panna.marta Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Moja siostra ostatnio okropnie się zachowuje.Najgorsze, że wobec swojej rodziny. Ostatnio przegięła i narazie nie utrzymuję z nią kontaktu licząc, że usłyszę słowo przepraszam. Moją mamę już z trudem wczoraj przeprosiła. Zapytałam kart co ze mną. Czy w niedługim czasie usłyszę przeprosiny ze strony siostry? sprawiedliwość XI, kochankowie VI (o), rycerz buław dołożyłam 6 monet i 10 buław sądzę, że nie. Może się już do tego zabrać, ale chyba zrezygnuje. Z trudem by jej przyszło powiedzieć coś takiego co dopatruję w 10 buławach...a szkoda. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 jestem za tym, że jednak Cię przeprosi (sprawiedliwość, rycerz buław, 6 denarów), ale przyjdzie jej to z trudem (10 buław) Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Przeprosi ale dopiero ja będzie czegoś od ciebie potrzebować Cytuj
Lena75 Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Czy w niedługim czasie usłyszę przeprosiny ze strony siostry? sprawiedliwość XI, kochankowie VI (o), rycerz buław dołożyłam 6 monet i 10 buław Uważam jak koleżanki....przeprosi ale przyjdzie jej to z wielkim trudem. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Myślę,że ona nie widzi problemu ani swojej winy..łącząc sprawiedliwość z kochankami..Dlatego myślę,że nie przeprosi za sytuacje czy cos,ale po prostu się odezwie jakby nic sie nie wydarzyło.. Cytuj
emilr Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Przeprosi (sprawiedliwość). Te przeprosiny mogą byc nieprzyjemne dla Ciebie w ogólnym odczuciu. Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Przeprosi. Swoje niefajne zachowanie może uzasadniać jakimiś problemami, które obecnie ma. Nie wiem ile lat ma siostra i czy ma chłopaka/męża/partnera, ale przyszło mi do głowy, że może tu się coś dzieje i ją nakręca. Jeśli to nie osobiste problemy, to możesz usłyszeć w uzasadnieniu, że ma trudny okres, wszystko jej się na głowę zwaliło i w związku z tym jest chodzącą bombą zegarową. Albo ewentualnie, że taki już ma temperamencik i co zrobisz ;-). Cytuj
Czarownica Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Moim zdaniem nie przeprosi, nie ma takiego zamiaru przynajmniej. Jak trzeba będzie się juz odezwać, np w kwestii prezentów na święta czy coś, to wtedy coś tam z trudnem mruknie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Moja siostra ostatnio okropnie się zachowuje.Najgorsze, że wobec swojej rodziny. Ostatnio przegięła i narazie nie utrzymuję z nią kontaktu licząc, że usłyszę słowo przepraszam. Moją mamę już z trudem wczoraj przeprosiła. Zapytałam kart co ze mną. Czy w niedługim czasie usłyszę przeprosiny ze strony siostry? sprawiedliwość XI, kochankowie VI (o), rycerz buław dołożyłam 6 monet i 10 buław sądzę, że nie. Może się już do tego zabrać, ale chyba zrezygnuje. Z trudem by jej przyszło powiedzieć coś takiego co dopatruję w 10 buławach...a szkoda. moje zdanie jest wrecz odwrotne- uwazam, ze przemysli to i owo i jednak zrobi krok w twoja strone- pomimo tego, ze ogolnie jest jej ciezko przyznac komus racje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi