agaMAJ Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Jakie szanse ma na wygraną dziś? As Pucharów--Głupiec--Gwiazda pierwsze skojarzenie -- nadzieja matką głupich ale matka kocha swoje dzieci ze 2 tyś by mi dziś starczyły ;D Cytuj
Ceres Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Twoje pierwsze skojarzenie było dobre xD tez tak myślę Cytuj
Eilidh Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Może coś trafisz,ale nie będzie to główna wygrana (ja bym stawiała tylko na 2 liczby niestety), as pucharów i głupiec nie wróżą sukcesów materialnych 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 jak dla mnie trafisz ,coś wygrasz Cytuj
pretoria Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Jakie szanse ma na wygraną dziś? As Pucharów--Głupiec--Gwiazda pierwsze skojarzenie -- nadzieja matką głupich ale matka kocha swoje dzieci tez tak sądzę Cytuj
Grahanka Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 A ja sądzę, że wygrasz, na co wskazuje Gwiazda! 3mam kciuki Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 (edytowane) weryfikacja : az jedną liczbe trafiłam... nadzieja matką głupich, karty pieknie pokazały Edytowane 4 Listopada 2014 przez agaMAJ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi