Skocz do zawartości

Pilne, zgubiony portfel

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolezanka wie ze w tym siedze, wiec poprosila o przysluge. 2 listopada byla na cmentarzu w innym miescie u dalszej rodziny. Miala przy sobie portfel z dokumentami i dosc sporą kasą.

Nie wie czy zgubila go gdzieś na cmentarzu , czy w samochodzie, czy u rodziny ?

3 buław 9 mieczy Paź denarów

Po tych kartach wydaje mi się, że na pewno nie w domu, raczej gdzieś w plenerze

Jakie sa szanse ze odnajdzie

3 denarów 9 mieczy Cesarzowa

znowu 9 mieczy.. widać, że się tym martwi. 2 pozostałe karty są dobre, wiec może znajdzie ?

Napisano

w podróży, gdzieś, gdzie siedziała lub leżała, gdzie było dziecko

powinna odzyskać ale nerwów bedzie to ją troche kosztować

Napisano

Poza domem, miejscem zamieszkania, w terenie, otwarta przestrzeń, zieleń, miejsce otwarte dostępne dla wielu ludzi, nachodzi mnie skojarzenie, cmentarz, kościół

Znajdzie się, jakaś informacja przez telefon o zgubie będzie.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

co do miejsca to pierwsza myśl u mnie to cmentarz

w 3 denarach widziałabym konsultację z kimś innym (tamta rodzina, policja), w 9 mieczach ponowne przeszukanie cmentarza (może nikt nie ruszył), w cesarzowej jest szansa, że go odzyskasz.

Napisano

Portfel zgubiony został podczas ruchu, przemieszczania sie. Las, park, parking. Karty pokazały, że koleżanka bardzo się denerwuje tą sytuacją. Niepotrzebinie, uczciwa osoba odda zgubę.

• Lubię to! 1
Napisano

Zglosila to na policje, zablokowali jej karty itp przeszukała cmentarz , samochód , u rodziny tym bardziej nie ma , więc raczej nie odzyska po dluzszym czasie

Napisano

Wydaje mi się , ze go raczej nie odzyska a na pewno nie w najbliższym czasie. Trafił w ręce młodej osoby, która go znalazła gdzieś na drodze, może na ulicy. Mogło to być pod wieczór, prawdopodobnie kobieta.

Napisano

3 buław - szukałabym w domu tych, których odwiedziła (być może późną wieczorową porą, chyba, że u kogoś nocowała, to tam - 9 mieczy);

szanse na znalezienie są - niech pyta 'gospodynię' domu ew. inną dojrzałą kobietę, z którą przebywała (może chcieć negocjować).

Napisano

Na pewno nie jest w domu. Zgubiła go na zewnątrz, na wyjściu. Może być cmenatarz. Skojarzyło mi się, że podczas płacenia, może kupował w ten dzień znicze.

Nie odzyska.

Napisano
Kolezanka wie ze w tym siedze, wiec poprosila o przysluge. 2 listopada byla na cmentarzu w innym miescie u dalszej rodziny. Miala przy sobie portfel z dokumentami i dosc sporą kasą.

Nie wie czy zgubila go gdzieś na cmentarzu , czy w samochodzie, czy u rodziny ?

Po tych kartach wydaje mi się, że na pewno nie w domu, raczej gdzieś w plenerze

jest gdzies na świeżym powietrzu w ciemniejszym miejscu. Ale 3 buław może wskazywac razem z paziem że ktoś podniosł portfel i jest już w czyimś posiadaniu.

Jakie sa szanse ze odnajdzie

znowu 9 mieczy.. widać, że się tym martwi. 2 pozostałe karty są dobre, wiec może znajdzie ?

hm jeśli dany ktoś postanowi oddać Ci portfel to sie odnajdzie ( 3 monet), ten ktoś wie że sie zamartwiasz (tak podejrzewa) moze wieć odda.

Napisano

Portfel znalazła grubsza kobieta (może w chustce na głowie), gdzieś na zewnątrz, prawdopodobnie na cmentarzu.

Ma go w domu, w kuchni, w szufladzie w stole. Źle się czuje z tą sytuacją, ale nie wie jak się z tego wyplątać, jak oddać.

Napisano

zgubiła go na pewno daleko od domu, na świeżym powietrzu, myślę że na cmentarzu - 9 mieczy o tym mówi, możliwe że jak płaciła czy coś..pożyczała pieniądze

portfel odnajdzie, ale nie będzie łatwo, chyba jakaś młoda osoba go znalazła