Gość Linkinia Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Należę do koła studenckiego, spotkania mamy w poniedziałki, a po nich idziemy grupką na piwo. Zapytałam kart o przebieg dwóch ostatnich w listopadzie. Karty mnie zaskoczyły, więc dopytałam o relację z jednym panem, który również tam się pojawia. Weryfikacja w ten oraz w przyszły wtorek 17 listopada przebieg spotkania - 6 denarów, 8 buław, as buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Widać ustalenia, zgłaszanie się, omawianie bieżących spraw. Następne karty sugerują, że będzie wesoło, aktywnie i myślę, że bardzo mi się spodoba to spotkanie. relacja z panem - 5 kielichów, XVII Gwiazda, VIII Siła --> HB III Cesarzowa Dwie opcje. Pierwsza: będzie mi smutno, bo liczyłam na lepsze porozumienie i czekałam na to spotkanie z jakąś tam nadzieją (miłe smsy pisaliśmy). Druga: na początku może mi być smutno z jakiegoś powodu, ale później mam wrażenie, że będę adorowana, poczuję się atrakcyjna i będę w dobrym humorze. 24 listopada przebieg spotkania - 2 kielichów, Rycerz buław, VIII Siła --> HB X Koło, I Mag Ciepłe, emocjonalne, z dyskusją, dynamiczne. Zaryzykowałabym stwierdzenie, że moja uwaga skupi się na jednej osobie i to będzie wzajemne. relacja z panem - Król denarów, 8 buław, 5 mieczy --> HB XIII Śmierć, IV Cesarz Będziemy mieli okazję porozmawiać, on nawet może inicjować kontakt, jakieś przyciąganie również może być, ale jakiś niesmak zostanie, czymś mnie rozczaruje, coś mi się nie spodoba... może nieporozumienie albo coś pójdzie nie po mojej myśli. Cytuj
Czarownica Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 17 listopada - spotkanie będzie pozytywne i żywe, jednak Pana na nim nie będzie. 24 listopada - Pan będzie na spotkaniu i będzie się na nim nawet dynamicznie udzielał, jednak nie będzie to taki Wasz kontakt jakiego oczekujesz. Bardziej będzie zainteresowany kozaczeniem w tłumie i tym co to on nie jest niż Tobą. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 17 listopada przebieg spotkania - 6 denarów, 8 buław, as buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie na początku formalnie z szczyptą luzu, a następnie zapalenie się do nowego działania (wyjście do baru) relacja z panem - 5 kielichów, XVII Gwiazda, VIII Siła --> HB III Cesarzowa na początku będziesz się za nim rozglądać, ale albo go nie będzie, albo pochłonie Cię bardziej spotkanie. O panu jeszcze możesz trochę pomarzyć, ale później już się uspokoisz i zajmiesz się teraźniejszością. 24 listopada przebieg spotkania - 2 kielichów, Rycerz buław, VIII Siła --> HB X Koło, I Mag przyjemnie, energicznie, świetne dogadanie się z innymi, może ktoś troszkę zirytuje, ale szybko dojdziesz do ładu relacja z panem - Król denarów, 8 buław, 5 mieczy --> HB XIII Śmierć, IV Cesarz podobnie jak w pierwszym rozkładzie tutaj również pan wydaje się być odcięty od Ciebie. Może go nie być lub jego zachowanie sprawi, że postanowisz się od niego odciąć. Cytuj
Agiatis Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 Należę do koła studenckiego, spotkania mamy w poniedziałki, a po nich idziemy grupką na piwo. Zapytałam kart o przebieg dwóch ostatnich w listopadzie. Karty mnie zaskoczyły, więc dopytałam o relację z jednym panem, który również tam się pojawia.Weryfikacja w ten oraz w przyszły wtorek 17 listopada przebieg spotkania - 6 denarów, 8 buław, as buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Widać ustalenia, zgłaszanie się, omawianie bieżących spraw. Następne karty sugerują, że będzie wesoło, aktywnie i myślę, że bardzo mi się spodoba to spotkanie. Będzie bardzo aktywnie, przepływ informacji, wiadomości.. relacja z panem - 5 kielichów, XVII Gwiazda, VIII Siła --> HB III Cesarzowa Dwie opcje. Pierwsza: będzie mi smutno, bo liczyłam na lepsze porozumienie i czekałam na to spotkanie z jakąś tam nadzieją (miłe smsy pisaliśmy). Druga: na początku może mi być smutno z jakiegoś powodu, ale później mam wrażenie, że będę adorowana, poczuję się atrakcyjna i będę w dobrym humorze. Pan będzie zmuszony zrezygnować ze spotkania z przyczyn niezależnych od niego lub Ty nie będziesz mogła tam dotrzeć 24 listopada przebieg spotkania - 2 kielichów, Rycerz buław, VIII Siła --> HB X Koło, I Mag Ciepłe, emocjonalne, z dyskusją, dynamiczne. Zaryzykowałabym stwierdzenie, że moja uwaga skupi się na jednej osobie i to będzie wzajemne. Będzie erotycznie relacja z panem - Król denarów, 8 buław, 5 mieczy --> HB XIII Śmierć, IV Cesarz Będziemy mieli okazję porozmawiać, on nawet może inicjować kontakt, jakieś przyciąganie również może być, ale jakiś niesmak zostanie, czymś mnie rozczaruje, coś mi się nie spodoba... może nieporozumienie albo coś pójdzie nie po mojej myśli. Moim zdaniem może się okazać że Pan jest inny niż myślałaś, niż wskazywało na początku jego zachowanie lub zachowa sie nie "fer" w stosunku do Twojej osoby Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 WERYFIKACJA CZ.1 Przed spotkaniem zaczęłam już rozmawiać z kolegami, zaczęło się sympatycznie. Spotkanie bardzo fajne, było energicznie i zabawnie. Nie poszliśmy do baru głównie dlatego, że nie było dwóch naczelnych pijących... Było to też bardzo informacyjne, organizacyjne z racji naboru nowych ludzi. Co do relacji - niby okej, bo nawiązaliśmy krótką rozmowę i pośmialiśmy się, ale nie było tego napiecia w powietrzu, jakie było ostatnim razem. Liczyłam na więcej, jestem zawiedziona. 17 listopada przebieg spotkania - 6 denarów, 8 buław, as buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Widać ustalenia, zgłaszanie się, omawianie bieżących spraw. Następne karty sugerują, że będzie wesoło, aktywnie i myślę, że bardzo mi się spodoba to spotkanie. relacja z panem - 5 kielichów, XVII Gwiazda, VIII Siła --> HB III Cesarzowa Dwie opcje. Pierwsza: będzie mi smutno, bo liczyłam na lepsze porozumienie i czekałam na to spotkanie z jakąś tam nadzieją (miłe smsy pisaliśmy). Druga: na początku może mi być smutno z jakiegoś powodu, ale później mam wrażenie, że będę adorowana, poczuję się atrakcyjna i będę w dobrym humorze. 17 listopada - spotkanie będzie pozytywne i żywe, jednak Pana na nim nie będzie. 17 listopadaprzebieg spotkania - 6 denarów, 8 buław, as buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie na początku formalnie z szczyptą luzu, a następnie zapalenie się do nowego działania (wyjście do baru) relacja z panem - 5 kielichów, XVII Gwiazda, VIII Siła --> HB III Cesarzowa na początku będziesz się za nim rozglądać, ale albo go nie będzie, albo pochłonie Cię bardziej spotkanie. O panu jeszcze możesz trochę pomarzyć, ale później już się uspokoisz i zajmiesz się teraźniejszością. Agiatis --> przebieg spotkania super opisałaś! Cytuj
Agiatis Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Lubię czytać weryfikacje, każde wskazówki są cenne. Przebieg spotkanie opisałam jak piszesz dobrze, co do relacji z panem 5 kielichów mnie pokazuje rezygnacje jednak tutaj karty dawały w połączeniu ze sobą znak, że będzie rozczarowanie - możesz napisać jakiej talii używasz? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Talia Obrazkowego Klucza (Pictorial Key) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) WERYFIKACJA CZ.2 Spóźnilam się na spotkanie. Poszłam ze średnim nastrojem, siedziałam raczej milcząca i smutna. Nie zwracałam uwagi na tego kolegę, samo z siebie to wyszło. Na koniec wymieniliśmy pare zdań... nie poszliśmy do baru na piwo, ja odmówiłam podwiezienia pod mieszkanie, bo inny kolega spytał czy się z nim przejdę i pogadam. Zdziwił się mocno i skomentował jakoś tak, jakby się romans kroił (a tamten zajęty, kolegujemy się dobrze). Odpowiedziałam, że to nie to i dalej już nie zwracalam uwagi... Poczulam zniechęcenie, że nic się nie dzieje oprócz wymiany smsów i koleżeńskich rozmów na uczelni, ja bym chciała gdzieś wyjść od czasu do czasu, jeżeli już na coś więcej liczyć nie mogę... Dzięki za pomoc! 24 listopada przebieg spotkania - 2 kielichów, Rycerz buław, VIII Siła --> HB X Koło, I Mag Ciepłe, emocjonalne, z dyskusją, dynamiczne. Zaryzykowałabym stwierdzenie, że moja uwaga skupi się na jednej osobie i to będzie wzajemne. --> karty pokazały propozycję spaceru, zlecenie przeprowadzenia wywiadu. relacja z panem - Król denarów, 8 buław, 5 mieczy --> HB XIII Śmierć, IV Cesarz Będziemy mieli okazję porozmawiać, on nawet może inicjować kontakt, jakieś przyciąganie również może być, ale jakiś niesmak zostanie, czymś mnie rozczaruje, coś mi się nie spodoba... może nieporozumienie albo coś pójdzie nie po mojej myśli. 24 listopada - Pan będzie na spotkaniu i będzie się na nim nawet dynamicznie udzielał, jednak nie będzie to taki Wasz kontakt jakiego oczekujesz. Bardziej będzie zainteresowany kozaczeniem w tłumie i tym co to on nie jest niż Tobą. 24 listopada przebieg spotkania - 2 kielichów, Rycerz buław, VIII Siła --> HB X Koło, I Mag przyjemnie, energicznie, świetne dogadanie się z innymi, może ktoś troszkę zirytuje, ale szybko dojdziesz do ładu relacja z panem - Król denarów, 8 buław, 5 mieczy --> HB XIII Śmierć, IV Cesarz podobnie jak w pierwszym rozkładzie tutaj również pan wydaje się być odcięty od Ciebie. Może go nie być lub jego zachowanie sprawi, że postanowisz się od niego odciąć. Moim zdaniem może się okazać że Pan jest inny niż myślałaś, niż wskazywało na początku jego zachowanie lub zachowa sie nie "fer" w stosunku do Twojej osoby Edytowane 24 Listopada 2014 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi