Skocz do zawartości

Czy zdobędę dodatkową pracę?(ZWERYFIKOWANY)

Gość grimmoire

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grimmoire
Napisano (edytowane)

Rycerz denarów --- 6 mieczy --- Rycerz buław HB VI Kochankowie

Mam szansę na nową pracę, ale muszę wybrać jedną z nich, 6 mieczy chętnie by się uciekło... czyli nici z dodatkowej pracy, zachowania obu na raz. Jak widzicie?

Edytowane przez grimmoire
Napisano

Może się to udać;) Rycerz denarów mnie pokazuje negocjacje w 6 mieczy osiągniecie celu a Rycerz buław przemieszczanie sie, w pracy lub chęć zwerbowania cie ;) W podsumie masz Kochanków co wskazywać może na dwie prace;)

Napisano

Szanse na dodatkową pracę jak najbardziej są, ale będziesz się wahać, rozważać.

Bardziej myślałabym, że zaczniesz się zastanawiać czy na pewno tego chcesz. Widzę tu Twoje rozterki.

Napisano

zastanawiałam się nad tym rozkładem i myślę, że może Ci się udać, powodzenia!

Napisano

Widać w tym rozkładzie Twoje wahanie (6 Mieczy) miedzy stabilna pracą ( Rycek Denarów) a nową ( Rycek Buław) .Jesteś na rozdrozu i musisz dokonac wyboru (Kochankowie) byc moze ta karta radzi byś poszła za głosem serca w tej sprawie.

Myślę ze warto negocjować(R. Denarów), bo jest szansa na uzyskanie kompromisu ( 6 Mieczy) jestes skłonna zaryzykowac i moze sie okazać ze bedzie to korzystna zmiana ( R. Buław)

Życze powodzenia :)

Napisano

Mnie to się właśnie skojarzyło z dorywczą pracą tam i widać też to ciągłe przemieszczanie się i dojazdy, więc moim zdaniem udałoby się.

Napisano

pierwsza u mnie myśl to wóz albo przewóz. Moim zdaniem będziesz musiała wybierać, co może Cię bardzo poirytować.

Napisano

Powiedziałbym, że ogarniesz się i porzucisz swoje "rozdwojenie".

Decyzja zostanie podjęta.

I dobrze...

Powodzenia!

:-)

Mariusz

Napisano

Kurde sama nie wiem :P

Patrząc również na podsumę myślę, że Twoje plany się spełnią, ale zbija mnie nieco 6mieczy... Ale jakby nie patrząc karta oznacza przemieszczanie się. Takze jestem na tak ;)

Gość paulinqa123
Napisano

Rycerz denarów --- 6 mieczy --- Rycerz buław HB VI Kochankowie uważam że uda Ci się pracować i w obecnej pracy i w dodatkowej

Napisano

Wydaje mi się, że będziesz potrzebowała więcej czasu na zastanowienie, ale go nie dostaniesz i dlatego nie zaryzykujesz, zostając na starym sprawdzonym gruncie. Raczej nie da się pogodzić obu posad jednocześnie...

Napisano

myślę, że masz szanse na nową pracę jak najbardziej, 6 mieczy to też zostawienie przeszłości za sobą i rozpoczęcie czegoś nowego, kochankowie to dwójka, także może dodatkowa praca

Napisano

Negocjacje mogą zakończyć się pozytywnie i może być dodatkowa praca zgodnie z oczekiwaniami.

Gość grimmoire
Napisano

Weryfikacja : nie udało się dodatkowo, chcą kogoś na stałe, a ja nie chcę opuszczać obecnej pracy i w niej pozostaję.

Dziękuję za pomoc :usmiech2_na:

Gość paulinqa123
Napisano

czyli brama 6 mieczy, a po niej ryc bulaw pokazaly jednak "odciecie" sie od drugiej opcji ?