Skocz do zawartości

Nowe włosy... robić czy nie?? Niektóre do weryfikacji.

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od kilku lat noszę się ze zrobieniem dredów. Obawiam się, że po 2tygodniach zechcę mieć przez chwilę rozpuszczone włosy... Do jako takiej weryfikacji nie jest pkt 3, także mogę go usunąć ;)

1. Jak będę wyglądała w dredach w moim odczuciu? 8buław, 4buław, 10mieczy

Na początku będę strasznie zachwycona i zadowolona, później przejdzie mi radosć.

2. Jak będę wyglądała w dredach w odczuciu innych? 8mieczy, as mieczy,2puchary

Zdania podzielone, wydaje mi się, że sporo osób uzna, że 'oszpeciłam' sobie włosy :P Ale znajdą się tacy, którym się spodoba.

3. Co będzie dla mnie lepszym rozwiązaniem?

- cała głowa w dredach - moc, rycek pucharów, 9pucharów

- kilka od spodu - 9pucharów, wieża, 8pucharów (wypadł głupiec)

Wg kart opcja nr 1.

Pytanie 4 i 5 dotyczy faceta, którego zbytnio nie znam, zamieniłam z nim kiedyś ze 3zdania :P

4. Czy X zgodzi się zrobić mi dredy? 6denarów, 2buław

Jak najbardziej.

5. Jaka będzie jego reakcja? 4mieczy, rydwan, rycek buław

Początkowo może zdziwienie lub uzna, że dawno nikomu nie robił dredów, 4mieczy oznacza również decyzje podjęte po dokładnej analizie, obliczenia, kalkulację. Później widać działanie.

6 dotyczy faceta, który mi się podoba, ale nie utrzymujemy kontaktu, cześć, cześć i tyle.

6. Co zmieni się w mojej znajomości z Y przez dredy? 9denarów, 9pucharów, 5buław, 2puchary, 3puchary

Może zacząć działać, jakiś fajny okres się szykuje. Tak jakby mogło się coś fajnego zrodzić.