gucio19 Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Kolezanka wie ze w tym siedze, wiec poprosila o przysluge. 2 listopada byla na cmentarzu w innym miescie u dalszej rodziny. Miala przy sobie portfel z dokumentami i dosc sporą kasą. Nie wie czy zgubila go gdzieś na cmentarzu , czy w samochodzie, czy u rodziny ? 3 buław 9 mieczy Paź denarów Po tych kartach wydaje mi się, że na pewno nie w domu, raczej gdzieś w plenerze Jakie sa szanse ze odnajdzie 3 denarów 9 mieczy Cesarzowa znowu 9 mieczy.. widać, że się tym martwi. 2 pozostałe karty są dobre, wiec może znajdzie ? Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 w podróży, gdzieś, gdzie siedziała lub leżała, gdzie było dziecko powinna odzyskać ale nerwów bedzie to ją troche kosztować Cytuj
Ceres Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 3 buław 9 mieczy Paź denarów Poza domem, miejscem zamieszkania, w terenie, otwarta przestrzeń, zieleń, miejsce otwarte dostępne dla wielu ludzi, nachodzi mnie skojarzenie, cmentarz, kościół 3 denarów 9 mieczy Cesarzowa Znajdzie się, jakaś informacja przez telefon o zgubie będzie. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 co do miejsca to pierwsza myśl u mnie to cmentarz w 3 denarach widziałabym konsultację z kimś innym (tamta rodzina, policja), w 9 mieczach ponowne przeszukanie cmentarza (może nikt nie ruszył), w cesarzowej jest szansa, że go odzyskasz. Cytuj
Grahanka Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Portfel zgubiony został podczas ruchu, przemieszczania sie. Las, park, parking. Karty pokazały, że koleżanka bardzo się denerwuje tą sytuacją. Niepotrzebinie, uczciwa osoba odda zgubę. 1 Cytuj
gucio19 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Napisano 11 Listopada 2014 Zglosila to na policje, zablokowali jej karty itp przeszukała cmentarz , samochód , u rodziny tym bardziej nie ma , więc raczej nie odzyska po dluzszym czasie Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Wydaje mi się , ze go raczej nie odzyska a na pewno nie w najbliższym czasie. Trafił w ręce młodej osoby, która go znalazła gdzieś na drodze, może na ulicy. Mogło to być pod wieczór, prawdopodobnie kobieta. Cytuj
Mesi Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 3 buław - szukałabym w domu tych, których odwiedziła (być może późną wieczorową porą, chyba, że u kogoś nocowała, to tam - 9 mieczy); szanse na znalezienie są - niech pyta 'gospodynię' domu ew. inną dojrzałą kobietę, z którą przebywała (może chcieć negocjować). Cytuj
QPucharów Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Na pewno nie jest w domu. Zgubiła go na zewnątrz, na wyjściu. Może być cmenatarz. Skojarzyło mi się, że podczas płacenia, może kupował w ten dzień znicze. Nie odzyska. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Kolezanka wie ze w tym siedze, wiec poprosila o przysluge. 2 listopada byla na cmentarzu w innym miescie u dalszej rodziny. Miala przy sobie portfel z dokumentami i dosc sporą kasą.Nie wie czy zgubila go gdzieś na cmentarzu , czy w samochodzie, czy u rodziny ? 3 buław 9 mieczy Paź denarów Po tych kartach wydaje mi się, że na pewno nie w domu, raczej gdzieś w plenerze jest gdzies na świeżym powietrzu w ciemniejszym miejscu. Ale 3 buław może wskazywac razem z paziem że ktoś podniosł portfel i jest już w czyimś posiadaniu. Jakie sa szanse ze odnajdzie3 denarów 9 mieczy Cesarzowa znowu 9 mieczy.. widać, że się tym martwi. 2 pozostałe karty są dobre, wiec może znajdzie ? hm jeśli dany ktoś postanowi oddać Ci portfel to sie odnajdzie ( 3 monet), ten ktoś wie że sie zamartwiasz (tak podejrzewa) moze wieć odda. Cytuj
d@neczka Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Portfel znalazła grubsza kobieta (może w chustce na głowie), gdzieś na zewnątrz, prawdopodobnie na cmentarzu. Ma go w domu, w kuchni, w szufladzie w stole. Źle się czuje z tą sytuacją, ale nie wie jak się z tego wyplątać, jak oddać. Cytuj
adivino Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 zgubiła go na pewno daleko od domu, na świeżym powietrzu, myślę że na cmentarzu - 9 mieczy o tym mówi, możliwe że jak płaciła czy coś..pożyczała pieniądze portfel odnajdzie, ale nie będzie łatwo, chyba jakaś młoda osoba go znalazła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi