panna.marta Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Otrzymałam propozycję współpracy w ramach rozwijania mojego hobby. Pan który zaprosił do współpracy nagle przestał sie odzywać. Czy jeszcze się do mnie odezwie? cesarzowa III, 7 pucharów, kapłanka II dołożone 6 pucharów i 3 buławy Tak, ale chyba będę musiała się przypomnieć. Cytuj
Czarownica Napisano 14 Listopada 2014 Napisano 14 Listopada 2014 Nie jestem pewna czy nie znalazł już jednak kogoś innego, albo od Twojej kandydatury odwiodła go jakaś znajoma. Wydaje mi się, że przypomnisz się ale nic z tego nie będzie, nie widać tu konkretów, tylko takie znów przekładanie na "oczywiście, kiedyś" (III buław). Cytuj
pretoria Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 Trochę to potrwa, może jest ktoś jeszcze kto jednak okaze się niezbyt dobry w tym. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 cesarzowa III, 7 pucharów, kapłanka II + 6 pucharów, 3 buławy masz tutaj dwie karty kobiece, więc jestem na nie - chyba że sama wykonasz ruch. W pozostałych kartach jest czekania i wspominanie tego. Poszukaj sobie kogoś innego, bo tutaj możesz się nie doczekać. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2014 Autor Napisano 15 Listopada 2014 cesarzowa III, 7 pucharów, kapłanka II + 6 pucharów, 3 buławymasz tutaj dwie karty kobiece, więc jestem na nie - chyba że sama wykonasz ruch. W pozostałych kartach jest czekania i wspominanie tego. Poszukaj sobie kogoś innego, bo tutaj możesz się nie doczekać. Szczerze mówiać oferta tego pana mi się bardzo podoba, więc może zaczekam. Najwyżej sama się odezwę za jakiś czas. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 Szczerze mówiać oferta tego pana mi się bardzo podoba, więc może zaczekam. Najwyżej sama się odezwę za jakiś czas. a jak długo się nie odzywa? Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2014 Autor Napisano 15 Listopada 2014 dzis minie 5 dni, ale wiesz mozliwe, ze znalazl inna pania do wspolpracy Cytuj
adivino Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 no chyba się nie odezwie, może znalazł sobie kogoś innego. tak czy inaczej widać nowe przedsięwzięcie, przynajmniej współpraca z kimś innym Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Otrzymałam propozycję współpracy w ramach rozwijania mojego hobby. Pan który zaprosił do współpracy nagle przestał sie odzywać.Czy jeszcze się do mnie odezwie? cesarzowa III, 7 pucharów, kapłanka II dołożone 6 pucharów i 3 buławy Tak, ale chyba będę musiała się przypomnieć. a ja bym się do niego odezwała na Twoim miejscu i zapytała, czy to jest nadal aktualne... spróbuj.... widać, że to dałoby Ci satysfakcję, więc nie rezygnuj tak szybko... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi