misiek12345 Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Mam pytanie czy zdazylo wam sie interpretowac 6 mieczy w pytaniu o przyszlosc zwiazku w sposob pozytywny? Mi zawsze wychodzi na zerwanie zwiazku... Ale moze zle interpretuje?
Czarownica Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Jedna karta na pytanie o przyszłość? Nie wiemy nic o kontekście pytania, ani o okresie na jaki stawiałaś karty, ani o pozostałych kartach w rozkładzie, jak więc mamy się do tego odnieść? Uzupełnij proszę posta w zgodzie z regulaminem o niezbędne rzeczy, to będzie się dało z sensem coś powiedzieć.
misiek12345 Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 Przepraszam ja mialam na mysli ogolnie. Kiedy zadaje ppytanie o przyszlosc zwiazku i jedna z kart to6 mieczy. Dla mnie to karta zerwania i zastanawiam sie czy innym jak wypadnie ta karta to interpretacja moze byc inna?
Czarownica Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 misiek, to tu masz: http://www.ezoforum.pl/arkana-male/3367-6-mieczy.html np mlodzia o tym pisze, możesz również dopisać swoje doświadczenia z tą kartą a tu w takim razie zamykam Interpretacja zależy od wielu czynników, począwszy od talii, której używasz, aż do osobistych, indywidualnych doświadczeń, niemniej na ogół to raczej rozstanie.
Rekomendowane odpowiedzi