Skocz do zawartości

Tydzień 10.XI - 16.XI (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Matka...żona...pracownik...

Ostani tydzien w ogólnym odczuciu emocjonalnym było bardzo nieprzyjemny, no ale to własciwie na własne zyczenie, bo chciałam byc miła i dobra ;P

Ogolna aura - Umiarkowanie- III Miecze/ Gwiazda

W tym tygodniu powinnam wrócic do równowagi,odzyskam spokój ducha,pogodę zycia,wróci umiar i rozsądek ;P Wewnętrznie też powinnam sie poczuc dobrze.Chociaż pewnie jeszcze bedzie mnie meczyla cała sytuacja z panem S.

1.Powoli wracam do siebie....do pana S zaczynam odczuwac coraz wiekszą niechęć i mimo przykrości jaką mi sprawił wiem ze teraz moze byc tylko lepiej w moim życiu.

2. Rozczarowałam sie człowiekiem ktorego uważałam za dobrego kumpla.

uczucia ; Wieża - 8 Pucharów/Kochankowie

Wszystko to co czułam do S runelo....zburzyl wszystko i nie ma mozliwości już naprawy czegokolwiek.Paradoksalnie to własnie pomoze mi w stabilizacji uczuciowej i umocni moj związek z męzem.

1.Dokładnie...chociaz w tej 8 Pucharów to wyszło moje wracanie do całej tej sytuacji,powoli ja ogarniam.:P

2. Przełom w życiu uczuciowym, który zaczyna mi wychodzić na dobre. Ostygłam na dobre.

dom:3 Monety - 3 Mieczy /Kochankowie

Mąz nadal w delegacji i wraca w połowie tygodnia , wiec stad 3 Mieczy....a trójka Monet...pewnie sie jakis prezencik szykuje ;P...i jakies wybory:p

Mąż wrócił z delagacji przywiózł nam drobne prezenty... a wieczorem czas tylko dla siebie, było bardzo przyjemnie i relaksująco ;P:):):)

praca: Gwiazda - 6 Monet /Kaplan

W czwartek wracam do pracy po urlopie.....stad przypływ sił...i przylozenie do pracy :P.raczej stabilnie.

Troszkę większa wypłata niż zakładałam :P

Niespodzianka- Król Monet

Prezent od męza ?

Tak....:):):):)

Rada ; 2 Bulaw

Zdobywac doswiadczenie, zwrócic uwage na dokonywane wybory.

Wyciagam wnioski z nowych doświadczeń

ostrzezenie; Słonce- Moc- 5 Pucharów/Sprawiedliwosc

Jak dla mnie....uwazac na swoje uczucia ,emocje bo mogą mnie zgubic

1.Udało mi się w pewnym momencie powsciągnąc emocje i postapiłam inaczej niż dotąd, a to sprawiło że cała sprawa skonczyła sie miłym finałem .:)

2.Od dwóch dni staram sie panowac nad emocjami ,zeby tylko nie pogarszac sytuacji...i w pracy i w sprawie kumpla.

Edytowane przez Lena75
Gość grimmoire
Napisano

Będzie spokojniej po ostatnich wydarzeniach, chociaż ich wspomnienie będzie mogło się przewijać w myślach... nie wszystko na raz, ale ogólnie pozytywnie.

Runie to co było z panem S., zakończy się pewien etap w tej sprawie, nowy świeży początek, spojrzysz na sprawę na nowo.

Zaryzykuję stwierdzenie, że po powrocie męża zdecydujecie się na coś nowego w związku, prezenty niewykluczone ale może w delegacji powiedzie mu się finansowo lub nawiąże kontakty które pomnożą finanse, po delegacji za sobą zatęsknicie i jak wróci, będzie cieplej.

Powrót do pracy, za którą może się nawet odrobinę stęskniłaś, z nowymi zapasami energii będziesz realizować dużo zadań.

Albo coś mąż przywiezie, albo przywiezie możliwości sukcesów finansowych.

Rada ; 2 Bulaw

Ja tu widzę męża, pójście "za nim", wspólne działania i wspólne cele, mąż-partner.

Uważać na myśli o S. ... słońce, mimo, że już masz jasność, dalej coś jeszcze z niego siedzi w środku... sprawiedliwość w tych sprawach mi pokazuje "uważaj, pamiętaj, że jesteś w małżeństwie"

Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie spraw z panem S.

Napisano

Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie spraw z panem S.

Hmmm....z panem S juz nic nie bedziemy pozytywnie rozwiązywac....na ublizał mi i kazał się "odpie....c"....a to tylko dlatego ze po dlugim milczeniu zagadnełam go czy wszystko u niego ok i ze pozdrawiam.No cóz...widac ze chyba u niego "w porzadku" bo raczej ktos szczesliwy i spelniony ,nie zachowywał by sie jak skonczony cham i z taką agresja. :) Z tym panem ,po tym jak sie teraz zachowal nie chce miec nic wspólnego.Pora odkurzyc DUMĘ. :P

Pozdrawiam

Gość grimmoire
Napisano (edytowane)

Nie, nie... mam na myśli pozytywnie dla Ciebie, czyli spokój myśli i zakończenie spraw :)

Edytowane przez grimmoire
rozwinięcie myśli
Napisano

A to tak...bardzo chetnie :P:P:P...i najlepiej wymazanie z pamieci ;P

Napisano

Ja już tu nie widzę pana S. Widzę Twojego męża. Obym się myliła, ale wydaje mi się, że on będzie powodem Twojego fatalnego samopoczucia w tym tygodniu.

Ogólna aura - Umiarkowanie- III Miecze/ Gwiazda

Dla mnie stan jakiegoś takiego odrętwienia wynikającego z bólu, cierpienia. Albo najpierw spokój, nagle przerwany jakimś ciosem prosto w serce. Biorąc pod uwagę karty z pozycji uczucia i dom, ale też z ostrzeżenia myślę, że Twój spokój wewnętrzny może zmącić Ci mąż.

Moim zdaniem bardzo kiepskie karty na uczucia. Ja w nich widzę potężny ładunek emocjonalny, niestety negatywny, wynikający z zawalenia się tego co dotychczas było stabilne, ale mogło być tylko złudzeniem. Nie wiem czy jakaś informacja nie zdemontuje Cię emocjonalnie. Kochankowie w podsumie tutaj i w pozycji dom… karty z ostrzeżenia… może przesadzam w swoim odbiorze kart, ale mi tu pachnie udziałem kobiety.

Dwie trójki-zachwianie dotychczasowej równowagi. Trójki (kochankowie)-trójkąt? Moje pierwsze skojarzenie- mąż z delegacji przywiezie złe nowiny.

Tutaj ok, bez zmian.

Niespodziankę sprawi Ci mąż, ale w moim odczuciu to nie będzie miła niespodzianka.

Rada ; 2 Bulaw

Panuj nad emocjami, nie podejmuje pochopnych decyzji.

ostrzezenie; Słonce- Moc- 5 Pucharów/Sprawiedliwość

Na moją interpretację w dużej mierze wpłynęły te karty. Słońce i moc- połączenie bardzo silnej energii męskiej i kobiecej. Za nimi karta 5 pucharów- rozczarowania, cierpienia, straty. Wymiana tej energii wywoła ból. W podsumie sprawiedliwości staje się zadość.

Mam nadzieję, że się sromotnie pomyliłam w swojej interpretacji, ale gdy patrzyłam na te karty miałam w głowie panią z gg.

• Lubię to! 1
Napisano

Czyli słowem jak nie z jednej ...to z drugiej strony kopy....no nic zobaczymy. Póki co jestem optymistką :)

Tak marginesie...Twoje rozumowanie jest jak najbardziej logiczne... składne....:P

Pozdrawiam.

Napisano

stabilnie, serce może boleć, ale jest nadzieja na lepsze

wieża, coś co było kiedyś, może powrócić i będziesz się wahać co z tym fantem zrobić\

kłótnie i wahania, rozterki między dwoma facetami

Możliwośc dodatkowej kasy,

Wsparcie od kasiastego faceta

Rada ; 2 Bulaw

rozwarzyć w sobie to, co dzieje się wokoło, podjąć decyzję, jak postępowac dalej

Zbytnia swawola może sprawić, że popadniesz w jakieś kłopoty

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja ....co prawda do konca tygodnia 2.5 dnia....ale gdyby cos sie jeszcze wydarzyło dorzucę.;p

W tym tygodniu powinnam wrócic do równowagi,odzyskam spokój ducha,pogodę zycia,wróci umiar i rozsądek ;P Wewnętrznie też powinnam sie poczuc dobrze.Chociaż pewnie jeszcze bedzie mnie meczyla cała sytuacja z panem S.

1.Powoli wracam do siebie....do pana S zaczynam odczuwac coraz wiekszą niechęć i mimo przykrości jaką mi sprawił wiem ze teraz moze byc tylko lepiej w moim życiu.

2. Rozczarowałam sie człowiekiem ktorego uważałam za dobrego kumpla.

Wszystko to co czułam do S runelo....zburzyl wszystko i nie ma mozliwości już naprawy czegokolwiek.Paradoksalnie to własnie pomoze mi w stabilizacji uczuciowej i umocni moj związek z męzem.

1.Dokładnie...chociaz w tej 8 Pucharów to wyszło moje wracanie do całej tej sytuacji,powoli ja ogarniam.:P

2. Przełom w życiu uczuciowym, który zaczyna mi wychodzić na dobre. Ostygłam na dobre.

Mąz nadal w delegacji i wraca w połowie tygodnia , wiec stad 3 Mieczy....a trójka Monet...pewnie sie jakis prezencik szykuje ;P...i jakies wybory:p

Mąż wrócił z delagacji przywiózł nam drobne prezenty... a wieczorem czas tylko dla siebie, było bardzo przyjemnie i relaksująco ;P:):):)

W czwartek wracam do pracy po urlopie.....stad przypływ sił...i przylozenie do pracy :P.raczej stabilnie.

Troszkę większa wypłata niż zakładałam :P

Prezent od męza ?

Tak....:):):):)

Rada ; 2 Bulaw

Zdobywac doswiadczenie, zwrócic uwage na dokonywane wybory.

Wyciagam wnioski z nowych doświadczeń

Jak dla mnie....uwazac na swoje uczucia ,emocje bo mogą mnie zgubic

1.Udało mi się w pewnym momencie powsciągnąc emocje i postapiłam inaczej niż dotąd, a to sprawiło że cała sprawa skonczyła sie miłym finałem .:)

2.Od dwóch dni staram sie panowac nad emocjami ,zeby tylko nie pogarszac sytuacji...i w pracy i w sprawie kumpla.

• Lubię to! 1