agaMAJ Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Czy dostanie podwyżkę i awans na które liczy? Papież--Mag--Królowa Buław pojęcia nie mam, kasy tu nie widać ale awans chyba dostanie, a przynajmniej więcej obowiązków. Ogólnie sytuacja w pracy jest taka, ze w zasadzie powinien zostać kimś w rodzaju zastępcą szefa. Już usłyszał nieoficjalną propozycję ale bez propozycji większej kasy, więc nie podjął tematu. Co przed końcem roku zmieni się w jego pracy? ( w odniesieniu do jego samego) Kochankowie---7 mieczy--9 mieczy propozycja, która go nieusatysfakcjonuje, będą jakieś zakulisowe działania, które chyba sprawią, że będzie się zadręczał oj nie będzie tak jak on chce Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Myślę ,że dostanie jakiś awans. Nie wiem co to za praca,ale wydaje mi się jakby miał dużo się słownie napocić,może przedstawiciel handlowy czy cos.ale kojarzy mi się z wyglaszaniem jakiejś mowy czy praca przed ludzi.. Myślę,że może poczuć się jakoś oszukany przez co moje sie troche martwic i miec nieprzespane noce.. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Musiałby się użerać z klientami a przy tym pilnować pracowników. W zasadzie, ja wiem, że on raczej sobie by z tym nie radził najlepiej. To jest troche jak z tym, że trzeba uważać o czym się marzyć, bo może się to spełnić On chce awansu i większej kasy, ja wiem, że to go unieszczęśliwi. Może nie unieszczęśliwi, ale sprawi, że bedzie się wkurzał, jak coś nie będzie szło tak, jakby tego chciał. ale niech mu się spełni ;DD Cytuj
Gość Noa20 Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 Awansu raczej nie będzie, przynajmniej ja nie widzę go w karcie papieża (nie lubię tej karty). Będą nowe obowiązki (mag) i będzie ich więcej niż było. Z tych kart i następnych wywnioskować zarazem można, że podwyżki też nie będzie:( Co do drugiej części to jakieś straty się tu szykują, co pasuje do części pierwszej: że więcej obowiązków a kasy tyle samo, czyli suma sumarum będzie do tylu:( Cytuj
agaMAJ Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 ojj jak tak będzie to ja chyba musze stopery sobie kupić ;D Cytuj
Villandra Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 oj ja też awansu nie wiedzę, myślę że ktoś mu ten awans sprzątnie sprzed nosa, może jakaś kobieta Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 U nich w firmie nie ma kobiet. Ale możliwe, że po prostu nie będzie awansu. Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 To też mogę zweryfikować : kasy większej nie dostał, awansu też nie ale za to pracą jest tak zawalony, że nawet chyba tego nie zauważył. Ogólnie facet ma dość. Ciągnie ostatkiem sił, upatrując świąt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi