Jasminex Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Cześć Dziewczyny, Zrobiłam rozkład na pytanie "Czy powinnam wykonać pierwszy krok". W moim otoczeniu jest Pan, który cały czas się "czai" . Nawiązuje kontakt, lecz zawsze bez żadnych większych efektów. Dlatego też zastanawiam się czy wziąć spraw w swoje ręce Oto wynik rozkładu: Rydwan- tutaj widzę dynamizm i zwycięstwo, a więc osiągniecie celu. Sprawiedliwość- tutaj być może pojawia się "uporządkowanie", wyjaśnienie pewnych nurtujących mnie spraw. Diabeł----> Królowa Mieczy- ja tutaj widzę jakąś moją manipulację, takie właśnie wzięcie spraw w swoje ręce, kuszenie Podsumowując, wg moich spostrzeżeń powinnam się odezwać, zaproponować spotkanie, ponieważ wiele kwestii może się wyjaśnić... Powinnam ja przejąć inicjatywę. A co Wy sądzicie?? Cytuj
Arshi Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Moim zadniem tak, pokazesz zainteresowanie bedziesz spokojniejsza, tylko ten daibel konczacy uwazaj zeby facet nie wykorzystal ze ci bardziej zalezy 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Wyrwiesz się do przodu ale raczej w myslach, bo ogólnie spęta Cię ten diabeł i poczucie, że to on powinien zadziałać, i będziesz czekać na jakis ruch z jego strony Cytuj
Jasminex Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 Diabeł mnie nie spętał, bo odezwałam się Zobaczymy co będzie dalej... Cytuj
Lena75 Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Ty Kusicielko jedna ;P......tak Cię widze w tym Diable ;P 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 Diabeł mnie nie spętał, bo odezwałam się Zobaczymy co będzie dalej... Mnie się wydaje, że dalej Twój zapał trochę ostygnie. Zapewne są jakieś powody dla których dotychczasowy kontakt jest bezowocny. Może/chyba dowiesz się jakie. 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 Tak, wziac sprawy we wlasne recec Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 A mnie sie wydaje,że Diabeł pokaże Ci ograniczenia w tej relacji.Widać,że ruszysz,ale końcem końców odetniesz się logicznie bo nie bedzie to przynosiło takich efektów jakbys chciała. 1 Cytuj
Jasminex Napisano 10 Listopada 2014 Autor Napisano 10 Listopada 2014 Roszpunka79 i GrzieTaIrlania miałyście w 100% rację... Zapał był, ale pod wpływem zachowania Pana totalnie ostygł... Cytuj
roszpunka79 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Roszpunka79 i GrzieTaIrlania miałyście w 100% rację... Zapał był, ale pod wpływem zachowania Pana totalnie ostygł... Jasminex , a czy mogłaby chociaż oględnie napisać co dziad zrobił? Nie żeby zaspokajać moją ciekawość. Chciałabym to odnieść do kart, które wyjęłaś. Bardzo ogólnie, jeśli nie chcesz się wdawać w szczegóły- rodzaj zachowania, albo cecha, która się u niego ujawniła. Bo domyślam się, że on tu wyszedł w diable, ale ten cholernik może wskazywać na tyle różnych świństw. Cytuj
Jasminex Napisano 11 Listopada 2014 Autor Napisano 11 Listopada 2014 Jasminex , a czy mogłaby chociaż oględnie napisać co dziad zrobił? Nie żeby zaspokajać moją ciekawość. Chciałabym to odnieść do kart, które wyjęłaś. Bardzo ogólnie, jeśli nie chcesz się wdawać w szczegóły- rodzaj zachowania, albo cecha, która się u niego ujawniła. Bo domyślam się, że on tu wyszedł w diable, ale ten cholernik może wskazywać na tyle różnych świństw. No pewnie. Zatem po tym jak wysłałam do Pana wiadomość z propozycją spotkania (taki luźny sms), Pan na drugi dzień zadzwonił i powiedział, że owszem chce się spotkać, ale zaraz zmienił temat. Na koniec rozmowy znowu zapytałam to kiedy chce się spotkać, powiedział, że jeszcze nie wie kiedy będzie miał czas i zadzwoni później. Później owszem zadzwonił, ale nie było już tematu o spotkaniu. Ja również już nie drążyłam, bo wszystkie wiemy, że jak facet chce się spotkać to zrobi wszystko i się spotka.... Co się dzieje z tymi dzisiejszymi facetami?? Same dziwaki chodzą po świecie Cytuj
roszpunka79 Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 No pewnie. Zatem po tym jak wysłałam do Pana wiadomość z propozycją spotkania (taki luźny sms), Pan na drugi dzień zadzwonił i powiedział, że owszem chce się spotkać, ale zaraz zmienił temat. Na koniec rozmowy znowu zapytałam to kiedy chce się spotkać, powiedział, że jeszcze nie wie kiedy będzie miał czas i zadzwoni później. Później owszem zadzwonił, ale nie było już tematu o spotkaniu. Ja również już nie drążyłam, bo wszystkie wiemy, że jak facet chce się spotkać to zrobi wszystko i się spotka.... Co się dzieje z tymi dzisiejszymi facetami?? Same dziwaki chodzą po świecie Dziękuję. Wiesz, ja się nie zdziwię jak on się jeszcze uaktywni . Ale Ty raczej nie zmienisz podejścia, na pewno nie w najbliższym czasie. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 na podstawie tych kart myślę, że ty sama go zrobisz dość spontanicznie jakiś "diabełek" Cię podkusi. Ja bym na podstawie tych kart wykonała 1 krok. Cytuj
Jasminex Napisano 12 Listopada 2014 Autor Napisano 12 Listopada 2014 Dam znać jak się to potoczy..... ale Pan zaczyna mnie już strasznie denerwować Cytuj
Beata39 Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 On czeka, że to ty będziesz go zdobywać. Znam takie typy. Powiem ci z mojego doświadczenia, zamilknij niech się pozastanawia co się dzieje, sam będzie chciał się skontaktować. Nie nalegaj na spotkanie bo może go to kreci, że jest taki rozchwytywany.... to są samce. Powodzenia i silnej woli ci życzę. Cytuj
roszpunka79 Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Dam znać jak się to potoczy..... ale Pan zaczyna mnie już strasznie denerwować No i bardzo ładnie to widać w tym połączeniu diabła i mieczowej. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Wg mnie nie bo dostaniesz kosza... albo Pan Cię swoim zachowaniem zdystansuje od siebie. Cytuj
Jasminex Napisano 13 Listopada 2014 Autor Napisano 13 Listopada 2014 Wg mnie nie bo dostaniesz kosza... albo Pan Cię swoim zachowaniem zdystansuje od siebie. Daffne no właśnie napisałam wszystko w weryfikacji, że tak było... temat już nieaktualny Cytuj
Jasminex Napisano 14 Listopada 2014 Autor Napisano 14 Listopada 2014 telenoweli c.d... Pan sam zadzwonił i zaproponował spotkanie.... czyli nie wiem czy to jakoś ma się do tych kart Cytuj
Lena75 Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Rydwan- Sprawiedliwość- Diabeł----> Królowa Mieczy- Rydwan jest tu odpowiedzia czy masz wykonac pierwsza ruch...Karta odpowiada tak, wiec to zrobiłas.. Sprawiedliwośc - chyba porzadkował sobie w głowce co i jak... Diabeł...tu chyba wyszło twoje wkurzenie na niego i Twoje poirytywanie Królowa Mieczy...ostygłas kobieto... Cytuj
Jasminex Napisano 14 Listopada 2014 Autor Napisano 14 Listopada 2014 Rydwan- Sprawiedliwość- Diabeł----> Królowa Mieczy- Rydwan jest tu odpowiedzia czy masz wykonac pierwsza ruch...Karta odpowiada tak, wiec to zrobiłas.. Sprawiedliwośc - chyba porzadkował sobie w głowce co i jak... Diabeł...tu chyba wyszło twoje wkurzenie na niego i Twoje poirytywanie Królowa Mieczy...ostygłas kobieto... No dokładnie tak było... Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Daffne no właśnie napisałam wszystko w weryfikacji, że tak było... temat już nieaktualny oj wybacz, nie przeczytałam weryfikacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi