Skocz do zawartości

Sen o morzu i pływaniu

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano
Miałam dzisiaj ciekawy sen..Śniło mi się, że byłam nad morzem (to było niby morze, ale chwilami przypominało basen). Była ze mną moja dobra koleżanka. Weszłam do morza i powiedziałam do niej, że może spróbuję nauczyć się pływać, ona odparła : spróbuj. Dno było przejrzyste, widziałam piasek, musiałam tylko uważać na kupki wodorostów, żeby w nie nie wdepnąć. W pewnym momencie położyłam się na plecach i z radością stwierdziłam, że płynę. To był bardzo szczęśliwy moment dla mnie. Nadmieniam, że sny dot. morza mam dość często.

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Cesarzowa

chodzi na pewno o mnie, o moje samopoczucie i spełnienie jako kobiety

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 6 kielichów Śmierć 7 buław suma Umiarkowanie HB (8) Sprawiedliwość - wg mnie chodzi o wydarzenia z przeszłości, o to, że we mnie zachodzą zmiany, które nie każdemu przypadły do gustu

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? Giermek Kielichów Królowa Mieczy suma Cesarzowa HB Głupiec wydaje mi się, że otrzymam jakąś propozycję, która odrzucę, ale usatysfakcjonuje mnie jej pojawienie się

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Pustelnik Księżyc Królowa Kielichów suma Gwiazda HB Pustelnik chodzi zapewne o sferę emocji, o to, żebym zdała sie na intuicje , słuchała serca i starała się dostrzegać to, co niewidzialne gołym okiem

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 3 kielichów - żyję w trójkącie, bo mąz mi nie pozwala odejść..

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Monet Król Buław suma Gwiazda HB Głupiec że jest ktoś, kto chce czegoś ode mnie??

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Gwiazda mam miec nadzieję, bo jest nade mna opieka Sił Wyższych (czuję ją:))

7-przed czym ostrzega sen? As kielichów 8 kielichów Król Monet suma Cesarz HB Pustelnik przed odrzucaniem czyjegoś uczucia??

8-do czego zachęca sen? 5 kielichów 4 monet Kapłanka suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka powinnam rozliczyć się z tym co mnie boli, schować to w sobie, słuchać głosu intuicji...