Gość Linkinia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Nie układa mi się w sprawach uczuciowych. Od dawna nie mogę wejść w związek, nawiązuję same krótkie relacje i jak zwykle jestem zainteresowana kimś, kto nie jest zainteresowany mną i na odwrót. Postanowiłam trochę pocieszyć się rozkładem ''co ucieszy i wzbogaci'' i zapytałam o uczucia w czasie od grudnia do końca lutego. Proszę, pomóżcie rozkład fajnie się sprawdzał stawiany ogólnie, w tym przypadku powinno być podobnie. 1. Co ucieszy i wzbogaci: wyleciał As denarów. Królowa kielichów. Będę zadowolona emocjonalnie, nie powinnam w tym czasie czuć się samotna. Może opłaci się moja cierpliwość. 2. Co trzymać jak najbliżej siebie: wyleciała karta 4 mieczy. Król buław. 4 mieczy czytałabym tutaj jako otworzenie się na kogoś nowego. Mam nadzieję, że Król buław to pan, który się zjawi. 3. Na co wpływu mieć nie będę: 3 buław, Królowa buław --> HB Cesarzowa Dwie opcje. Jedna pomyślna: W uczuciach powinno się trochę dziać, może pojawi się nowa znajomość albo już trwająca zmieni swoje oblicze. Nowe doświadczenia. Druga zła: okaże się, że w jakiejś relacji jest inna kobieta. 4. Co zmienić mogę ja: As mieczy, król kielichów --> HB Mag Swoje wymagania, wyobrażenia odnośnie przyszłego partnera. Odcinać się nie mam od kogo. 5. Co osiągnę, a czego się nie spodziewam: wyleciały 8 buław, rycerz buław. Wyciągnęłam: 3 mieczy, 2 kielichów, 3 denarów --> HB VIII Siła lub XVI Wieża, Rydwan Tu bardzo ciekawie. Karty, które wypadły pokazują, że będzie się o mnie starał jakiś mężczyzna, z nim dość intensywna relacja. Następnie 3 mieczy jako rozczarowanie lub zranienie. A kolejne pokazują wg mnie dalszy bieg wydarzeń, czyli wyjaśnienie relacji i jej kontynuowanie, w zadowalającym mnie stopniu. 6. Stan uczuć na ten czas: Kapłan, paź mieczy --> HB Kapłan Stabilnie, troszkę nerwów. Coś się jednak będzie działo. 7. Rada kart: Wieża, Świat, Rycerz kielichów --> HB Koło, Mag Otworzyć się na nowe, może nawet złamać swoje zasady, korzystać z życia. Cytuj
Beata39 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Patrząc na te karty i twój wcześniejszy wątek, ma takie wrażenie jakby twoja przyszłośc związana była z panem który wyjechał ale sie kontaktujecie. 1. Co ucieszy i wzbogaci: wyleciał As denarów. Królowa kielichów. Bedziesz pracowała nad soba, swoim seksapilem i sztuką uwodzenia 2. Co trzymać jak najbliżej siebie: wyleciała karta 4 mieczy. Król buław. Dasz sobie szanse na odpoczynek i nie bedziesz szukać bo koło ciebie juz jest buławowy 3. Na co wpływu mieć nie będę: 3 buław, Królowa buław --> HB Cesarzowa Może on nadal zyje przeszłościa, mysli o byłej ale ty masz szanse być ta jego cesarzową 4. Co zmienić mogę ja: As mieczy, król kielichów --> HB Mag Częściej z nim rozmawiaj, daj mu do zrozumienia, że jest kims wartościowym 5. Co osiągnę, a czego się nie spodziewam: wyleciały 8 buław, rycerz buław. Wyciągnęłam: 3 mieczy, 2 kielichów, 3 denarów --> HB VIII Siła lub XVI Wieża, Rydwan Jak dla mnie uczacej się cały czas troche duzo kart ale myslę, że z tej zdrady wyniknie dla ciebie coś dobrego. Cos się zawaliło aby nowe powstało. Może on przyjedzie? 6. Stan uczuć na ten czas: Kapłan, paź mieczy --> HB Kapłan Nauczyłas się czegoś przez swoje niepowodzenia i wiesz czego oczekujesz od przyszłego partnera 7. Rada kart: Wieża, Świat, Rycerz kielichów --> HB Koło, Mag Tu mi wychodzi twój znajomy z daleka. Coś ruszy miedzy wami. Jestem w podobnej sytuacji wiec cie rozumię. Ja cały czas się uczę ale sobie tak bym te karty zinterpretowała. Na pewno ktoś mądrzejszy jeszcze na to popatrzy. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj
Lena75 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) 1. Co ucieszy i wzbogaci: wyleciał As denarów. Królowa kielichów. Będę zadowolona emocjonalnie, nie powinnam w tym czasie czuć się samotna. Może opłaci się moja cierpliwość. Możliwosc nadejscia milosci i spełnienie w niej emocjonalne. 2. Co trzymać jak najbliżej siebie: wyleciała karta 4 mieczy. Król buław. 4 mieczy czytałabym tutaj jako otworzenie się na kogoś nowego. Mam nadzieję, że Król buław to pan, który się zjawi. Jak dla mnie zając sie swoimi zainteresowaniami,pasjami....i zatrzymac Królika Buław ;P 3. Na co wpływu mieć nie będę: 3 buław, Królowa buław --> HB Cesarzowa Dwie opcje. Jedna pomyślna: W uczuciach powinno się trochę dziać, może pojawi się nowa znajomość albo już trwająca zmieni swoje oblicze. Nowe doświadczenia. Druga zła: okaże się, że w jakiejś relacji jest inna kobieta. Albo trzecia opcja...ze Ty mozesz byc tą trzecią w relacji 4. Co zmienić mogę ja: As mieczy, król kielichów --> HB Mag Swoje wymagania, wyobrażenia odnośnie przyszłego partnera. Odcinać się nie mam od kogo. A moze chodzi o to zeby wiecej okazywac emocji a nie ukrywac ich ? 5. Co osiągnę, a czego się nie spodziewam: wyleciały 8 buław, rycerz buław. Wyciągnęłam: 3 mieczy, 2 kielichów, 3 denarów --> HB VIII Siła lub XVI Wieża, Rydwan Tu bardzo ciekawie. Karty, które wypadły pokazują, że będzie się o mnie starał jakiś mężczyzna, z nim dość intensywna relacja. Następnie 3 mieczy jako rozczarowanie lub zranienie. A kolejne pokazują wg mnie dalszy bieg wydarzeń, czyli wyjaśnienie relacji i jej kontynuowanie, w zadowalającym mnie stopniu. A ja to widze tak: na poczatku moze byc "szybko i ostro" (8 buław i Rycek Bulaw)poczym jedno z Was powie pass..dalej raczej nie widze zwiazku...a jesli bedzie to raczej bez uczucia. 6. Stan uczuć na ten czas: Kapłan, paź mieczy --> HB Kapłan Stabilnie, troszkę nerwów. Coś się jednak będzie działo. Nic sie nie zmieni...bedzie tak jak jest...w tym Paziu to widze raczej Ciebie jako kogos wycofanego emocjonalnie. 7. Rada kart: Wieża, Świat, Rycerz kielichów --> HB Koło, Mag Otworzyć się na nowe, może nawet złamać swoje zasady, korzystać z życia. Według HB....zdac sie na przeznaczenie i poki co zając sie soba i swoimi sprawami. Jesli chodzi o pozostałe karty...wyjdz poza schemat i ramy (wieza) otworz sie na nowe( swiat) i przyjrzyj sie swoim uczuciom Mam nadzieje ze choc troche pomogłam ,choc nie wszystko wyglada optymistycznie.zycze powodzenia Pozdrawiam. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Lena75 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 1. Co ucieszy i wzbogaci: wyleciał As denarów. Królowa kielichów. Pojawia się szansa na zalokowanie uczuc:) 2. Co trzymać jak najbliżej siebie: wyleciała karta 4 mieczy. Król buław. A ja myślę,że izolacje od jakiegoś Pana który był w twoim życiu.. 3. Na co wpływu mieć nie będę: 3 buław, Królowa buław --> HB Cesarzowa Pojawią się nowe możliwości które wpłyną na twoje samopoczucie w optymistyczny sposób. Poczujesz w sobie seksapil albo mężczyzni bedą wodzić za toba wzrokiem:) 4. Co zmienić mogę ja: As mieczy, król kielichów --> HB Mag Myślę,że możesz otworzyć się na nowego ciepłego partnera:) Który pojawia się w kielichu tak jak ty na początku. Myślę,że mężczyzna bedzie od Ciebie starszy i jakiś dłuższy okres jest juz sam.. 5. Co osiągnę, a czego się nie spodziewam: wyleciały 8 buław, rycerz buław. Wyciągnęłam: 3 mieczy, 2 kielichów, 3 denarów --> HB VIII Siła lub XVI Wieża, Rydwan No widać działania i adoracje. Być może pojawi się okres który pomoże Ci wyjść z tych nieudanych związków i może dac szansę na nową relacje,oczywiscie bedziesz musiała zburzyć swoje schematy jak również działać na całkiem nowych stworzonych przez siebie zasadach ponieważ inne w innych relacjach jakies postepowania zawiodły. 6. Stan uczuć na ten czas: Kapłan, paź mieczy --> HB Kapłan Myślę,że tutaj musisz wsłuchać się sama w siebie, w to jak chcesz aby wyglądało twoje zycie..Taka wewnetrzna rozmowa z samą sobą. 7. Rada kart: Wieża, Świat, Rycerz kielichów --> HB Koło, Mag Dokładnie zacząć tworzyć wszystko zupełnie na nowych zasadach i otworzyć się na mężczyne który sie pojawi:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Dziękuję wam ślicznie za interpretacje i poświęcony czas Cytuj
roszpunka79 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 1. Co ucieszy i wzbogaci: wyleciał As denarów. Królowa kielichów. Pojawi się jakiś mężczyzna w tym czasie. Ale patrząc na pozostałe karty myślę, że to będzie szansa, z której nie warto korzystać i uważam, że nie skorzystasz. 2. Co trzymać jak najbliżej siebie: wyleciała karta 4 mieczy. Król buław. Bezruch, bierność, dystans w 4 mieczy. Ja nie widzę tu zachęty do otwarcia się, wręcz przeciwnie, moim zdaniem karty mówią- nie wchodź w to. 3. Na co wpływu mieć nie będę: 3 buław, Królowa buław --> HB Cesarzowa Być może ten ktoś będzie już zajęty. Ale przyszło mi też do głowy, że może was dzielić spora odległość. 4. Co zmienić mogę ja: As mieczy, król kielichów --> HB Mag Na razie nie masz się od kogo odcinać, ale nie jest powiedziane, że to się nie zmieni. Wg mnie karty aż krzyczą, że tak właśnie będzie. Te karty dla mnie mają takie same przesłanie jak karty z pytania 2. W ogóle w to nie wchodzić. 5. Co osiągnę, a czego się nie spodziewam: wyleciały 8 buław, rycerz buław. Wyciągnęłam: 3 mieczy, 2 kielichów, 3 denarów --> HB VIII Siła lub XVI Wieża, Rydwan W „wylecianych” kartach znów widać, że jakiś szturm na Ciebie może mieć miejsce ;-). Miłość w 2 kielichów jest zblokowana przez 3 mieczy. Myślę, że dasz sobie na wstrzymanie. 6. Stan uczuć na ten czas: Kapłan, paź mieczy --> HB Kapłan Nic się nie zmieni w tym czasie. Uważam, że odetniesz się od tego, który się pojawi, bo uznasz, że tak dla Ciebie będzie lepiej. Poza tym wydaje mi się, że dużą rolę w tej decyzji będą odgrywać Twoje zasady i wartości. 7. Rada kart: Wieża, Świat, Rycerz kielichów --> HB Koło, Mag Jak dla mnie ukręcić łeb sprawie już na wstępie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi