Skocz do zawartości

Projekt

Grahanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja praca. Klient wniósł o poprawki, a właściwie co za tym idzie całkowitą przebudowe projektu pierwotnego.

Czy kolejny projekt będzie projektem docelowym/ wieńczącym zadanie?

Z przełożenia Diabeł - kajdany, chyba długo będą mnie trzymac z tym zadaniem.

Królowa Denarów + Kapłanka + 7 Denarów

Koło fortuny + Rydwan + 2 Pałki

Pani klientka uważa się za osobę niezrozumiałą przez nas. Wciąż poszukująca, sama nie wie czego chce, jest zmienna (Królowa Denarów). My pracujemy nad drugim projektem (Kapłanka). Musi sie uzbroić w cierpliwość (7 monet). Te karty nie odpowiedziały na moje pytanie, więc dobrałam kolejne 3. Koło fortuny i rydwan sprawy znacząco przyspieszą, no na lepsze, dwójka pałek Pani pójdzie na kompromis akceptując zmiany. Nie widzę tu jakiegoś ach i oh. Dodam, że termin tego zlecenia już minął tydzień temu.

Kiedy projekt zostanie zaakceptowany?

Z przełożenia Rydwan

4 Puchary - miesiąc

To długo za długo.

Jak Wy oceniacie mój rozkład?

Weryfikacja najszybciej jak to możliwe.

Napisano

myślę, że jeszcze będzie trochę marudzić i odwlekać ale w końcu sprawy nabiorą tempa i dojdziecie do porozumienia

no cztery puchary wskazują że 4 tygodnie ale czy to możliwe?

Gość Euterpe
Napisano

Królowa Denarów + Kapłanka + 7 Denarów

wyszłyście w królowej denarów i kapłance, a tym kobietom może być ciężko się dogadać przez inne spojrzenie. W pierwszej karcie mogła wyjść klientka jako osoba, która lubi folgować swoim przyjemnościom (w tym kaprysom dotyczącym projektu), w drugiej Ty pokazująca się z tej cierpliwej strony. W 7 denarów zbierzesz swój plon z tej pracy, więc dla mnie by to oznaczało koniec pracy z tym projektem. Koło + rydwan + 2 kijów - plany dotyczące już nowej sytuacji, zmierzanie do niej.

Napisano

Tak, możliwe. Pani dyktuje tu warunki, jest klientką, a my musimy zaspokoić jej oczekiwania. Może być niezadowolona, bo na pierwszą faze projektu mielismy 2 miesiące, a wywiązaliśmy się z tego w ostatnim dniu obowiązującego terminu. Kolejne terminy gonią, jest to projekt wieloetapowy, nie pracuję przy tym projekcie sama.

Napisano

4 puchary to podobno 2 dekada Skorpiona - 3-12 listopada (tak gdzieś wyczytałam)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Raczej tutaj wiele zalezy od nastawienia klientki w dzien przedstawienia projektu... wiec docelowy moze nie byc

Za 4 miesiace?

Napisano

Weryfikacja:

Kolejny projekt okazał się nie być końcowym :)

Będziemy projektować dalej. Myślę, że do końca listopada osiągniemy cel :)

Dziękuję wszystkim zaangażowanym w mój wątek.

Napisano

Z przełożenia Diabeł - tak, ale nie obejdzie się bez jakiś zarzutów, stresu

Królowa Denarów + Kapłanka + 7 Denarów - może trochę się opóźnić lub trochę się zmartwisz tym co będzie dalej się działo

Coś trzeba będzie jeszcze poprawić albo omówić

Kiedy projekt zostanie zaakceptowany?

Z przełożenia Rydwan - szybko

4 Puchary - do miesiaca wszystko powinno się zamknąć, ale 4 pucharów jest taka, że wszystko się opóźnia bo czegoś się nie dostrzega. Poszłoby szybciej jakby coś zostało lepiej zrobione coś czego nie dostrzegacie a jest to ważne.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja cz.2

Projekt został zatwierdzony z dniem 1 grudnia.

Nasza współpraca dobiega końca, w przyszłym tygodniu finisz.