Michelet Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Witam Śniło mi się że przytulałem się z moją byłą dziewczyną z którą nie dawno się rozstałem.Przytulaliśmy się jak za czasów kiedy byliśmy razem-mocno,ciepło i czule.Bardzo mi jej brakuje i tęsknię za nią... Odczuwam także od momentu zakończenia związku ogromny żal,smutek i wstręt do siebie.Nadal noszę Ją w sercu. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Witam Śniło mi się że przytulałem się z moją byłą dziewczyną z którą nie dawno się rozstałem.Przytulaliśmy się jak za czasów kiedy byliśmy razem-mocno,ciepło i czule.Bardzo mi jej brakuje i tęsknię za nią... Odczuwam także od momentu zakończenia związku ogromny żal,smutek i wstręt do siebie.Nadal noszę Ją w sercu. interpretacje sam sobie napisałeś. Cytuj
vikib Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Witam. Jesteś rozdarty emocjonalnie, potrzebujesz wsparcia kogoś bliskiego więc nie bój się poprosić o nią. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi