Skocz do zawartości

Pozegnalny rozkład na relacje z Panem S

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nakreślenie sytuacji...zakonczona dosc nieprzyjemnie relacja ...on był tym trzecim w związku.

Czarownica z całą pewnoscia przeniesie ten watek do "wzajemnej" poniewaz jesli chodzi o punkt 3 nie okresliłam dokładnie czasu ;P( sorry)

A jak wszyscy wiemy przyszlosc to moze byc jutro, jaki miesiac rok czy 10 lat ;):):):)

Za utrudnienia przepraszam :P

1 To co było

Królowa Buław- Rycerz Buław

Rozklad pieknie pokazal nas.....iskrzyło miedzy nami na maksa...było bardzo gorąco i namiętnie :P

2. To co jest

10 Mieczy - Królowa Pucharów- 8 buław

No tu tez pokazało dokladnie to co sie wydarzyło....

10 Mieczy -gorzej juz miedzy nami nie moze byc,siegnełam dna ciepienia i bólu

Królowa Pucharów - moje niespełnienie emocjonalne, utracona miłosc, ból i cierpienie

8 Buław - szybkosc...czyli ten okropny sms

Suma Księżyc....trudnosc z rozliczeniem sie z przezsłoscią i związany z tym smutek

3.To co bedzie

Słonce- 6 Bulaw - 3 Puchary

No a tu jak na moje oko wyszła życzeniówka.....

Słonce - rozjasnienie,wyjasnienie sytuacji...Słonce to pierwiastek meski więc byc moze On bedzie sie próbował zrehabilitowac

6 bulaw - korzystny obrót spraw,odzyskanie partnera,zwyciestwo

3 puchary - radośc

Suma Koło Fortuny- przeznaczenie

Co ? Mam sie zdac na przeznaczenie? Koło Fortuny to zmiennosc wiec skoro jeste źle,powiedzialabym ze nawet bardzo xle to bedzie zmiana na lepsze.Przeprosi mnie a ja to uznam za zwyciestwo i bede z tego zadowolona .

Nie no, myślę, że do pół roku to zweryfikujesz, nie dramatyzujmy :P

Edytowane przez Czarownica
.
Napisano

2. To co jest

Wydarzenia sprawiły, że nie możesz znaleźć spokoju w sobie, jesteś emocjonalnie roztrzęsiona, rozbita

3.Słonce- 6 Bulaw - 3 Puchary

przyjdzie ukojenie i zaczniesz cieszyć się drobiazgami. W Słońcu nie widzę powrotu Pana do Twojego życia a równowagę emocjonalną. Pogodzisz się sama ze sobą i z sytuacją. Zaczniesz czerpać radość z życia. Życie towarzyskie zacznie rozkwitać.

• Lubię to! 1
Napisano
2. To co jest

Wydarzenia sprawiły, że nie możesz znaleźć spokoju w sobie, jesteś emocjonalnie roztrzęsiona, rozbita

Zgadza sie....ale poradze sobie z tym :) muszę bo inaczej zwariuję.

3.Słonce- 6 Bulaw - 3 Puchary

przyjdzie ukojenie i zaczniesz cieszyć się drobiazgami. W Słońcu nie widzę powrotu Pana do Twojego życia a równowagę emocjonalną. Pogodzisz się sama ze sobą i z sytuacją. Zaczniesz czerpać radość z życia. Życie towarzyskie zacznie rozkwitać.

Bardzo bym chciała bo jestem już na skraju wyczerpania emocjonalnego....jestem zmęczona sama sobą.

Napisano

Bardzo bym chciała bo jestem już na skraju wyczerpania emocjonalnego....jestem zmęczona sama sobą.

W Słońcu i 6 buław widziałabym przypływ pozytywnej energii, wiarę w siebie i swoje możliwości. Cokolwiek się stało nie jesteś przegrana, zrozumiesz, że na dobre Ci to wyszło. W 3kiel masz taneczny krok i beztroskę. Może ktoś zwróci Twoją uwagę (flircik)?

Napisano

Vivere...ja już rozumiem że mi to na dobre wyszło ,choc czuję się w tej chwili podle.

Co do flircika ;P....póki co mam wywalone na wszystkich facetów:P...toleruję bo są,owszem jest parę sztuk co lubię, ale każdy facet ktory probuje swoich "podchodów"( a w pracy niestety jestem skazana na kontakt z róznymi ludzmi) z miejsca dostaje pstryczka.Generalnie czuje do obcych facetów ogromną niechęc.....a znajomi,owszem usmiecham sie do nich ale w duchu nieraz sobie myślę zeby mi dali już swiety spokój :P A mąż....cieszę ze jest,czuje sie przy nim spokojniejsza i bezpieczna.

Napisano

1. byl romans pewnie sksiliscie sie ;)

2. teraz jest zkonczona relacjac ,tobie jest bardzo smutno krolowa kieli to niespelniona kobieta ktora duzo placze i rozpamietuje...

3. na moje zobaczysz pozytyw tej sytuacji i podbudujesz swoje ego

• Lubię to! 1
Napisano

1. był romans

2. Z jego strony to koniec, a Tobie ciągle mało wrażeń i pomimo tego co piszesz, że niby już nie masz zamiaru mieć z nim kontaktu i tak dalej, wciąż liczysz na kontynuację.

3. I Twoja życzeniówka tylko to podkreśla (nie odbieram tych kart jakoś konkretnie...). Nie umiesz zostawić tego za sobą, chciałabyś z powrotem żyć w trójkącie. Daj też swojemu partnerowi gadać z 'koleżanką', skoro tak to wygląda :P

Napisano

1. No było gorąco;)

2. Teraz nie ma nic, jesteś Ty z sentymentem, ale.... zmierza to szybką strzałą ku..

3... Wielkiemu odnowieniu love story:)

Napisano
Daj też swojemu partnerowi gadać z 'koleżanką', skoro tak to wygląda :P

...ależ on wciąż gada "ze swoją dziewczyną ":):P

Napisano

Luna;):):) Chyba tylko Ty jako jedyna jestes odmiennego zdania :)..ale nie zmienię zdania...wyszła mi zyczeniówka :)

Napisano

Będziecie razem.

Słońce - spełnienie marzeń,

6 buław - powrót, odzyskanie partnera,

3 puchary - nieoczekiwane połączenie, zaręczyny.

PS Uwaga na uniesienia: słońce i 3 puchary mówią o ciąży ;)

Kiedy to nastapi, karty wskazują, że do sierpnia 2015 powinniście byc razem ;)

• Lubię to! 1
Napisano

PS Uwaga na uniesienia: słońce i 3 puchary mówią o ciąży ;)

Kiedy to nastapi, karty wskazują, że do sierpnia 2015 powinniście byc razem ;)

Ja bym tu aż taką optymistką nie była....ale dziekuję za "dobre Nowiny" ;P

Pan ma nieprawdopodobnie bardzo "wywalone" na mnie ...więc musialby sie stac cud zeby zechciał przynajmniej przeprosic.:P

Poza tym....kij mu w bary ....;D

Napisano
Luna;):):) Chyba tylko Ty jako jedyna jestes odmiennego zdania :).:)

Ja spojrzałam tylko na karty, bez sugestii, nie czytałam też innych interpretacji i wedle mojego "widzenia" tak to wychodzi;)

Ponadto przypomniałam sobie pw, ale to już po tej interpretacji i wszystko mi tak pasi do siebie;)