Ceres Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 (edytowane) Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bardzo doskwiera mi brak stałego dostępu do seksu Więc będę upierdliwa z tym pytaniem Znajdę sobie faceta na dłużej do końca listopada czy nie znajdę? 1. Czy w okresie do końca listopada pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Monet Zaradny, kompetentny, sumienny, pracowity facet czyli tak. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVIII KSIĘŻYC dobrałam V Kielichów Rozczarowanie, że to jednak nie to. Monetowi przeważnie mnie nudzą. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? VI Mieczy dobrałam XIX SŁOŃCE Tu tez bym powiedziała, że tak. W moim życiu ponownie zawita ktoś z kim się pożegnałam, urwałam relacje. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XXI ŚWIAT, Królowa Kielichów dobrałam Król Kielichów ehmm romans ? 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? As Buław, VIII Monet Coś tam się zacznie ale w sumie nic z tego nie wyjdzie. 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? X Mieczy, IV Buław Powiedziałabym, że nie, bo się nie zakocham ale te 4 buławy mnie zdezorientowały więc nie wiem 7. Z kim stworzę ten związek? IX PUSTELNIK, XII WISIELEC, Paź Mieczy Z nikim, raczej na pogaduchach przez neta się skończy 8. Kim będzie ten mężczyzna ? IX Mieczy, As Kielichów Nikim, to chyba raczej ja rozczarowana, że znowu nic. 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? Paź Buław, Rycerz Kielichów To widzę tak, że nadal będę szukać. I pomocy Bo jak sobie wróżę na uczucia to mi to średnio wychodzi. Edytowane 3 Listopada 2014 przez Ceres Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Bedziesz gadać, spotykać się z ludźmi ale związku tu nie widać, jakies szanse, ale chyba niewykorzystane 1 Cytuj
Vivere Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Ceres, w listopadzie moim zdaniem posucha. Ani nowy, najwyżej koledzy ani z przeszłości bo w 6 mieczy jak ktoś odpłynie to na dobre. "Z przeszłości" są juz w związkach?....Nawet przelotnego 'zaangażowania' nie wypatrzyłam. No przykro mi... 1 Cytuj
Ceres Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 Znowu miesiąc bez seksu ;p? masakra A ci z przeszłości większość jest do wzięcia ale wiesz jak to jest juz mi się znudzili Cytuj
Vivere Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Znowu miesiąc bez seksu ;p? masakra A ci z przeszłości większość jest do wzięcia ale wiesz jak to jest juz mi się znudzili a, to w tym wątku trudno odpowiedzieć, trzeba zadać inne pytanie Może jaki z łapanki się trafi Cytuj
Ceres Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 A z łapanki to wiesz takie coś jak łyknięcie witaminki - doraźnie a mnie interesuje taki, którego będę miała codziennie pod ręką i przynajmniej raz , dwa razy na dzień mogła wykorzystać Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 (edytowane) 1. Czy w okresie do końca listopada pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Monet myślę że tak 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVIII KSIĘŻYC dobrałam V Kielichów może się to zakończyć równie szybko jak rozpoczęło ewentualnie, jakby jednak ten rycerz nie wskazywał na mężczyznę, uporasz się ze swoimi zmorami, mrzonkami 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? VI Mieczy dobrałam XIX SŁOŃCE nie i chyba się od niej odcięłaś albo dopiero to zrobisz i sytuacja się wyklaruje (ładnie się łączą z księżycem i 5 pucharami) 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XXI ŚWIAT, Królowa Kielichów dobrałam Król Kielichów nie będzie tej relacji, będziesz marzyć o swoim księciu z bajki 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? As Buław, VIII Monet na chwilę zapłoniesz, ale szybko się zgasisz i wrócisz do pracy/obowiązków/hobby 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? X Mieczy, IV Buław nie; chęci są, ale możliwości brak (4 buław) 7. Z kim stworzę ten związek? IX PUSTELNIK, XII WISIELEC, Paź Mieczy z nikim; i tutaj znowu widać, że uporasz się z czymś 8. Kim będzie ten mężczyzna ? IX Mieczy, As Kielichów nie będzie go 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? Paź Buław, Rycerz Kielichów nadal będziesz śnić i poszukiwać Edytowane 3 Listopada 2014 przez Euterpe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Listopada 2014 Maestro Napisano 4 Listopada 2014 1. Czy w okresie do końca listopada pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Monet ten pan juz jest,już go znasz 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVIII KSIĘŻYC dobrałam V Kielichów w tej chwili nie zdajesz sobie sprawy z jego istnienia,ew.on będzie cichaczem do Ciebie wzdychał, lub tez miałam myśl, że znajomośc z nim będzie się opierała na stosowaniu przezeń tzw.szantażów emocjonalnych w celu uzależnienia Ciebie od niego 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? VI Mieczy dobrałam XIX SŁOŃCE dla mnie to nikt z przeszłości nie wróci 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XXI ŚWIAT, Królowa Kielichów dobrałam Król Kielichów zamknęłaś ten rozdział za sobą, Tobie inny jest pisany 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? As Buław, VIII Monet możliwa tzw. friends with benefit z ryckiem monet:lol: 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? X Mieczy, IV Buław hmmmmm, kurcze...10 mieczy to tez powtarzanie pewnych zachowań, kręcenie się w kółko, możliwe, że musisz coś przepracować, aby wejsć w cos normalnego, bo zwiazek jest Ci pisany o czym informuje 4 buław;) 7. Z kim stworzę ten związek? IX PUSTELNIK, XII WISIELEC, Paź Mieczy to może byc introwertyk, samotnik, inteligentny, ale lubiący wbijac szpileczki co jakis czas 8. Kim będzie ten mężczyzna ? IX Mieczy, As Kielichów ktos po przejściach z tysiącem zmartwień, jednocześnie nawet dobrze rokujący na przyszłość 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? Paź Buław, Rycerz Kielichów tu widze jakiegoś gówniarza i obok niego lowelasa, więc pewnie jeszcze się jakieś chłopy przewiną 1 Cytuj
Arcan Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Ceres, zadaj pytanie o czas...kiedy pojawi się jakiś amant... Po tych kartach to nic się nie wydarzy...jakieś pogaduchy, może spotkanie z denarowym i tyle...sekszenia się i romansu nie widzę Cytuj
Ceres Napisano 4 Listopada 2014 Autor Napisano 4 Listopada 2014 A co jak mi wyjdzie, że za pół roku? Schizy do tego czasu dostanę ;p Cytuj
Lena75 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 1. Czy w okresie do końca listopada pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Monet Tak. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVIII KSIĘŻYC dobrałam V Kielichów Okaze sie inny niż jest....stąd rozczarowanie. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? VI Mieczy dobrałam XIX SŁOŃCE Moim zdaniem nie. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? As Buław, VIII Monet Jakas szansa z której nic nie wyniknie....czyli Rycek Monet. 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? X Mieczy, IV Buław Nie. 7. Z kim stworzę ten związek? IX PUSTELNIK, XII WISIELEC, Paź Mieczy Z nikim...jak wyzej. Przykro mi Ceres ale w tym miesiącu nie wydarzy sie nic godnego uwagi. 1 Cytuj
Ceres Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 Jakieś fatum nade mną wisi. Kolejny raz usiłuje sobie postawić rozkład nie na określony czas tylko na kiedy? i wyskakuje mi na samym początku Mag z przełożenia Cytuj
Lena75 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Hmmmmm....Mag to styczeń....lub moze chodzi o to ze cos wydarzy sie do miesiąca....inni uwazaja ze w Magu cięzko jest ustalic czas.Cóz...przyszłośc pokaze o co dokladnie chodziło:) Pozdrawiam Cytuj
Ceres Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 Jak mi z przełożenia wychodzą takie karty jak Mag, Głupiec, 7 Mieczy i kilka innych to sobie nie wróżę, bo mi karty jakieś nieprawdopodobne rzeczy pokazują. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 mag to też jedynka czyli początek, więc obstawiam kilka dat: - początek każdego miesiąca - święta - pierwsze dni danej pory roku Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Ja myślę,że nikt nowy jeszcze się nie pojawi..Może bedziesz się rozglądać.. Ze starych wiadomości to być może jakies spotkania, wypady ze znajomymi. 1 Cytuj
Ceres Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 mag to też jedynka czyli początek, więc obstawiam kilka dat:- początek każdego miesiąca - święta - pierwsze dni danej pory roku Tak mi się coś przypomniało teraz jak w zeszłym roku rozstałam się z facetem w nieprzyjemnych okolicznościach ktoś mi wróżył jak będzie dalej między nami, było tam, że konflikt, brak kontaktów, że trochę się naczekam aż to się zmieni. Zmiany miały wyjść przy tych kartach: Słońce, Sprawiedliwość, 3 Monet, osoba wróżąca zinterpretowała to, że latem (nic się nie zmieniło) lub w okresie bożonarodzeniowym. Czy ktoś z was widzi te karty inaczej ? Ja jedyne co to mogę wywnioskować 3 monet przeprowadzka (przeprowadził się niedawno ale kontaktu nadal brak) i słońce jako moje urodziny (ale to dopiero w lutym). Cytuj
Ceres Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Napisano 4 Grudnia 2014 Weryfikacja Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bardzo doskwiera mi brak stałego dostępu do seksu Więc będę upierdliwa z tym pytaniem Znajdę sobie faceta na dłużej do końca listopada czy nie znajdę? 1. Czy w okresie do końca listopada pojawi się w moim życiu jakiś nowy pan? Rycerz Monet Zaradny, kompetentny, sumienny, pracowity facet czyli tak. Tak, pojawił się. 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? XVIII KSIĘŻYC dobrałam V Kielichów Rozczarowanie, że to jednak nie to. Monetowi przeważnie mnie nudzą. Kompletnie się zgadza. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? VI Mieczy dobrałam XIX SŁOŃCE Tu tez bym powiedziała, że tak. W moim życiu ponownie zawita ktoś z kim się pożegnałam, urwałam relacje. A zjawił się koleś z przeszłości. 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? XXI ŚWIAT, Królowa Kielichów dobrałam Król Kielichów ehmm romans ? Jemu marzył się romans a mi takowe relacje z nim do głowy by nie przyszły, więc każde poszło w swoją stronę. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? As Buław, VIII Monet Coś tam się zacznie ale w sumie nic z tego nie wyjdzie. A na chwilę miałam nadzieję, że może z tym nowym coś wyjdzie ale szybko mi przeszło. Czyli nadal wyczekuję. 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? X Mieczy, IV Buław Powiedziałabym, że nie, bo się nie zakocham ale te 4 buławy mnie zdezorientowały więc nie wiem Nie 7. Z kim stworzę ten związek? IX PUSTELNIK, XII WISIELEC, Paź Mieczy Z nikim, raczej na pogaduchach przez neta się skończy Dokładnie jak pisałam 8. Kim będzie ten mężczyzna ? IX Mieczy, As Kielichów Nikim, to chyba raczej ja rozczarowana, że znowu nic. Nic, tylko moje rozczarowanie 9. Jaka jest dalsza przyszłość między nami? Paź Buław, Rycerz Kielichów To widzę tak, że nadal będę szukać. Szukam nadal I pomocy Bo jak sobie wróżę na uczucia to mi to średnio wychodzi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi