy od nastawienia klientki w dzien przedstawienia projektu... wiec docelowy moze nie byc Za 4 miesiace? Cytuj
Grahanka Napisano 10 Listopada 2014 Autor Napisano 10 Listopada 2014 Weryfikacja: Kolejny projekt okazał się nie być końcowym Będziemy projektować dalej. Myślę, że do końca listopada osiągniemy cel Dziękuję wszystkim zaangażowanym w mój wątek. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Czy kolejny projekt będzie projektem docelowym/ wieńczącym zadanie? Z przełożenia Diabeł - tak, ale nie obejdzie się bez jakiś zarzutów, stresu Królowa Denarów + Kapłanka + 7 Denarów - może trochę się opóźnić lub trochę się zmartwisz tym co będzie dalej się działo Koło fortuny + Rydwan + 2 Pałki Coś trzeba będzie jeszcze poprawić albo omówić Kiedy projekt zostanie zaakceptowany? Z przełożenia Rydwan - szybko 4 Puchary - do miesiaca wszystko powinno się zamknąć, ale 4 pucharów jest taka, że wszystko się opóźnia bo czegoś się nie dostrzega. Poszłoby szybciej jakby coś zostało lepiej zrobione coś czego nie dostrzegacie a jest to ważne. Cytuj
Grahanka Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 Weryfikacja cz.2 Projekt został zatwierdzony z dniem 1 grudnia. Nasza współpraca dobiega końca, w przyszłym tygodniu finisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi