Skocz do zawartości

Przyszlosc relacji (ZWERYFIKOWANY)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest pan, ja pana znam juz kilka dobrych mies, internetowa relacja, rozwijala sie bardzo powoli ale rownie bardzo sie zblizylismy, za tydzien sie widzimy. Bardzo cieplo sie o mnie wyraza i chce wyznac mi milosc o czym sam mowi, ale czeka az sie spotkamy. Chce sie tu przeprowadzic. Cos wynajac i znalezc prace. Jestem ostrozna i hamuje emocje. Na swieta BN mam jechac do niego i poznac tam jego rodzine. Na drugi dzien swiat on zapozna sie z moimi rodzicami.

Stawialam wiekszy rozklad, ale umieszcze tylko kilka pytan ktore mnie zmrozily

Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zrobi cos co mnie zaboli i zrani.

Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den -

Nie wiem czemu pokazaly sie najpierw nasze rozmowy internetowe (paz bulaw i 8 mieczy) a potem 3 baby. Mam wrazenie ze kolejno to: jego siostra, ja i matka. Moze one mnie nie polubia i beda hamowac jego zamieszkanie w moim miescie? Moga tez byc inne panny o ktorych ja nie wiem, ale bardzo w to watpie, w kartach co ma w sercu i co ma w glowie ewidentnie zakochany facet..Wyraza sie tez w samych superlatywach o mnie.

Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - optymistyczna wersja: on sie przeprowadzi, 5 mieczy jako opuszczenie swojego mimasta, ryc dazy do celu za wszelka cene, swiat jak spelnienie, cesarz stabilnosc i odpowiedzialnosc, 6 den dbanie o siebie a 4 mieczy czytam jako margines dla siebie, czas tylko dla siebie, ew tez jego pobyt w szpitalu bo choruje na zatoki, ale ze wzgledu na odwiedziny mnie, nie chce narazie isc sie wyleczyc (namawialam go zebyb najpierw wyleczyl ale jest nieugiety) .

Wersja pesymistyczna - da mi kosza, nie spodobam mu sie

Te 5 mieczy sie ciagnie za mna jak upior. W pytaniu o uczucia, 1 karta na 3 mies pokazalo wlasnie 5 mieczy

czy w ciagu pol roku

on ze mna zerwie

3 denary, krolow apuch, 6 puch - no i tutaj nie widze zerwania. Podejmie prace, bedzie sie staral, zakochany facet ktory bedzie sie o mnie troszczyl

ja zerwe z nim

9 puch, paz den, pustelnik - bede bardzo zadowolona, paz denarow to mowienie o swoich potrzebach i dbanie o kogos, a pustelnik, pewnie jako moja potrzeba samotnosci co jakis czas

Gość paulinqa123
Napisano
Jest pan, ja pana znam juz kilka dobrych mies, internetowa relacja, rozwijala sie bardzo powoli ale rownie bardzo sie zblizylismy, za tydzien sie widzimy. Bardzo cieplo sie o mnie wyraza i chce wyznac mi milosc o czym sam mowi, ale czeka az sie spotkamy. Chce sie tu przeprowadzic. Cos wynajac i znalezc prace. Jestem ostrozna i hamuje emocje. Na swieta BN mam jechac do niego i poznac tam jego rodzine. Na drugi dzien swiat on zapozna sie z moimi rodzicami.

Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zrobi cos co mnie zaboli i zrani.

a być może Ty się nim lekko rozczarujesz ? może nie będziesz do niego czuła tej chemii na żywo ? możliwe tez ze pan przezywa jakies wewnetrzne problemy i po prostu bedzie się z tym musiał uporać przez co Ciebie moze tropche zepchnąć na drugi plan ,3 mieczy to tez karta która mowi o dochodzeniu do wewnetrznej rownowagi i harmonii, więc moze po prsotu bedziecie się dopasowywac do siebie

Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den -

Nie wiem czemu pokazaly sie najpierw nasze rozmowy internetowe (paz bulaw i 8 mieczy) a potem 3 baby. Mam wrazenie ze kolejno to: jego siostra, ja i matka. Moze one mnie nie polubia i beda hamowac jego zamieszkanie w moim miescie? Moga tez byc inne panny o ktorych ja nie wiem, ale bardzo w to watpie, w kartach co ma w sercu i co ma w glowie ewidentnie zakochany facet..Wyraza sie tez w samych superlatywach o mnie.

możliwe że krolowa meiczy to jego matka i będzie chciała ostudzić jego zapał (paź buław) i chęć wyjazdu, takie narwanie i spontaniczność ;D też widze ciebie w cesarzowej, i myślę że pokazałaś się też w denarowej, a on kolejno w paziu denarów i królu denarów, moze chodzi o to że ona będzie mu tłukła do głowy żeby się hamował, bo Cie nei zna itp itd, a on zacznie nad tym myśleć i lekko przystopuje, z pazia zmeini się w króla ? zacznie też chyba bardziej Cie traktować poważnie

Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - optymistyczna wersja: on sie przeprowadzi, 5 mieczy jako opuszczenie swojego mimasta, ryc dazy do celu za wszelka cene, swiat jak spelnienie, cesarz stabilnosc i odpowiedzialnosc, 6 den dbanie o siebie a 4 mieczy czytam jako margines dla siebie, czas tylko dla siebie, ew tez jego pobyt w szpitalu bo choruje na zatoki, ale ze wzgledu na odwiedziny mnie, nie chce narazie isc sie wyleczyc (namawialam go zebyb najpierw wyleczyl ale jest nieugiety) .

patrząc na waszą ogólną sytuacje i powyższe kaarty całościowo, troche brakuje mi w wyniku relacji Ciebie, widzę tutaj cesarza dojrzałego, dążącego do stabilizacji i do zamieszkania ( 6 den), ale w 4 mieczy może jeszcze coś go przed tym powstrzyma, wydarzy się coś co tego narwanego rycerza mieczy zmieni w cesarza , 4 mieczy to tez chęć zatrzymania się, odpoczynku, zamieszkania przy 6 denarow

Te 5 mieczy sie ciagnie za mna jak upior. W pytaniu o uczucia, 1 karta na 3 mies pokazalo wlasnie 5 mieczy

czy w ciagu pol roku

on ze mna zerwie

3 denary, krolow apuch, 6 puch - no i tutaj nie widze zerwania. Podejmie prace, bedzie sie staral, zakochany facet ktory bedzie sie o mnie troszczyl

też nie widze zerwania, uważam że nie zerwie, ewentualnie ty jako pucharowa będziesz powracać myslami do kogoś z przeszłości ? 6 pcuharów, no i ta 3 denary... 3 osoby ?

ja zerwe z nim

9 puch, paz den, pustelnik - bede bardzo zadowolona, paz denarow to mowienie o swoich potrzebach i dbanie o kogos, a pustelnik, pewnie jako moja potrzeba samotnosci co jakis czas

no wlasnie i tutaj mozliwe ze jednak Ty zerwiesz lub na jakiś czas się odsuniesz po prostu
Napisano

Jeszcze cos mi sie przypomnialo. Szykuje mu sie pobyt w szpitalu. mozliwe ze 4 mieczy wlasnie o tym mowia

Napisano

JT, naprawdę nie możesz wrzucić całego rozkładu, bo te karty na pierwszy rzut oka takie trochę niefajne?

Gość paulinqa123
Napisano

chopciaz tak jeszce myślę że ten pustelnik nie koniecznie bedzie ozanczać rozstanie, moze chwilowe ? np bedzie musial gdzies pojechac ? albo Ty?

Gość paulinqa123
Napisano
Jeszcze cos mi sie przypomnialo. Szykuje mu sie pobyt w szpitalu. mozliwe ze 4 mieczy wlasnie o tym mowia

tak jest to tez prawdopodobne i byc moze wlasnie ten psutelnik w pytaniu nizej bedzie oznaczaljego izolacje ale taka przymusową ?

Napisano

Davisa, tu reszta rozkladu. Nie wrzucalam, bo nie jest regulaminowa na intereptacje. no ale bonusowo wrzuce

Co w mowie? Jak o sobie się wyrażamy?

On: 7 puch - ma mnie za swoj ideal

Ja: as puch - jako mila, nowa znajomosc, ktora nie wiem jak sie potoczy, ale mam w niej male nadzieje

Co w sercu? Jakie uczucia względem siebie

On : diabel - - chce mnie tylko dla siebie

Ja: wisielec - - troche obaw, nie chce potem cierpiec , dlatego czekam do spotkania i powstrzymuje wybuch uczuc

Co w myśli? Jak o sobie myslimy?

On: 7 den - mysli o mnie przyszlosciowo, czeka na poglebianie znajomosci

Ja smierc - Na poczatku byl dla mnie kolega a stal sie kims wiecej

Działanie na najbliższe 3 miesiące wobec siebie

ja slonce - Bede go wspierac i probowac pocieszyc

on 3 mieczy - zrani mnie, mozliwe ze wroca mu wspomnienia po zmarlym tacie gdy wroci do domu rodzinnego

Przyszłość naszej relacji:

5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cesarz, 6 den, 4 mieczy - Pomyslalam jeszcze o tej 5 mieczy, ze to jego powrot z irlandii do pl. Byl w irlandii 2 lata i teraz to wszystko zostawia. Jego starania zeby sie przeprowadzic do mojego miasta (nie mamy wspolnie mieszkac ), kolejne spotkania, wzajemne dbanie o siebie, wspieranie sie wzajemnie i jego planowany pobyt w szpitalu w tej 4 mieczy

Napisano (edytowane)

czy w ciagu pol roku

on ze mna zerwie

ja zerwe z nim

Jakiś kochliwy ten pan, Truskawko

..

I albo świadomie mydli Ci oczy albo to taki fantasta, który karmi się iluzjami. Nie widać Was razem, bo w tej 5 mieczy jest brak wiary w pomyślną przyszłość. Wydaje mi się, ze pan się nie przeprowadzi a jeśli tak miałoby się stać, to dlatego, że widziałby w tym jakiś interes - jednak skłaniam się do pierwszej wersji. Chyba nie wiesz o nim wystarczająco dużo? Pan może przyjeżdżać do Ciebie (widać jak się rwie do tego), obiecywać cuda wianki, ale na tym się raczej skończy. Myślę, że w ciągu tych 3 miesięcy wiele się wyjaśni.. Świat Cesarz 6 monet 4 mieczy - on będzie kombinował coś w Twoim kierunku bez skutku, Ty chyba poczęstujesz go czarną polewką z jakiegoś powodu - 5 mieczy Rycerz mieczy;-)

Dużo tych kart, taki trochę misz masz wyszedł, ale moje wrażenie ogólne jest takie, że relacja utknie w jakimś martwym punkcie i tyle.

A Ty czasami nie masz kogoś innego w serduchu?

Edytowane przez Davisa
Napisano

No zakochal sie, sam juz o tym mowil, uzywajac synonimow, bo zabronilam mu mowic to przez internet...Czas pokaze:)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jego dzialania wobec mnie w ciagu 3 mies -3 mieczy - Zranil mnie, ale nie celowo, nie mial na to wplywu, mial wypadek nie z jego winy

Dlaczego on 3 mieczy mnie? paz bulaw,8mieczy,mieczowa,cesarzowa,denarowa,paz den,krol den - Tu sie pokazala sytuacja juz po glownym wydarzeniu - wypadku - 3 mieczy moze sie jednak odnosic do naszego komunikowania sie przez internet. Czasem sa to smutne wiadomosci.. Kuzynka przynosi mu w czasie odwiedzin laptopa aby mogl ze mna rozmawiac. Minal jednak miesiac zanim stalo sie to mozliwe.

Przyszłość naszej relacji: 5 mieczy, ryc mieczy, swiat, cecsarz, 6 den, 4 mieczy - Mialo byc spotkanie, ale ten pomysl sie stal nierealny, jednak wcale nie odpuszczony. Mamy kontakt jak czesto sie da. Ryc mieczy jako wypadek, Swiat+cesarz moze pokazywac jego pobyt za granica, 6 den to ja, starajaca sie go pocieszyc badz 6 den+4miecze szpital i opieka

• Lubię to! 1