Skocz do zawartości

Kwadrat Przeznaczenia - do konca roku....(ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Matka...żona....pracownik

1 Plany i marzenia

8 Pucharów - 6 Mieczy - 6 Monet / Sąd Bozy

No ewidentnie wyszła tu chec ucieczki od przeszłosci, od emocji, odcinanie sie od tego co nie słuzy....w sumie Sad Bozy...chcę zacząc wszystko od nowa i chcę byc szczęsliwa.

2.Problemy

Król Mieczy - Król Monet- Król Pucharów

Problemy = faceci...ale że az tylu wyszlo ? ;P

3.Dom i Rodzina

3 Bulawy - Głupiec - 8 Pucharów / Moc

Pierwsze skojarzenie ze ktoś "trzeci" się w kradnie do mego zwiazku.... :/

Suma Moc...w domu i w rodzinie bedzie dobrze,silne i stabilne zwiazki...nie bedzie latwo (8 Pucharów) ale w Głupcu widze chęc zaczynania od nowa ....ale nie byłabym soba gdybym nie patrzyła na to optymistycznie ...:P

4.Niespodzianki ( te dobre i złe)

6 Mieczy - Kapłanka - As buław / Eremita

Odzyskam spokój,odetne sie od przeszłości ale przede wszystkim karty wskazują na rozwój duchowy,wiec moze w koncu odzyskam spokój duszy:)

5.To,co sie wydarzy:

Księżyc - Równowaga - 4 Puchary / Eremita

Dopadną mnie jakies rozterki sercowe( a to mi nowośc ;P) chyba bede probowla cos ukryc....bedzie we mnie chłod emocjonalny ale Eremita wlasnie taki jest.

Edytowane przez Lena75
Napisano

3 Bulawy - Głupiec - 8 Pucharów / Moc[/b]

Pierwsze skojarzenie ze ktoś "trzeci" się w kradnie do mego zwiazku....ale nie byłabym soba gdybym nie patrzyła na to optymistycznie ...:P

A co optymistycznego dostrzegasz we wkradnięciu się kogoś trzeciego w związek?

Napisano (edytowane)
A co optymistycznego dostrzegasz we wkradnięciu się kogoś trzeciego w związek?

Nie widzę nic optymistycznego....chodziło mi raczej to ,co dalej napisałm....ale juz edytuje ;P

Edytowane przez Lena75
Napisano

1. Plany i marzenia

w 8 pucharach czasami wracasz do tego co było, chociaż chciałabyś się od tego odciąć i skupić na tym, co jest teraz; chciałabyś być bardziej uczciwa w stosunku do osób, które Cię otaczają

2. Problemy

ex - mąż - ojciec

3. Dom i Rodzina

w innym wątku miałaś 7 mieczy, więc mogło się tutaj pokazać rozstanie albo wyjazd Twojego męża w sprawach zawodowych

4. Niespodzianki ( te dobre i złe)

może odkryjesz w sobie coś jeszcze... Albo odwiedzi Cię kobieta, która była w ukryciu lub sama się do niej wybierzesz/odezwiesz

5. To,co sie wydarzy:

Księżyc - Równowaga - 4 Puchary / Eremita

wyjdziesz z tej "ciemności", w której żyjesz obecnie, ale może Ci się to nie spodobać

• 1 miesiąc temu...
Napisano

może odkryjesz w sobie coś jeszcze... Albo odwiedzi Cię kobieta, która była w ukryciu lub sama się do niej wybierzesz/odezwiesz

Ujawniła sie psibziółka Pana S.

Napisano

1 Plany i marzenia

8 Pucharów - 6 Mieczy - 6 Monet

Raczej się rozczarujesz, na razie z planów nic nie wyjdzie, ale ostatecznie wydarzy się coś, co Cię usatysfakcjonuje.

2.Problemy

Pierwszy to Ty - za dużo analizujesz. Drugi to szef. Trzeci to mąż ;) Ale do końca roku zostało tylko 2 tygodnie ;)

3.Dom i Rodzina

3 Bulawy - Głupiec - 8 Pucharów

Będziesz raczej duchem poza domem i domowymi sprawami, wreszcie dojdziesz do postanowienia, że zaczynasz od początku, ale myślę, że kłopoty z mężem sprawią, że znowu będziesz miała to wszystko w nosie.

6 Mieczy - Kapłanka - As buław

Hoho, sporo ruchu. Dziwne emocje, zazdrość, możliwe, że bezpodstawna. Do tego niespodziewany kontakt z kimś, jakaś wiadomość.

5.To,co sie wydarzy:

Księżyc - Równowaga - 4 Puchary

To są Twoje emocje w czasie dość problemowym, nie za ładnie się szykują te kolejne 2 tygodnie*.

(czy w Twoim małżeństwie jest wszystko ok? jakoś dziwnie te karty wyglądają pod tym kątem)

* o kurczę, widzę, że post jest jednak trochę wcześniejszy :)

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Hoho, sporo ruchu. Dziwne emocje, zazdrość, możliwe, że bezpodstawna. Do tego niespodziewany kontakt z kimś, jakaś wiadomość.

Tak..kontakt niespodziewany był z kimś...w ruchu..:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja....

1. Plany i marzenia

w 8 pucharach czasami wracasz do tego co było, chociaż chciałabyś się od tego odciąć i skupić na tym, co jest teraz; chciałabyś być bardziej uczciwa w stosunku do osób, które Cię otaczają

2. Problemy

ex - mąż - ojciec

[/i][/color]

2.Problemy

Pierwszy to Ty - za dużo analizujesz. Drugi to szef. Trzeci to mąż ;) Ale do końca roku zostało tylko 2 tygodnie ;)

Matka...żona....pracownik

1 Plany i marzenia

No ewidentnie wyszła tu chec ucieczki od przeszłosci, od emocji, odcinanie sie od tego co nie słuzy....w sumie Sad Bozy...chcę zacząc wszystko od nowa i chcę byc szczęsliwa.

2.Problemy

Problemy = faceci...ale że az tylu wyszlo ? ;P

3.Dom i Rodzina

Suma Moc...w domu i w rodzinie bedzie dobrze,silne i stabilne zwiazki...nie bedzie latwo (8 Pucharów) ale w Głupcu widze chęc zaczynania od nowa ....ale nie byłabym soba gdybym nie patrzyła na to optymistycznie ...:P

• Lubię to! 1