afercia Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Studentka, związek na odległość który ostatnio mnie drażni Aura: Mag As Monet As mieczy Miesiąc spędzony na dbaniu o swój potencjał intelektualny Ostra jazda z zaliczeniami i kolokwiami, miesiąc minie mi na nauce. Uczucia: 10 monet 9 monet Moc Stabilnie, bez szału. Związek dalej bardziej na odległość. Możliwe, że się pokłócę z M. w mocy. Nic nowego się nie pojawi Studia As buław Głupiec Pustelnik Siedzenie na czterech literach na książkami. Chociaż będzie mnie w buławach nosiło. Uczenie się po nocach. Zdrowie Paź kielichów Śmierć Rydwan Zatoki albo skręcę sobie jakiś staw. Ogólnie będą boleć mnie kości, moje tendencje reumatologiczne dadzą o sobie znać. Niespodzianka Rycerz monet Król monet Paź mieczy Dostanę wiadomość o stypendium wreszcie Ostrzeżenie As kielichów gwiazda 10 kielichów Nie rozkojarz się. Nadzieje do kosza i do przodu. Cytuj
Ceres Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Aura:Mag As Monet As mieczy Miesiąc spędzony na dbaniu o swój potencjał intelektualny Ostra jazda z zaliczeniami i kolokwiami, miesiąc minie mi na nauce. Miesiąc początków , szans do wykorzystania. Uczucia:10 monet 9 monet Moc Stabilnie, bez szału. Związek dalej bardziej na odległość. Możliwe, że się pokłócę z M. w mocy. Nic nowego się nie pojawi Bez zmian, nawet nudą trochę wieje, żadnych wzlotów uczuciowych i nic dziwnego skoro to związek na odległość. Na koniec miesiąca możesz poczuć przypływ adrenaliny. StudiaAs buław Głupiec Pustelnik Siedzenie na czterech literach na książkami. Chociaż będzie mnie w buławach nosiło. Uczenie się po nocach. Zakuwanie czegoś, z powodzeniem, samotnośc może ci trochę doskwierać. ZdrowiePaź kielichów Śmierć Rydwan Zatoki albo skręcę sobie jakiś staw. Ogólnie będą boleć mnie kości, moje tendencje reumatologiczne dadzą o sobie znać. Problemy z układem kostnym, może jakaś niestrawność. NiespodziankaRycerz monet Król monet Paź mieczy Dostanę wiadomość o stypendium wreszcie Jakaś wiadomośś związana z finansami, dobra wiadomość. OstrzeżenieAs kielichów gwiazda 10 kielichów Nie rozkojarz się. Nadzieje do kosza i do przodu. O właśnie, nie bujaj tyle w obłokach i skup się nad tym co masz zrobić tu i teraz. Cytuj
Lena75 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Studentka, związek na odległość który ostatnio mnie drażni Aura: Mag As Monet As mieczy Skupienie na sobie...możliwa jakas sprzeczka. Uczucia: 10 monet 9 monet Moc Stabilnie...w Mocy widze pontencjał sexualny;P Studia As buław Głupiec Pustelnik Nauka...choc bedzie dupke nosiło:) Zdrowie Paź kielichów Śmierć Rydwan Katar na pewno:) Niespodzianka Rycerz monet Król monet Paź mieczy Kasa...moze nawet z dwóch żródeł Ostrzeżenie As kielichów gwiazda 10 kielichów Nie marz za duzo, z nadziejami to samo. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Aura: Mag As Monet As mieczy skupisz się bardziej na studiach, to one będą wiodły prym; nauka i obowiązki, zakończenie tego, co konieczne (kolosy?) Uczucia: 10 monet 9 monet Moc i znowu się zaznacza, że nastawienie będzie bardziej praktyczne, skupisz się na sobie, jakaś rozmowa z krewnym, uspokoisz swoje emocje, pragnienia będą pod kontrolą, nie dasz się tak szybko wytrącić z równowagi, poczujesz się silniejsza, pewniejsza siebie Studia As buław Głupiec Pustelnik na początku jeszcze zapał do pracy, optymistyczne nastawienie, a później serwowanie po necie za informacjami, więcej siedzenia w książkach dużo tutaj takich samotnych kart (podobnie wyżej), ale chyba nie będzie Ci z tym aż tak źle Zdrowie Paź kielichów Śmierć Rydwan na początku może być dobrze, a później przejażdżka do rodzinnego, zaufanego lekarza Niespodzianka Rycerz monet Król monet Paź mieczy stypendium; zapowiedź kolokwiów; odcięcie się od jakiegoś pana; zrezygnowanie z czegoś, co mogło być stabilne, konkretne; Ostrzeżenie As kielichów gwiazda 10 kielichów stąpaj twardo po ziemi, nie przebywaj zbyt często w chmurach Cytuj
afercia Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 Weryfikacja: Aura: dużo nauki która mnie wypompowała Uczucia: Przez cały miesiąc było stabilnie, w ostatnich dniach M. przeszedł sam siebie i wyprowadził mnie strasznie z równowagi. Właściwie nasz związek najwyraźniej zmierza ku końcowi w dość szybkim tempie. Za to ostatniego dnia spotkałam się z R. i jakoś mi tak dziwnie Studia: Nauka po nocach, bardzo samotna ale z dobrym efektem. Zdrowie: Krwotoki z nosa, bóle zatok i koszmarne bóle kości. Niespodzianka:Stypendium; choroba psa; spotkanie z R.; dobiegająca końca relacja z M. Rada: Trzeba było faktycznie skupić się na tu i teraz co zrobiłam. Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji Studentka, związek na odległość który ostatnio mnie drażni Aura: Mag As Monet As mieczy Miesiąc spędzony na dbaniu o swój potencjał intelektualny Ostra jazda z zaliczeniami i kolokwiami, miesiąc minie mi na nauce. Uczucia: 10 monet 9 monet Moc Stabilnie, bez szału. Związek dalej bardziej na odległość. Możliwe, że się pokłócę z M. w mocy. Nic nowego się nie pojawi Studia As buław Głupiec Pustelnik Siedzenie na czterech literach na książkami. Chociaż będzie mnie w buławach nosiło. Uczenie się po nocach. Zdrowie Paź kielichów Śmierć Rydwan Zatoki albo skręcę sobie jakiś staw. Ogólnie będą boleć mnie kości, moje tendencje reumatologiczne dadzą o sobie znać. Niespodzianka Rycerz monet Król monet Paź mieczy Dostanę wiadomość o stypendium wreszcie Ostrzeżenie As kielichów gwiazda 10 kielichów Nie rozkojarz się. Nadzieje do kosza i do przodu. Miesiąc początków , szans do wykorzystania. Bez zmian, nawet nudą trochę wieje, żadnych wzlotów uczuciowych i nic dziwnego skoro to związek na odległość. Na koniec miesiąca możesz poczuć przypływ adrenaliny. Zakuwanie czegoś, z powodzeniem, samotnośc może ci trochę doskwierać. Problemy z układem kostnym, może jakaś niestrawność. Jakaś wiadomośś związana z finansami, dobra wiadomość. O właśnie, nie bujaj tyle w obłokach i skup się nad tym co masz zrobić tu i teraz. Studentka, związek na odległość który ostatnio mnie drażni Aura: Mag As Monet As mieczy Skupienie na sobie...możliwa jakas sprzeczka. Uczucia: 10 monet 9 monet Moc Stabilnie...w Mocy widze pontencjał sexualny;P Studia As buław Głupiec Pustelnik Nauka...choc bedzie dupke nosiło:) Zdrowie Paź kielichów Śmierć Rydwan Katar na pewno:) Niespodzianka Rycerz monet Król monet Paź mieczy Kasa...moze nawet z dwóch żródeł Ostrzeżenie As kielichów gwiazda 10 kielichów Nie marz za duzo, z nadziejami to samo. Aura:Mag As Monet As mieczy skupisz się bardziej na studiach, to one będą wiodły prym; nauka i obowiązki, zakończenie tego, co konieczne (kolosy?) Uczucia: 10 monet 9 monet Moc i znowu się zaznacza, że nastawienie będzie bardziej praktyczne, skupisz się na sobie, jakaś rozmowa z krewnym, uspokoisz swoje emocje, pragnienia będą pod kontrolą, nie dasz się tak szybko wytrącić z równowagi, poczujesz się silniejsza, pewniejsza siebie Studia As buław Głupiec Pustelnik na początku jeszcze zapał do pracy, optymistyczne nastawienie, a później serwowanie po necie za informacjami, więcej siedzenia w książkach dużo tutaj takich samotnych kart (podobnie wyżej), ale chyba nie będzie Ci z tym aż tak źle Zdrowie Paź kielichów Śmierć Rydwan na początku może być dobrze, a później przejażdżka do rodzinnego, zaufanego lekarza Niespodzianka Rycerz monet Król monet Paź mieczy[/COLOR] stypendium; zapowiedź kolokwiów; odcięcie się od jakiegoś pana; zrezygnowanie z czegoś, co mogło być stabilne, konkretne; Ostrzeżenie As kielichów gwiazda 10 kielichów stąpaj twardo po ziemi, nie przebywaj zbyt często w chmurach 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi