wu.wu Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam problem z odczytaniem kart. Jestem nowicjuszką, moją pierwsza talię Tarota zakupiłam w wakacje. Obecnie nie wiem co powinnam wybrać jako mój wyuczony zawód, jakie studia wybrać, jaką iść drogą. Dzisiaj postawiłam tarota i z pytaniem kim zdecyduje się być. Mój układ wygląda następująco: .....3..... 1 (osoba pytająca)-Rycerz mieczy, 2 (przeszłość)-7 buław, 3 (co ja myślę)-5 denarów, 4 (czynniki zewnętrzne)- 3 kielichów 2...1...5 5 (rezultat sprawy)- Umiar ....4..... Jak wy byście zinterpretowali mój uklad? Moim zdaniem to oznacza, że ja miałam niepomyślny okres i zaczęłam interesować się ezoteryką. Myślę, że mam kryzys życiowy i nie wiem co robić, zgubiłam swoją drogę. Mam problem z dwiema ostatnimi jak myślicie? Dziękuje za pomoc, Weronika Cytuj
Czarownica Napisano 17 Listopada 2014 Napisano 17 Listopada 2014 Czy przeczytałaś stronę do której Cię odesłałam...? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi