agaMAJ Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 7 monet--Sprawiedliwość--6 pucharów Wyjaśni się to na co czekam, ale to może być moja nadinterpretacja , bo usilnie czekam właśnie na wyjaśnienie takiej sytuacji Cytuj
Ceres Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 jeżeli nie wyjaśni to przynajmniej dostaniesz informacje o jakiejś rzeczy/ sprawie z przeszłości. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Musisz byc cierpliwa, sprawa bardzo wolno sie toczy, wręcz nawet opóźnia. Jutrzejszy dzień spędzisz na czekaniu, nie widzę rozwiązania tej sprawy. A tak ogolnie: jutrzejszy dzien spędzisz w zwykłych codziennych czynnościach. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Też mi się wydaje, że będziesz wyczekiwać wieści i rozmyślać nad tym jakie mogą być, analizować przeszość, ale chyba samej odpowiedzi jako takiej jeszcze jutro(w zasadzie już dziś) nie otrzymasz. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Listopada 2014 Autor Napisano 5 Listopada 2014 Nie chce zakładac kolejnego wątku, więc dorzucę tutaj -- Co powinnam zrobić aby wzmocnić się psychicznie? 7 monet--9 mieczy--6 mieczy te 7 mieczy to mnie prześladuje, nosi mnie, nienawidze stanu zawieszenia, niejasnych sytuacji, lubie wiedzieć co i jak i na czym stoje. Dlatego od tygodnia jestem jednym strzępkiem nerwów..pytanie chyba weryfikowalne .a karty karzą poczekać, bo sytuacja nie jest tak zła, jak ją sobie maluje i wyjdę z tej patowej sytuacji Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Listopada 2014 Autor Napisano 5 Listopada 2014 Weryfikacja : oczywiście tkwie w zawieszeniu, ani w jedną ani w drugą, dzień taki jak co dzień tyle że naładowany dodatkowo czekaniem... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi