Skocz do zawartości

jak spędzę sylwestra

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak spędzę sylwestra ?

5 pucharów, królowa pucharów, 7 mieczy +10 buław

Chyba nie ma co się nastawiać na świetną zabawę, raczej robienie dobrej miny do złej gry, chyba będę miała czegoś dosyć i niewykluczone, że organizacja sylwestra spadnie na mnie i będę tym zmęczona.

W jakim gronie spędzę sylwestra?

rycerz pucharów, wieża, sąd ostateczny

Chyba będzie tam jakiś niechciany adorator i sytuacji ulegnie przemianie, atmosfera oczyszczona, chyba na korzyść dla mnie

Czy pojawi się tam ktoś na kim mi zależy?

7 denarów, giermek buław, gwiazda +9 pucharów

przyjdzie zaproszony z nadziejami, albo to ja będę miała nadzieję że się pojawi albo będzie kilka Panów ale żaden jakiś szczególny

Opis sytuacji: na razie nic nie wiadomo odnośnie sylwestra od kilku lat spędzam go z tymi samymi osobami a nadzieje są na coś nowego, ucieszyłaby mnie obecność pewnej osoby na dzień dzisiejszy...

Edytowane przez bimba
Napisano

Liczysz na zaproszenie od jakiejś konkretnej osoby? Takie mam wrażenie jak patrzę na te karty.

Jak spędzę sylwestra ?

5 pucharów, królowa pucharów, 7 mieczy +10 buław

Nie tak jakbyś chciała. Możesz być rozczarowana przebiegiem tej nocy. Może się wydarzyć coś, co spowoduje, że zakończysz ją nieco szybciej. Może wyjdziesz po angielsku? Ewentualnie jakieś ciężkie klimaty w rozmowach, w atmosferze, w kontaktach.

W jakim gronie spędzę sylwestra?

W gronie jakichś starych znajomych, z którymi nie miałaś ostatnio kontaktu. Może dostaniesz zaproszenie od kogoś, od kogo byś się go niespodziewała. Jakiś element zaskoczenia mi się tu skojarzył. Sylwester pozwoli odświeżyć jakieś stare kontakty.

Czy pojawi się tam ktoś na kim mi zależy?

7 denarów, giermek buław, gwiazda +9 pucharów

Moim zdaniem nie. Ktoś tam może smalić cholewy do Ciebie po pijoku, ale nie będzie to nikt istotny dla Ciebie.

Napisano

A jakiś opis sytuacji? Jakieś plany/nadzieje? Edytuj posta pls

Gość Euterpe
Napisano

Jak spędzę sylwestra ? 5 pucharów, królowa pucharów, 7 mieczy +10 buław

zamkniesz za sobą sprawy związane z Twoimi uczuciami do czegoś bądź kogoś, może troszkę się upijesz, możliwe że zaczniesz kogoś unikać i emocje będą Ci bardzo ciążyć. Ogólnie zapowiada się kiepsko. Zacznie się nowy rozdział w Twoim życiu, ale chyba nie powitasz tego z uśmiechem na ustach.

W jakim gronie spędzę sylwestra? rycerz pucharów, wieża, sąd ostateczny

możesz mieć propozycję albo w obecnej chwili wiesz, że chciałabyś spędzić go z jakimś panem. Wieża z sądem skojarzyła mi się z samym Sylwestrem, ale biorąc pod uwagę karty wyżej i pustelnika z HB (16+20=36 -> 3+6=9) obstawiam, że plany legną w gruzach i stąd Twoje rozczarowanie.

Czy pojawi się tam ktoś na kim mi zależy? 7 denarów, giermek buław, gwiazda +9 pucharów

może i się zjawi (giermek), ale czy będziesz chciało go widzieć (7 mieczy + 10 buław wyżej)?

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

nieoczekiwanie wkroczył do akcji (inny) Rycerz Pucharów deklaruje udział w sylwestrze, ciekawe co wyniknie :)

Jak myślicie?

Zaprosiłyśmy go z koleżanką spontanicznie, ciekawe czy się nie rozmyśli, i jakie to będzie miało wpływ na przebieg sylwestra

Czy może powinnam jeszcze raz postawić karty skoro mam na myśli innego rycerza?

Edytowane przez bimba