agaMAJ Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Jaki zysk da mi kupon lotto na dzisiejsze losowanie? 7 pucharów--Królowa Denarów--Świat Świat to spełnienie, Denarowa też ma kawe, więc może chociaż trójkę? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 jestem za tym, że w coś trafisz karty nie takie złe Cytuj
agaMAJ Napisano 11 Listopada 2014 Autor Napisano 11 Listopada 2014 ehh prawie wszystkie cyfry były obok tych właściwych, znowu nic ;( Cytuj
gucio19 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Aga afirmuj sobie, że już masz tą kasę. Może na początek nie ryzykuj (gdyby coś się jednak nie powiodło, to rozczarowanie będzie wieksze ;p) z dużą kwotą, jakieś mniejsze, wyobrażaj sobie że juz wygrałaś i idziesz po odbiór ;DD Odpowiednio się skup i któregos dnia gdy poczujesz sie gotowa idz z takim pozytywnym nastawieniem, wiem, że to głupio może zabrzmieć, ale większe jest prawdopodobienstwo ze wygrasz w ten sposob niz normalnie.Na przedmioty martwe mozna wplywac. Tez tak mam, ze trafiam w cyfry obok, ale zamierzam niedlugo przetestowac ten sposob na lotto bo jeszcze nie probowalam tutaj ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi