JagodowaTruskawka Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Jest pan, ja pana znam juz kilka dobrych mies, internetowa relacja, rozwijala sie bardzo powoli ale rownie bardzo sie zblizylismy, za tydzien sie widzimy. Bardzo cieplo sie o mnie wyraza i chce wyznac mi milosc o czym sam mowi, ale czeka az sie spotkamy. Chce sie tu przeprowadzic. Cos wynajac i znalezc prace. Jestem ostrozna i hamuje emocje. Na swieta BN mam jechac do niego i poznac tam jego rodzine. Na drugi dzien swiat on zapozna sie z moimi rodzicami. Stawialam wiekszy rozklad, ale umieszcze tylko kilka pytan ktore mnie zmrozily Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zrobi cos co mnie zaboli i zrani. Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den - Nie wiem czemu pokazaly sie najpierw nasze rozmowy internetowe (paz bulaw i 8 mieczy) a potem 3 baby. Mam wrazenie ze kolejno to: jego siostra, ja i matka. Moze one mnie nie polubia i beda hamowac jego zamieszkanie w moim miescie? Moga tez byc inne panny o ktorych ja nie wiem, ale bardzo w to watpie, w kartach co ma w sercu i co ma w glowie ewidentnie zakochany facet..Wyraza sie tez w samych superlatywach o mnie. Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - optymistyczna wersja: on sie przeprowadzi, 5 mieczy jako opuszczenie swojego mimasta, ryc dazy do celu za wszelka cene, swiat jak spelnienie, cesarz stabilnosc i odpowiedzialnosc, 6 den dbanie o siebie a 4 mieczy czytam jako margines dla siebie, czas tylko dla siebie, ew tez jego pobyt w szpitalu bo choruje na zatoki, ale ze wzgledu na odwiedziny mnie, nie chce narazie isc sie wyleczyc (namawialam go zebyb najpierw wyleczyl ale jest nieugiety) . Wersja pesymistyczna - da mi kosza, nie spodobam mu sie Te 5 mieczy sie ciagnie za mna jak upior. W pytaniu o uczucia, 1 karta na 3 mies pokazalo wlasnie 5 mieczy czy w ciagu pol roku on ze mna zerwie 3 denary, krolow apuch, 6 puch - no i tutaj nie widze zerwania. Podejmie prace, bedzie sie staral, zakochany facet ktory bedzie sie o mnie troszczyl ja zerwe z nim 9 puch, paz den, pustelnik - bede bardzo zadowolona, paz denarow to mowienie o swoich potrzebach i dbanie o kogos, a pustelnik, pewnie jako moja potrzeba samotnosci co jakis czas Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Jest pan, ja pana znam juz kilka dobrych mies, internetowa relacja, rozwijala sie bardzo powoli ale rownie bardzo sie zblizylismy, za tydzien sie widzimy. Bardzo cieplo sie o mnie wyraza i chce wyznac mi milosc o czym sam mowi, ale czeka az sie spotkamy. Chce sie tu przeprowadzic. Cos wynajac i znalezc prace. Jestem ostrozna i hamuje emocje. Na swieta BN mam jechac do niego i poznac tam jego rodzine. Na drugi dzien swiat on zapozna sie z moimi rodzicami.Stawialam wiekszy rozklad, ale umieszcze tylko kilka pytan ktore mnie zmrozily Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zrobi cos co mnie zaboli i zrani. a być może Ty się nim lekko rozczarujesz ? może nie będziesz do niego czuła tej chemii na żywo ? możliwe tez ze pan przezywa jakies wewnetrzne problemy i po prostu bedzie się z tym musiał uporać przez co Ciebie moze tropche zepchnąć na drugi plan ,3 mieczy to tez karta która mowi o dochodzeniu do wewnetrznej rownowagi i harmonii, więc moze po prsotu bedziecie się dopasowywac do siebie Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den - Nie wiem czemu pokazaly sie najpierw nasze rozmowy internetowe (paz bulaw i 8 mieczy) a potem 3 baby. Mam wrazenie ze kolejno to: jego siostra, ja i matka. Moze one mnie nie polubia i beda hamowac jego zamieszkanie w moim miescie? Moga tez byc inne panny o ktorych ja nie wiem, ale bardzo w to watpie, w kartach co ma w sercu i co ma w glowie ewidentnie zakochany facet..Wyraza sie tez w samych superlatywach o mnie. możliwe że krolowa meiczy to jego matka i będzie chciała ostudzić jego zapał (paź buław) i chęć wyjazdu, takie narwanie i spontaniczność ;D też widze ciebie w cesarzowej, i myślę że pokazałaś się też w denarowej, a on kolejno w paziu denarów i królu denarów, moze chodzi o to że ona będzie mu tłukła do głowy żeby się hamował, bo Cie nei zna itp itd, a on zacznie nad tym myśleć i lekko przystopuje, z pazia zmeini się w króla ? zacznie też chyba bardziej Cie traktować poważnie Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - optymistyczna wersja: on sie przeprowadzi, 5 mieczy jako opuszczenie swojego mimasta, ryc dazy do celu za wszelka cene, swiat jak spelnienie, cesarz stabilnosc i odpowiedzialnosc, 6 den dbanie o siebie a 4 mieczy czytam jako margines dla siebie, czas tylko dla siebie, ew tez jego pobyt w szpitalu bo choruje na zatoki, ale ze wzgledu na odwiedziny mnie, nie chce narazie isc sie wyleczyc (namawialam go zebyb najpierw wyleczyl ale jest nieugiety) . Wersja pesymistyczna - da mi kosza, nie spodobam mu sie patrząc na waszą ogólną sytuacje i powyższe kaarty całościowo, troche brakuje mi w wyniku relacji Ciebie, widzę tutaj cesarza dojrzałego, dążącego do stabilizacji i do zamieszkania ( 6 den), ale w 4 mieczy może jeszcze coś go przed tym powstrzyma, wydarzy się coś co tego narwanego rycerza mieczy zmieni w cesarza , 4 mieczy to tez chęć zatrzymania się, odpoczynku, zamieszkania przy 6 denarow Te 5 mieczy sie ciagnie za mna jak upior. W pytaniu o uczucia, 1 karta na 3 mies pokazalo wlasnie 5 mieczy czy w ciagu pol roku on ze mna zerwie 3 denary, krolow apuch, 6 puch - no i tutaj nie widze zerwania. Podejmie prace, bedzie sie staral, zakochany facet ktory bedzie sie o mnie troszczyl też nie widze zerwania, uważam że nie zerwie, ewentualnie ty jako pucharowa będziesz powracać myslami do kogoś z przeszłości ? 6 pcuharów, no i ta 3 denary... 3 osoby ? ja zerwe z nim 9 puch, paz den, pustelnik - bede bardzo zadowolona, paz denarow to mowienie o swoich potrzebach i dbanie o kogos, a pustelnik, pewnie jako moja potrzeba samotnosci co jakis czas no wlasnie i tutaj mozliwe ze jednak Ty zerwiesz lub na jakiś czas się odsuniesz po prostu Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 Jeszcze cos mi sie przypomnialo. Szykuje mu sie pobyt w szpitalu. mozliwe ze 4 mieczy wlasnie o tym mowia Cytuj
Davisa Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 JT, naprawdę nie możesz wrzucić całego rozkładu, bo te karty na pierwszy rzut oka takie trochę niefajne? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 chopciaz tak jeszce myślę że ten pustelnik nie koniecznie bedzie ozanczać rozstanie, moze chwilowe ? np bedzie musial gdzies pojechac ? albo Ty? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Jeszcze cos mi sie przypomnialo. Szykuje mu sie pobyt w szpitalu. mozliwe ze 4 mieczy wlasnie o tym mowia tak jest to tez prawdopodobne i byc moze wlasnie ten psutelnik w pytaniu nizej bedzie oznaczaljego izolacje ale taka przymusową ? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 4 Listopada 2014 Autor Napisano 4 Listopada 2014 Davisa, tu reszta rozkladu. Nie wrzucalam, bo nie jest regulaminowa na intereptacje. no ale bonusowo wrzuce Co w mowie? Jak o sobie się wyrażamy? On: 7 puch - ma mnie za swoj ideal Ja: as puch - jako mila, nowa znajomosc, ktora nie wiem jak sie potoczy, ale mam w niej male nadzieje Co w sercu? Jakie uczucia względem siebie On : diabel - - chce mnie tylko dla siebie Ja: wisielec - - troche obaw, nie chce potem cierpiec , dlatego czekam do spotkania i powstrzymuje wybuch uczuc Co w myśli? Jak o sobie myslimy? On: 7 den - mysli o mnie przyszlosciowo, czeka na poglebianie znajomosci Ja smierc - Na poczatku byl dla mnie kolega a stal sie kims wiecej Działanie na najbliższe 3 miesiące wobec siebie ja slonce - Bede go wspierac i probowac pocieszyc on 3 mieczy - zrani mnie, mozliwe ze wroca mu wspomnienia po zmarlym tacie gdy wroci do domu rodzinnego Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cesarz, 6 den, 4 mieczy - Pomyslalam jeszcze o tej 5 mieczy, ze to jego powrot z irlandii do pl. Byl w irlandii 2 lata i teraz to wszystko zostawia. Jego starania zeby sie przeprowadzic do mojego miasta (nie mamy wspolnie mieszkac ), kolejne spotkania, wzajemne dbanie o siebie, wspieranie sie wzajemnie i jego planowany pobyt w szpitalu w tej 4 mieczy Cytuj
Davisa Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Jest pan, ja pana znam juz kilka dobrych mies, internetowa relacja, rozwijala sie bardzo powoli ale rownie bardzo sie zblizylismy, za tydzien sie widzimy. Bardzo cieplo sie o mnie wyraza i chce wyznac mi milosc o czym sam mowi, ale czeka az sie spotkamy. Chce sie tu przeprowadzic. Cos wynajac i znalezc prace. Jestem ostrozna i hamuje emocje. Na swieta BN mam jechac do niego i poznac tam jego rodzine. Na drugi dzien swiat on zapozna sie z moimi rodzicami. Stawialam wiekszy rozklad, ale umieszcze tylko kilka pytan ktore mnie zmrozily Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zrobi cos co mnie zaboli i zrani. Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den - Nie wiem czemu pokazaly sie najpierw nasze rozmowy internetowe (paz bulaw i 8 mieczy) a potem 3 baby. Mam wrazenie ze kolejno to: jego siostra, ja i matka. Moze one mnie nie polubia i beda hamowac jego zamieszkanie w moim miescie? Moga tez byc inne panny o ktorych ja nie wiem, ale bardzo w to watpie, w kartach co ma w sercu i co ma w glowie ewidentnie zakochany facet..Wyraza sie tez w samych superlatywach o mnie. Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - optymistyczna wersja: on sie przeprowadzi, 5 mieczy jako opuszczenie swojego mimasta, ryc dazy do celu za wszelka cene, swiat jak spelnienie, cesarz stabilnosc i odpowiedzialnosc, 6 den dbanie o siebie a 4 mieczy czytam jako margines dla siebie, czas tylko dla siebie, ew tez jego pobyt w szpitalu bo choruje na zatoki, ale ze wzgledu na odwiedziny mnie, nie chce narazie isc sie wyleczyc (namawialam go zebyb najpierw wyleczyl ale jest nieugiety) . Wersja pesymistyczna - da mi kosza, nie spodobam mu sie Te 5 mieczy sie ciagnie za mna jak upior. W pytaniu o uczucia, 1 karta na 3 mies pokazalo wlasnie 5 mieczy czy w ciagu pol roku on ze mna zerwie 3 denary, krolow apuch, 6 puch - no i tutaj nie widze zerwania. Podejmie prace, bedzie sie staral, zakochany facet ktory bedzie sie o mnie troszczyl ja zerwe z nim 9 puch, paz den, pustelnik - bede bardzo zadowolona, paz denarow to mowienie o swoich potrzebach i dbanie o kogos, a pustelnik, pewnie jako moja potrzeba samotnosci co jakis czas Jakiś kochliwy ten pan, Truskawko .. I albo świadomie mydli Ci oczy albo to taki fantasta, który karmi się iluzjami. Nie widać Was razem, bo w tej 5 mieczy jest brak wiary w pomyślną przyszłość. Wydaje mi się, ze pan się nie przeprowadzi a jeśli tak miałoby się stać, to dlatego, że widziałby w tym jakiś interes - jednak skłaniam się do pierwszej wersji. Chyba nie wiesz o nim wystarczająco dużo? Pan może przyjeżdżać do Ciebie (widać jak się rwie do tego), obiecywać cuda wianki, ale na tym się raczej skończy. Myślę, że w ciągu tych 3 miesięcy wiele się wyjaśni.. Świat Cesarz 6 monet 4 mieczy - on będzie kombinował coś w Twoim kierunku bez skutku, Ty chyba poczęstujesz go czarną polewką z jakiegoś powodu - 5 mieczy Rycerz mieczy;-) Dużo tych kart, taki trochę misz masz wyszedł, ale moje wrażenie ogólne jest takie, że relacja utknie w jakimś martwym punkcie i tyle. A Ty czasami nie masz kogoś innego w serduchu? Edytowane 4 Listopada 2014 przez Davisa Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 5 Listopada 2014 Autor Napisano 5 Listopada 2014 No zakochal sie, sam juz o tym mowil, uzywajac synonimow, bo zabronilam mu mowic to przez internet...Czas pokaze:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zranil mnie, ale nie celowo, nie mial na to wplywu, mial wypadek nie z jego winy Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den - Tu sie pokazala sytuacja juz po glownym wydarzeniu - wypadku - 3 mieczy moze sie jednak odnosic do naszego komunikowania sie przez internet. Czasem sa to smutne wiadomosci.. Kuzynka przynosi mu w czasie odwiedzin laptopa aby mogl ze mna rozmawiac. Minal jednak miesiac zanim stalo sie to mozliwe. Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - Mialo byc spotkanie, ale ten pomysl sie stal nierealny, jednak wcale nie odpuszczony. Mamy kontakt jak czesto sie da. Ryc mieczy jako wypadek, Swiat+cesarz moze pokazywac jego pobyt za granica, 6 den to ja, starajaca sie go pocieszyc badz 6 den+4miecze szpital i opieka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi