Mesi Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Pan poznał panią, pani poznała pana. Był ogień, było porozumienie mentalne. Ale życie pisze swój scenariusz i ze względu zobowiązań zawodowych, częstych wyjazdów, oboje podjęli decyzję o niekontynuowaniu tej relacji. I ten stan pięknie opisały karty: relacja dziś to 10 denarów - Rydwan - Wisielec. Cisza z obu stron, żyją osobno, oboje w rozjazdach, realizują się zawodowo. Czyli prosto: relacji dziś żadnych nie ma. ...ale - teraz pani pyta o przyszłość relacji między nimi: Moc - Umiarkowanie - 2 buław I przyznam się, że mam problem, gdy ta Moc, a więc ogromna siła przyciągania zderza się z Umiarkowaniem. Instynkt kontra zachowawczość. Do tego 2 buław, która pokazuje, że niby nic nie stoi na przeszkodzie, a jednak brak jest jakichkolwiek działań. A z drugiej strony buławy to ogień, 2 to para, Moc to ogień, a więc przyciąganie tak silne, że musi być tak dobrze (Umiarkowanie). Karty można interpretować na 2 sposoby... A jak Wy widzicie ten rozkład? Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Ja bym do tej 2 buław coś dołożyła, ale wydaje mi się, że jeszcze będzie szansa na coś ponownego. Nie będzie to miłość, ale jakaś znajomość oparta na przyjacielskiej relacji Cytuj
Beata39 Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Trzeba bedzie dokonać jakiegoś wyboru, mają siłe na to i madre rozumki. W mocy przyciągają się a umiarkowanie to takie analizowanie za i przeciw i ta dwójeczka mówiaca o dokonaniu wyboru drogi. W sumie wychodzi kapłanka, madra osoba, spokona, dumna. Ale to kapłanka i dla mnie łacząca dwie osoby. Więc chyba może coś być z tej relacji. Ale ja się cały czas uczę więc może jeszcze ktoś bardziej doświadczony popatrzy. Pozdrawiam 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 na jaki okres czasu wstawiałeś? ciąg dalszy samotności i podróżowania; kontynuacja zawieszenia. Cytuj
Villandra Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 no widać że jest przyciąganie między wami ale te Umiarkowanie je studzi i 2 buław też jest bierna więc jak na razie chyba nic konkretnego się nie wydarzy Cytuj
Mesi Napisano 12 Listopada 2014 Autor Napisano 12 Listopada 2014 Dziękuję Wam za pomoc panna.marta - staram się nie dociągać kart, bardzo rzadko to robię, jedną z moich ścieżek interpretacyjnych była właśnie przyjaźń. Umiarkowanie mi tu to podpowiadało. Beata39 - bardzo podoba mi się Twoja interpretacja. To osoby inteligentne, nie podejmujące decyzji na gorąco. Często to dobre rozwiązanie ale czy w sytuacji, gdy w grę wchodzą uczucia? hmm... Euterpe - od jakiegoś czasu nie zamykam pytania w czasie - o czasie mogą mi powiedzieć karty w rozkładzie. A w rozkładzie chodziło o przyszłość. Villandra - między 'nimi', nie 'nami' Nie o mnie tu chodzi choć o bliską mi osobę i choć chciałabym być posłańcem dobrych wiadomości, to ta 2 buław w pewien sposób wzmacnia Umiarkowanie. Czyli choć dużo emocji w nich, to nic na zewnątrz... Chyba, że Moc jest na tyle silna... Pozdrawiam i jeśli ktoś ma jeszcze przemyślenia odnośnie rozkładu, z chęcią je poznam Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Według mnie każde będzie próbowało uporać się z uczuciami i emocjami w sobie..ale byc może mogą się rownież kontaktować..2 buław jak dla mnie wymiana sms..ale bardziej skłanialabym się na kontakty internetowe..moze z uwagi na odległość..Będzie tez wyczekiwanie i rozgladanie sie.. Cytuj
Beata39 Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Beata39 - bardzo podoba mi się Twoja interpretacja. To osoby inteligentne, nie podejmujące decyzji na gorąco. Często to dobre rozwiązanie ale czy w sytuacji, gdy w grę wchodzą uczucia? hmm... Wiesz skoro podjęli decyzję o zawieszeniu związku to czy tu są uczucia. Osoby kochające się robią wszystko aby być sobą. Wiec może u nich to było najlepsze rozwiązanie. Cytuj
roszpunka79 Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Moc zblokowana przez umiarkowanie i 2 buław. W najbliższym czasie nic się nie zmieni. Cytuj
QPucharów Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Moc i Umiar - kontrolowanie emocji, oddalenie + 2 buław nadal dystans. Nie widzę rozwoju, zmiany sytuacji. Cytuj
KociaMama Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Ta 2 bulaw to takie bierne czekanie , nic konkretnego . A polaczenie Sily i Umiarkowania tez nijakie. Nie ma kontaktu , ciagu dalszego , jak dla mnie zawieszenie sytuacji i brak ciagu dalszego. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Wg mnie jest cisza i będzie cisza, ale oboje będą się obserwować na odległość i interesować wydarzeniami jakie będą zachodzić w życiu. Cytuj
Mesi Napisano 14 Listopada 2014 Autor Napisano 14 Listopada 2014 Dziękuję Wam za pomoc Napiszę, jak się sprawy potoczyły lub nie potoczyły Dodam jeszcze, że znalazłam w sieci interpretację połączenia Umiarkowania z 2 Buław i oznacza to podejmowanie mądrych decyzji. Ale decyzje w sumie już zostały podjęte (nie mi oceniać, czy mądre, czy nie). Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Listopada 2014 Moderator Napisano 16 Listopada 2014 Moim zdaniem Moc przy Umiarkowaniu to wystopowanie relacji plus jeszcze 2 Buław, która świadczy o rozterkach i raczej brak tam konkretnych działań. Wydaje mi się, że nic z tego, cisza, cichosza Cytuj
Mesi Napisano 22 Listopada 2014 Autor Napisano 22 Listopada 2014 Weryfikacja: A jednak... Moc i siła buław zwyciężyły. Pan odezwał się do Pani. Było spotkanie i zadecydowali o kontynuowaniu znajomości i budowaniu relacji. Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi