bimba Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 (edytowane) Jak spędzę sylwestra ? 5 pucharów, królowa pucharów, 7 mieczy +10 buław Chyba nie ma co się nastawiać na świetną zabawę, raczej robienie dobrej miny do złej gry, chyba będę miała czegoś dosyć i niewykluczone, że organizacja sylwestra spadnie na mnie i będę tym zmęczona. W jakim gronie spędzę sylwestra? rycerz pucharów, wieża, sąd ostateczny Chyba będzie tam jakiś niechciany adorator i sytuacji ulegnie przemianie, atmosfera oczyszczona, chyba na korzyść dla mnie Czy pojawi się tam ktoś na kim mi zależy? 7 denarów, giermek buław, gwiazda +9 pucharów przyjdzie zaproszony z nadziejami, albo to ja będę miała nadzieję że się pojawi albo będzie kilka Panów ale żaden jakiś szczególny Opis sytuacji: na razie nic nie wiadomo odnośnie sylwestra od kilku lat spędzam go z tymi samymi osobami a nadzieje są na coś nowego, ucieszyłaby mnie obecność pewnej osoby na dzień dzisiejszy... Edytowane 8 Listopada 2014 przez bimba Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Liczysz na zaproszenie od jakiejś konkretnej osoby? Takie mam wrażenie jak patrzę na te karty. Jak spędzę sylwestra ? 5 pucharów, królowa pucharów, 7 mieczy +10 buław Nie tak jakbyś chciała. Możesz być rozczarowana przebiegiem tej nocy. Może się wydarzyć coś, co spowoduje, że zakończysz ją nieco szybciej. Może wyjdziesz po angielsku? Ewentualnie jakieś ciężkie klimaty w rozmowach, w atmosferze, w kontaktach. W jakim gronie spędzę sylwestra? W gronie jakichś starych znajomych, z którymi nie miałaś ostatnio kontaktu. Może dostaniesz zaproszenie od kogoś, od kogo byś się go niespodziewała. Jakiś element zaskoczenia mi się tu skojarzył. Sylwester pozwoli odświeżyć jakieś stare kontakty. Czy pojawi się tam ktoś na kim mi zależy? 7 denarów, giermek buław, gwiazda +9 pucharów Moim zdaniem nie. Ktoś tam może smalić cholewy do Ciebie po pijoku, ale nie będzie to nikt istotny dla Ciebie. Cytuj
Czarownica Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 A jakiś opis sytuacji? Jakieś plany/nadzieje? Edytuj posta pls Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Jak spędzę sylwestra ? 5 pucharów, królowa pucharów, 7 mieczy +10 buław zamkniesz za sobą sprawy związane z Twoimi uczuciami do czegoś bądź kogoś, może troszkę się upijesz, możliwe że zaczniesz kogoś unikać i emocje będą Ci bardzo ciążyć. Ogólnie zapowiada się kiepsko. Zacznie się nowy rozdział w Twoim życiu, ale chyba nie powitasz tego z uśmiechem na ustach. W jakim gronie spędzę sylwestra? rycerz pucharów, wieża, sąd ostateczny możesz mieć propozycję albo w obecnej chwili wiesz, że chciałabyś spędzić go z jakimś panem. Wieża z sądem skojarzyła mi się z samym Sylwestrem, ale biorąc pod uwagę karty wyżej i pustelnika z HB (16+20=36 -> 3+6=9) obstawiam, że plany legną w gruzach i stąd Twoje rozczarowanie. Czy pojawi się tam ktoś na kim mi zależy? 7 denarów, giermek buław, gwiazda +9 pucharów może i się zjawi (giermek), ale czy będziesz chciało go widzieć (7 mieczy + 10 buław wyżej)? Cytuj
bimba Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) nieoczekiwanie wkroczył do akcji (inny) Rycerz Pucharów deklaruje udział w sylwestrze, ciekawe co wyniknie Jak myślicie? Zaprosiłyśmy go z koleżanką spontanicznie, ciekawe czy się nie rozmyśli, i jakie to będzie miało wpływ na przebieg sylwestra Czy może powinnam jeszcze raz postawić karty skoro mam na myśli innego rycerza? Edytowane 28 Grudnia 2014 przez bimba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi