Apokalipto Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Robiłam rozkład dla męża, z pytaniem czy zadzwonią do niego z miejsca w którym był na egzaminach i stara się o etat. 5 denar, kochankowie, królowa pucharów + Kapłan. Wychodzi na to że sprawa jest "zawieszona" w związku z czym trzeba będzie podjąć jakieś decyzje w sprawie szukania dalej pracy. Nie wiem czemu ale w tej królowej pucharów widzę siebie. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Apokalipto Cytuj
Czarownica Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Przyznam, że nie mam pojęcia po tych kartach jak to zinterpretować... Ale stawiam, że jednak nie, kogoś innego wezmą. Cytuj
Lena75 Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Moim zdaniem również nie ....odpowiada nam na to pytanie juz pierwsza karta w sumie jest Wieża. Co do Królowej Pucharów...tak sobie pomyslałam ze moze jakaś kobieta bedzie decydowac kogo przyjąc. Kapłan na końcu sugeruje ze nic sie nie zmieni. Czekam na weryfikacje...mam nadzieje ze sie mylę. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 ja również się zgadzam, że raczej nie, że trzeba będzie szukać dalej Cytuj
Gość Noa20 Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Po 5 denkach na pierwszym miejscu nikłe niestety szanse:( Cytuj
panna.marta Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 moim zdaniem także nie, ewentualnie niech spróbuje jeszcze raz za około pół roku. 1 Cytuj
Agiatis Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Robiłam rozkład dla męża, z pytaniem czy zadzwonią do niego z miejsca w którym był na egzaminach i stara się o etat. 5 denar, kochankowie, królowa pucharów + Kapłan. Wychodzi na to że sprawa jest "zawieszona" w związku z czym trzeba będzie podjąć jakieś decyzje w sprawie szukania dalej pracy. Nie wiem czemu ale w tej królowej pucharów widzę siebie. Moim zdaniem nie, być może czas rozglądać się za czymś innym. Królowa Pucharów jako TY z kapłanem może oznaczać iż jesteś dla niego w jakimś stopniu autorytetem, ceni sobie Twoje zdanie;) 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 jak już doczeka się odpowiedzi albo sam przedzwoni (kapłan), może okazać się ona negatywna. pierwsze trzy karty są na nie. Cytuj
Apokalipto Napisano 18 Listopada 2014 Autor Napisano 18 Listopada 2014 UWAGA WERYFIKACJA.... Nie oddzwonią do niego bo nabór do służby (etaty) są do końca roku wstrzymane. Zadzwoniłam tam i dowiedziałam się o tym dziś. Ja teraz te karty interpretuję tak: sytuacja "zawieszona" on dalej pozostaje w domu i oddaje się rodzinie, być może ja jako ta Królowa naprowadzę jego poczynania na inny tor lub inne działania w sprawie poszukiwań tej pracy. Cytuj
Lena75 Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 UWAGA WERYFIKACJA....Nie oddzwonią do niego bo nabór do służby (etaty) są do końca roku wstrzymane. Zadzwoniłam tam i dowiedziałam się o tym dziś. Ja teraz te karty interpretuję tak: sytuacja "zawieszona" on dalej pozostaje w domu i oddaje się rodzinie, być może ja jako ta Królowa naprowadzę jego poczynania na inny tor lub inne działania w sprawie poszukiwań tej pracy. Czyli bez zmian... Życze powodzenia...pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi