Skocz do zawartości

Była dziewczyna,pocałunki,bieganie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Śniło mi się dzisiaj że przebywałem w dobrze oświetlonym i jasnym pokoju ze swoją byłą dziewczyną,leżeliśmy na łóżku i patrzyliśmy sobie w oczy po czym pocałowaliśmy się parę razy w usta delikatnym pocałunkiem.

Później wyszliśmy obydwoje razem na zewnątrz i spacerowaliśmy po nowo budującym się osiedlu-niektóre bloki były już gotowe zaś reszta była dopiero w budowie.

Nagle ujrzałem mojego przyjaciela który zawsze mi pomagał w życiu i motywował do działania-szybko powiedział mi że nie ma czasu do stracenia i nakazał biec.Po chwili biegu nagle mój przyjaciel musiał wsiąść i poprowadzić autobus z ludźmi lecz nakazał mi ciągły bieg za nim.Po intensywnym biegu nagle wysiadł i biegł już razem ze mną motywując mnie do dalszego biegu-nagle pojawiło się wzniesienie i mój sen się skończył.

Dodam tylko że mój bieg był intensywny,lecz jak nigdy przed tym w moich snach-miałem siłę biec i nie stałem w miejscu czy zabrakło mi sił po paru krokach.

Napisano

Witam. Tęsknisz za dziewczyną, ciągle rozpala twoje pożądanie przez co czujesz niepokój wewnętrzny, zawarcie nowej znajomości pomoże ci się uporać z tą pustkom. Brak ci perspektyw, Coś przemija i nie ma co tracić czasu na to co było i czas zająć się tym co będzie, nie goń za własnym ogonem, zadbaj o relacje z innymi a przyjdą radosne chwile.

To moja interpretacja ty pamiętając o tym, że już próbowałeś bez skutecznie odzyskać miłość, spróbuj zinterpretować swój sen, bo nikt tak jak ty sam nie zna twoich lęków i obaw.

Pozdrawiam.