Lena75 Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Matka - żona - pracownik Mąż w tym tygodniu wyjeżdża na kilka dni. Tym razem postawiłam z kart Anielskich ( w nawiasie jest odpowiednik z tradycyjnych kart)....ponieważ aż trzykrotnie powtórzył mi się Król Powietrza ( Mieczy) dobrałam po jednej karcie ,gdzie występuje. Oto jak ja widzę ten rozkład. Ogólna aura - ODNOWA ( Sąd Bozy) Powrócę do "żywych", ozdrowieje....albo powróci do mnie coś straconego.Przede mną zmiany na lepsze....początek nowego....albo ladowanie akumulatorów na urlopie Wyzwolenie od S,powrót do zdrowia ,do "tu i teraz" i moja przemiana,nastawienie ...przejrzałam na oczy. uczucia- KRÓL POWIETRZA(Król Mieczy) - AS WODY( As Pucharów) Przede mną renesans uczuc z kimś kto chowa się za Królem Mieczy (mąż ?) Totalne odcięcie emocjonalne dom;KRÓL POWIETRZA(Król Mieczy)- AS POWIETRZA (As Mieczy) Wyjaśnimy sobie z mężem to i owo. Żadnej kłotni z mężem nie bylo, ani niczego sobie nie wyjaśnialismy ale wyjechał na kilka dni za granice. praca; 10 POWIETRZA ( 10 Mieczy) Moje "rozstanie " z pracą.... ....wciąż jestem na urlopie ;P niespodzianka; KRÓL POWIETRZA(Król Mieczy) - PAŹ WODY ( Paź Pucharów) Odnowienie relacji z przeszłości ....lub moje dziecko sprawi mi jakąś ,małoprzyjemną niespodziankę. Jednak nieprzyjemna niespodzianka- przykry sms. ostrzezenie; 3 ZIEMI (3 Monety) Mam sie nie uważac za najmądrzejszą na świecie....miec w sobie wiecej pokory. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Lena75 Cytuj
Lena75 Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Weryfikacja Ogólna aura - ODNOWA ( Sąd Bozy) Powrócę do "żywych", ozdrowieje....albo powróci do mnie coś straconego.Przede mną zmiany na lepsze....początek nowego....albo ladowanie akumulatorów na urlopie Wyzwolenie od S,powrót do zdrowia ,do "tu i teraz" i moja przemiana,nastawienie ...przejrzałam na oczy. uczucia- KRÓL POWIETRZA(Król Mieczy) - AS WODY( As Pucharów) Przede mną renesans uczuc z kimś kto chowa się za Królem Mieczy (mąż ?) Totalne odcięcie emocjonalne dom;KRÓL POWIETRZA(Król Mieczy)- AS POWIETRZA (As Mieczy) Wyjaśnimy sobie z mężem to i owo. Żadnej kłotni z mężem nie bylo, ani niczego sobie nie wyjaśnialismy ale wyjechał na kilka dni za granice. praca; 10 POWIETRZA ( 10 Mieczy) Moje "rozstanie " z pracą.... ....wciąż jestem na urlopie ;P niespodzianka; KRÓL POWIETRZA(Król Mieczy) - PAŹ WODY ( Paź Pucharów) Odnowienie relacji z przeszłości ....lub moje dziecko sprawi mi jakąś ,małoprzyjemną niespodziankę. Jednak nieprzyjemna niespodzianka- przykry sms. ostrzezenie; 3 ZIEMI (3 Monety) Mam sie nie uważac za najmądrzejszą na świecie....miec w sobie wiecej pokory. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Ciekawe... A Czy są jakieś różnice znaczeniowe w tych kartach, poza tym, że mają inne nazwy? Cytuj
Lena75 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 (edytowane) Czarownico ...o to moje karty...link nizej.... Anielski Tarot - karty + książka Jesli chodzi o mój Anielski Tarot....znaczenie kart jest takie samo jak w tradycyjnym tyle ze nie co w łagodniejszej formie W moim przypadku...stosuje sie do znaczenia ktore jest wypisane na nich plus moje dotychczasowe "doswiadczenie" ;P ps. na co dzień stosuje Tarot Draconis. http://www.aeclectic.net/tarot/cards/draconis/ Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada 2014 przez Lena75 Cytuj
Czarownica Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Z każdej karty zostały usunięte wszelkie negatywne słowa i symbole. Bezpieczna wróżba - dobra przyszłość. Eeeeee...To takie słodko-pierdzące te karty trochę Cytuj
Lena75 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 Racja....:) Dlatego rzadko z nich korzystam..... Osobiscie najlepiej mi sie pracuje na "Tarot Draconis " czasem korzystam z AW "Świetlistej Drogi" Chrzanowskiej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi