Skocz do zawartości

Tydzień 17.XI - 23.XI (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W tym tygodniu czeka mnie sporo pracy ( 5dni po 12 godz) wiec siłą rzeczy bede miała bardzo malo czasu dla męża i dziecka.Najgorzej z córka bo bedzie mnie widziała tyle co przed wyjsciem do szkoły , a wieczorem jak wracam z reguły juz spi.

Ogólna aura:Krolowa Mieczy- Wisielec - As Monet

No tu karty bardzo ładnie pokazały moje "odcięcie" się związane z pracą.

Uczucia: Królowa Mieczy - 7 Monet - Świat

Zajęta praca nie bede miala czasu na miłosc....ale w tym Świecie widze uczucia ,tyle ze "oddalone".

dom: Slońce- 2 Mieczy - Krolowa Mieczy

W domu bedzie wszystko w porzadku ,ale widze tu trochę złosci z powodu braku czasu dla rodziny.

praca: Mag - Rycerz Pucharów

Skupienie na pracy i emocjonalne zaangazowanie w niej.

niespodzianka ; Głupiec- Moc- Kolo Fortuny

?? Czyzby przeznaczenie zadziałało? Rozpocznę cos nowego co doda mi sił, lub poznam kogos dzieki komu nabiorę "rozpędu"

ostzreżenie:Paż Monet

Uważac w pracy na oszusta.

dobra rada ; 5 Mieczy

być opanowaną.

Edytowane przez Lena75
Napisano

paź monet to nie oszust, a raczej osoba młoda (ciałem lub duchem), która jeszcze nie przeszła wszystkiego w życiu, może się jeszcze uczyć. Wyżej miałaś słońce obok 2 mieczy - może córka się obrazi.

rada: 5 mieczy -> odetnij się od tego, co jest zbędne, przeszkadza, dołuje, nie pozwala iść naprzód. Też działania pokierowane logiką, brak tutaj podejścia uczuciowego/emocjonalnego.

karty też ładnie pokazują, że od poniedziałku do piątku będziesz zabiegana i pełną piersią odetchniesz dopiero w weekend. Ostawiam również, że zechcesz pobyć wtedy sama, aby się wyciszyć, poczuć ten spokój i leniwe ruchy wskazówek zegara.

z resztą się zgadzam :okok:

Napisano
paź monet to nie oszust, a raczej osoba młoda (ciałem lub duchem), która jeszcze nie przeszła wszystkiego w życiu, może się jeszcze uczyć. Wyżej miałaś słońce obok 2 mieczy - może córka się obrazi.

rada: 5 mieczy -> odetnij się od tego, co jest zbędne, przeszkadza, dołuje, nie pozwala iść naprzód. Też działania pokierowane logiką, brak tutaj podejścia uczuciowego/emocjonalnego.

karty też ładnie pokazują, że od poniedziałku do piątku będziesz zabiegana i pełną piersią odetchniesz dopiero w weekend. Ostawiam również, że zechcesz pobyć wtedy sama, aby się wyciszyć, poczuć ten spokój i leniwe ruchy wskazówek zegara.

z resztą się zgadzam :okok:

Niestety....weekend w pracy....wolne mam tylko w czwartek i w piątek,ale tez pewnie bede ciagle w biegu ;/

Napisano

Weryfikacja :)

Ogólna aura:Krolowa Mieczy- Wisielec - As Monet

No tu karty bardzo ładnie pokazały moje "odcięcie" się związane z pracą.

Praca,praca,praca

Uczucia: Królowa Mieczy - 7 Monet - Świat

Zajęta praca nie bede miala czasu na miłosc....ale w tym Świecie widze uczucia ,tyle ze "oddalone".

Mijanie się...urok prac na zmianę.

dom: Slońce- 2 Mieczy - Krolowa Mieczy

W domu bedzie wszystko w porzadku ,ale widze tu trochę złosci z powodu braku czasu dla rodziny.

W domu porządku, wszystko pod kontrolą :P

praca: Mag - Rycerz Pucharów

Skupienie na pracy i emocjonalne zaangazowanie w niej.

j.w

niespodzianka ; Głupiec- Moc- Kolo Fortuny

?? Czyzby przeznaczenie zadziałało? Rozpocznę cos nowego co doda mi sił, lub poznam kogos dzieki komu nabiorę "rozpędu"

Czuję się wew. silna....sama nie wiem dlaczego.

ostzreżenie:Paż Monet

Uważac w pracy na oszusta.

dobra rada ; 5 Mieczy

być opanowaną.

Starałam się nie dac sprowokować.

• Lubię to! 1