Eilidh Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Na ostatnich ćwiczeniach dostaliśmy kartki z różnymi pojęciami i ich definicjami, różnice, podobieństwa, itd. Zastanawiam się czy wykładowca zrobi nam z tego materiału niezapowiedziane kolokwium giermek kielichów sprawiedliwość sąd myślę że ta sprawiedliwość jasno wskazuje że niestety zrobi nam to kolokwium, giermek kielichów- to mogę być ja takie jakieś niedoświadczenie, coś nowego [to byłby (lub będzie) mój pierwszy w ogóle egzamin na studiach], nawet nie zajrzałam do tego sąd- myślę że jeśli będziemy pisać, to zaliczę, zdążę się nauczyć materiału:) Weryfikacja w piątek po południu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 kolokwium raczej zapowiadają, kartkówek/wejściówek już niekoniecznie... może być właśnie taki mały teścik, który sprawdzi waszą wiedzę (sprawiedliwość), sąd to przypomnienie sobie tego materiału, giermek jako zapowiedź. Cytuj
Grahanka Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Będzie. Giermek pucharów - rozmarzony uczeń, sprawiedliwość - sprawy dojrzały do rozstrzygnięć formalnych, sąd ostateczny - nadszedł czas na bilans. Dodatkowo sprawiedliwość mówi: nie licz na wyjątki i łaskawość losu, oj ściągać nie będzie można. Powodzenia! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Również myślę, że będzie. Karty mają wydźwięk pozytywny, poradzisz sobie Cytuj
Eilidh Napisano 10 Listopada 2014 Autor Napisano 10 Listopada 2014 Pisaliśmy taką kartkówkę, poszło mi dobrze, nie musieliśmy pisać definicji pojęć, było to raczej sprawdzenie umiejętności wykorzystania ich w praktyce 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi