Lena75 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Matka -żona- pracownik MIŁOŚĆ I ZWIĄZKI w ciagu 3 miesiecy. 1Czy w ciągu 3 m-c pojawi sie jakis pan? Kapłanka Tak. Mam z kartami umowe ze na pytania zaczynające się na "czy" , jesli wypadnie AW to jest to odpowiedz twierdząca. Poza tym Kapłanka sama w sobie odpowiada na pytanie twierdząco.Być moze chodzi też o to jaki to typ człowieka bedzie. Nic zobaczymy. 2.Jak potoczy sie ta znajomość. Gwiazda To bedzie raczej czysto-platoniczne. 3.Czy pojawi się pan z przeszłości: As Buław Nie...bo już jest ...to mój mąz ;P 4.Jak bedzie wygladała znajomośc z panem z przeszłości; 10 pucharów - szczęsliwe zycie rodzinne. 5.Co wydarzy sie w sferze uczuc w tym czasie: 8 Buław Bedzie sie duzo dzialo i szybko.Beda jakies smsy...maile,telefony Bede tez aktywniejsza w małzenstwie)) i poczuje przypływ energi.... 6.Czy w tym okresie stworzę trwały zwiazek : Eremita Tak...Eremita w uczuciach wskazuje na trwały związek i wspieranie sie mimo samotności.I Tu widze mojego męża i jego szkolenia, a bedzie ich sporo.... :/ 7.Z kim stworze ten związek: 3 Bulaw Nie wiem jak to ugryśc .... 8.Kim bedzie męźczyzna z którym stworzę ten związek; Słonce Slonce to zycie rodzinne...wiec mąż... 9. Jaka jest przyszłośc tego związku; 7 Mieczy - chyba nie bedziemy wobec siebie szczerzy tak do konca .... lub zmiany na lepsze... Edytowane 13 Listopada 2014 przez Lena75 Cytuj
gucio19 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Pojawi się jakiś pan, będzie on w ukryciu(wiadomo), będzie Cie podziwiał, będzie dużo nadziei związanych z tą znajomością. Szybko się ona potoczy, możliwe też,ze glownie bedziecie korespondowac(mi zawsze 8 buław pokazuje kontakt przez internet - dalej masz 3 buław - chyba to ktoś spoza Twojego miejsca zamieszkania, może być osoba atrakcyjna o lekko egzotycznej urodzie). Możecie byc wobec siebie nieszczerzy, albo po prostu będziecie robili uniki. Mam wrażenie, jakby to on miał się wycofać... Może ktoś inny wkroczy?? 1 Cytuj
Lena75 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Napisano 11 Listopada 2014 Gucio.....punkciki poleca ,tylko musze innych obdarowac ;P Cytuj
gucio19 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Lena, nie musisz ;P nie odpowiadam dla punkcikow ) Cytuj
roszpunka79 Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Pan się nie pojawi, ale może wkroczyć pani. Gdyby odciąć się od tych pytań z rozkładu i rozłożyć karty po kolei to one bardzo wyraźnie opowiadają historię trójkąta i zdrady. Zresztą nie pierwszy Twój rozkład, w którym to widać. Wydaje mi się Lena, że zamiast zastanawiać się czy pojawi się jakiś pan, powinnaś zainteresować się tym co robi obecny ;-). Bo możesz obudzić się z ręką w nocniku...Wybacz ten mentorski ton, ale sporo rozkładów wrzucasz i myślę, że karty nie raz już w tej kwestii alarmowały. No chyba, że Ci to lotto, to ok. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Listopada 2014 Maestro Napisano 12 Listopada 2014 Uważam,że,nikt się nie pojawi,Ty będziesz żyła jedynie nadzieją na to.Ostatnia karta 7mieczy informuje o samooszukiwaniu się..Masz przed sobą perspektywy na poznanie kogoś nowego,ale to jeszcze nie ten czas..Uważam też,że roszpunka może mieć rację.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 1. Czy w ciągu 3 m-c pojawi się jakiś pan? Kapłanka kapłanka to karta reprezentująca kobietę, więc nie obok gwiazdy - będziesz marzyć, ale możesz się tym nie chwalić; bujanie w obłokach 2. Jak potoczy się ta znajomość: Gwiazda nie będzie tej znajomości; tutaj wyszły sny na jawie 3. Czy pojawi się pan z przeszłości: As Buław jest na to szansa, ale sądząc po kolejnej karcie raczej nie obok gwiazdy - jesteś gotowa urzeczywistnić swoje sny obok 10 pucharów - dla mnie ta 10 może stanowić blokadę, a że to karta rodzinna, to wiadomo, jaka jest przeszkoda 4. Jak będzie wyglądała znajomość z panem z przeszłości: 10 pucharów nie będzie jej, bo bliscy okażą się zbyt ważni; 10 pucharów + 8 buław + eremita - sielanka może bardzo szybko przerodzić się w samotność, rozjaśni się jakaś sprawa związana z Twoimi krewniakami albo mężem 5. Co wydarzy się w sferze uczuć w tym czasie: 8 Buław nerwy, gonitwa myśli, namiętność, duże pokłady energii 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek: Eremita tutaj mogła się zobrazować samotność w związku i biorąc pod uwagę kolejną kartę, możesz szukać wrażeń gdzieś indziej 7. Z kim stworze ten związek: 3 Buław obstawiam Twojego obecnego męża - człowiek, który dużo podróżuje (zawodowo, dla przyjemności), interesuje go czas teraźniejszy i przyszły, ma w sobie ikrę, częściej obserwuje niż działa 8. Kim będzie mężczyzna, z którym stworzę ten związek: Słonce dodatkowo zwraca na siebie uwagę, może trochę infantylny skojarzyło mi się jeszcze z tym, że pewnego dnia Cię w czymś oświeci 9. Jaka jest przyszłość tego związku: 7 Mieczy ucieczka, oszukiwanie się 7 mieczy może wróżyć rozstanie patrząc na ten rozkład dochodzę do wniosku, że oboje możecie nie być spełnieni, każde z was szuka czegoś innego, lepszego na boku. Lena, przypomnij mi proszę, Twój mąż wie, że miałaś kogoś jeszcze? Cytuj
Lena75 Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Weryfikacja...nie pojawił sie nikt nowy , ani z przeszłosci...nadal jestem z męzem 3.Czy pojawi się pan z przeszłości: As Buław Nie...bo już jest ...to mój mąz ;P 4.Jak bedzie wygladała znajomośc z panem z przeszłości; 10 pucharów - szczęsliwe zycie rodzinne. 6.Czy w tym okresie stworzę trwały zwiazek : Eremita Tak...Eremita w uczuciach wskazuje na trwały związek i wspieranie sie mimo samotności.I Tu widze mojego męża i jego szkolenia, a bedzie ich sporo.... :/ 8.Kim bedzie męźczyzna z którym stworzę ten związek; Słonce Slonce to zycie rodzinne...wiec mąż... Pan się nie pojawi Uważam,że,nikt się nie pojawi,Ty będziesz żyła jedynie nadzieją na to.Ostatnia karta 7mieczy informuje o samooszukiwaniu się..Masz przed sobą perspektywy na poznanie kogoś nowego,ale to jeszcze nie ten czas..Uważam też,że roszpunka może mieć rację.. 1. Czy w ciągu 3 m-c pojawi się jakiś pan? Kapłankakapłanka to karta reprezentująca kobietę, więc nie obok gwiazdy - będziesz marzyć, ale możesz się tym nie chwalić; bujanie w obłokach 2. Jak potoczy się ta znajomość: Gwiazda nie będzie tej znajomości; tutaj wyszły sny na jawie 3. Czy pojawi się pan z przeszłości: As Buław jest na to szansa, ale sądząc po kolejnej karcie raczej nie obok gwiazdy - jesteś gotowa urzeczywistnić swoje sny obok 10 pucharów - dla mnie ta 10 może stanowić blokadę, a że to karta rodzinna, to wiadomo, jaka jest przeszkoda 4. Jak będzie wyglądała znajomość z panem z przeszłości: 10 pucharów nie będzie jej, bo bliscy okażą się zbyt ważni; 10 pucharów + 8 buław + eremita - sielanka może bardzo szybko przerodzić się w samotność, rozjaśni się jakaś sprawa związana z Twoimi krewniakami albo mężem 5. Co wydarzy się w sferze uczuć w tym czasie: 8 Buław nerwy, gonitwa myśli, duże pokłady energii 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek: Eremita tutaj mogła się zobrazować samotność w związku i biorąc pod uwagę kolejną kartę, możesz szukać wrażeń gdzieś indziej 7. Z kim stworze ten związek: 3 Buław obstawiam Twojego obecnego męża - człowiek, który dużo podróżuje (zawodowo, dla przyjemności), interesuje go czas teraźniejszy i przyszły, ma w sobie ikrę, częściej obserwuje niż działa 8. Kim będzie mężczyzna, z którym stworzę ten związek: Słonce dodatkowo zwraca na siebie uwagę, może trochę infantylny skojarzyło mi się jeszcze z tym, że pewnego dnia Cię w czymś oświeci 9. Jaka jest przyszłość tego związku: 7 Mieczy ucieczka, oszukiwanie się 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi