Gość grimmoire Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Rycerz denarów --- 6 mieczy --- Rycerz buław HB VI Kochankowie Mam szansę na nową pracę, ale muszę wybrać jedną z nich, 6 mieczy chętnie by się uciekło... czyli nici z dodatkowej pracy, zachowania obu na raz. Jak widzicie? Edytowane 17 Stycznia 2016 przez grimmoire Cytuj
Agiatis Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Może się to udać Rycerz denarów mnie pokazuje negocjacje w 6 mieczy osiągniecie celu a Rycerz buław przemieszczanie sie, w pracy lub chęć zwerbowania cie W podsumie masz Kochanków co wskazywać może na dwie prace;) Cytuj
d@neczka Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Szanse na dodatkową pracę jak najbardziej są, ale będziesz się wahać, rozważać. Bardziej myślałabym, że zaczniesz się zastanawiać czy na pewno tego chcesz. Widzę tu Twoje rozterki. Cytuj
Villandra Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 zastanawiałam się nad tym rozkładem i myślę, że może Ci się udać, powodzenia! Cytuj
Lena75 Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Widać w tym rozkładzie Twoje wahanie (6 Mieczy) miedzy stabilna pracą ( Rycek Denarów) a nową ( Rycek Buław) .Jesteś na rozdrozu i musisz dokonac wyboru (Kochankowie) byc moze ta karta radzi byś poszła za głosem serca w tej sprawie. Myślę ze warto negocjować(R. Denarów), bo jest szansa na uzyskanie kompromisu ( 6 Mieczy) jestes skłonna zaryzykowac i moze sie okazać ze bedzie to korzystna zmiana ( R. Buław) Życze powodzenia Cytuj
Czarownica Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Mnie to się właśnie skojarzyło z dorywczą pracą tam i widać też to ciągłe przemieszczanie się i dojazdy, więc moim zdaniem udałoby się. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 pierwsza u mnie myśl to wóz albo przewóz. Moim zdaniem będziesz musiała wybierać, co może Cię bardzo poirytować. Cytuj
Gość svargam Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Powiedziałbym, że ogarniesz się i porzucisz swoje "rozdwojenie". Decyzja zostanie podjęta. I dobrze... Powodzenia! :-) Mariusz Cytuj
pretoria Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 Kurde sama nie wiem Patrząc również na podsumę myślę, że Twoje plany się spełnią, ale zbija mnie nieco 6mieczy... Ale jakby nie patrząc karta oznacza przemieszczanie się. Takze jestem na tak Cytuj
adivino Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 będziesz musiała wybierać. ja tak to widzę Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Rycerz denarów --- 6 mieczy --- Rycerz buław HB VI Kochankowie uważam że uda Ci się pracować i w obecnej pracy i w dodatkowej Cytuj
Davisa Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Wydaje mi się, że będziesz potrzebowała więcej czasu na zastanowienie, ale go nie dostaniesz i dlatego nie zaryzykujesz, zostając na starym sprawdzonym gruncie. Raczej nie da się pogodzić obu posad jednocześnie... Cytuj
Gość grimmoire Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 negocjacje trwają, na razie bez konkretów Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 myślę, że masz szanse na nową pracę jak najbardziej, 6 mieczy to też zostawienie przeszłości za sobą i rozpoczęcie czegoś nowego, kochankowie to dwójka, także może dodatkowa praca Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Negocjacje mogą zakończyć się pozytywnie i może być dodatkowa praca zgodnie z oczekiwaniami. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Weryfikacja : nie udało się dodatkowo, chcą kogoś na stałe, a ja nie chcę opuszczać obecnej pracy i w niej pozostaję. Dziękuję za pomoc Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 czyli brama 6 mieczy, a po niej ryc bulaw pokazaly jednak "odciecie" sie od drugiej opcji ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi