Skocz do zawartości

zmiana w zachowaniu

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mój wojujący ojciec, zachowuje się ostatnio jakby zmienił front. Z jedej strony to miłe, z drugiej mocno zastanawiające, bo ta jego cholera nie odpuściła

Jak zatem zareaguje na to, że zajelismy letniak? ( nie w celach mieszkalnych, robimy sobie tam siłownie ;D) tak ogólnie do tego konkretnego budynku to ja mam większe prawa niż on.

Kochankowie--4 buław--Królowa Buław będzie się wahać ale ogólnie nie będzie mieć nic przeciwko?

Czy sam zaproponuje, żeby L się wprowadził?

4 miecze--As Denarów--Świat hehe wiedziałam, ze az tak wielka zmiana w nim nie nastapiła, bedzie czekać licząć, że albo się ja wyprowadze, albo L mnie kopnie w dupe i problem sam się rozwiąze

Ogólnie to troche dziecinne, mam prawie 40 dychy na karku a przejmuje się reakcją ojca. Chyba mam po prostu kompleks na jego punkcie. On mnie przez knowania swojej durnej żony poniża, traktuje jak człowieka gorszej kategorii, a ja ze swej strony cackam się z nim jak z jajkiem, mimo, że racja jest po mojej stronie. Poza tym ja nie chce wojen w domu, chce zmiany przeprowadzac mniej drastycznie, bez niepotrzebnych scysji. Już nawet facet z tego powodu troche krzywo patrzy, ale wspiera mnie jak moze.

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

wyglada ze bedzi to dla niego trudna decyzja ale odpusci bo widzi ze jestes zdecydowana i masz argumenty

to nie jest jeszcze ten czas, ale dochodzi do niego taka mozliwosc ze czasem kiedys L bedzie mieszkal z wami

• Lubię to! 1
Napisano

Karty są po twojej stronie, nie powie nic.

Ale z wprowadzki L. wg mnie nici, bierze na przeczekanie, pilnuje sobie tego domu oj pilnuje, albo księżniczki w zamku ;)

U mnie na kartach jest wieża i tęskny wzrok skierowany na nią.

• Lubię to! 1
Napisano

L . i tak się wprowadzi, bo dom jest prawnie częściowo mój, niedługo w 3/4. Jedynie żonie mojego ojca się to strasznie nie podoba, dlatego i mój ojciec broni się przed tym faktem.

Ale karty pokazały, że Łudze się jedynie, że ojciec zmieni się na tyle, by dostrzec, że to nie ja jestem tu czarnym charakterem.

Napisano

Może i tak jak mówisz.

A Ty postawisz na swoim tym Światem.

Powodzenia!

Napisano

Półweryfikacja : mogę zweryfikowac pierwsze pytanie : był wręcz zachwycony faktem, że zrobiliśmy tam porządek i jeszcze planujemy uporządkować resztę pomieszczeń.

Napisano

Czy sam zaproponuje, żeby L się wprowadził? 4 miecze--As Denarów--Świat

myślę że szansa na to szczęście może się pojawić. 4 miecze mogą mówić o przemyśleniu tego w spokoju albo okresie czasu, kiedy się na ten temat milczało

powodzenia Aguś :)

Napisano

Myśle, że do mojego taty dociera, że za pare lat bedzie potrzebował opieki, i to wpływa na zmianę w jego zachowaniu

Gość paulinqa123
Napisano

1, da ci wolną rękę, uzna ze to Twoja "działka" pozowli ci działac, ni ebedzie sie wtracał