Michelet Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 Witam Zauważyłem że mogę zapytać się w tym dziale o to czy relacja/związek był karmiczny. Bardzo prosiłbym aby mi ktoś napisał czy mój zakończony związek był karmiczny Ja-01.07.1993 Ona-17.03.1994 Ciężko jest mi teraz ułożyć swoje życie i myśli,zrozumiałem swoje błędy które popełniłem i chciałbym jakoś spróbować żyć dalej.... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 jesteś trójką, ona siódemką, więc razem tworzycie związek o wibracji 1. Odpowiedź brzmi nie. Ale(!) Twoja droga życie to jej pierwszy cykl i odwrotnie, czyli jakieś przyciąganie jeszcze będzie. Nie jest ono wbrew pozorom tak silne. Poczekaj kilka miesięcy. Jak upłynie ponad pół roku (lub rok - zależy od człowieka) i nadal będziesz o niej bezustannie myślał, wpadnij ponownie. Cytuj
Michelet Napisano 15 Listopada 2014 Autor Napisano 15 Listopada 2014 Dzięki A z tym wpadaniem to na forum ? Na poważnie to jedyne co przy najlepszym wietrze mnie czeka u niej to tylko i wyłącznie przebaczenie z jej strony za to jaki byłem.Ale i to byłoby czymś wspaniałym Ogólnie pojawiła się ona w moim życiu wtedy gdy prosiłem o to stwórcę i była realizacją wszystkich marzeń Kwestia tego że to ja zawiodłem i moja dusza uległa zepsuciu oraz słabościom takim jak lęk. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Listopada 2014 Napisano 15 Listopada 2014 no to masz lekcję na całe życie. Weź się w garść. Jesteś młody i jeszcze wiele przed Tobą Cytuj
Michelet Napisano 15 Listopada 2014 Autor Napisano 15 Listopada 2014 Muszę się nauczyć edycji swoich postów a nawet nie wiem jak to się robi (wstyd trochę) . Jeśli możesz wyjaśniłabyś jeszcze czemu przyciąganie stwarza pozory silnego ? I tak krótko na czym polegają te cykle(chodzi o cykl życia?). Przepraszam z góry za moją ograniczoną pojętność po prostu wolę się upewnić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi