Skocz do zawartości

ja i on (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poznałam fajnego chłopaka. Jak będzie wyglądała nasza relacja w ciągu 3 najbliższych miesięcy?

mag I, 7 denarów, papież V dołożyłam 10 pucharów

na początku trochę sztywno, bez "szału", ale potem pownno się to przerodzić w coś miłego :)

Napisano

tez uwazam,ze moze miec rodzine, a jezeli nie to bedzie fajna, wartościowa znajomość na bazie przyjazni, która może przerodzić się w miłość. Byc moze chlopak ma zasady, lub jest sztywny i bedzie potrzebowal czasu zeby sie ''rozruszac''

Napisano

Mg dla mnie to taki czaruś, który pięknie mówi, wie co powiedzieć aby kobieta była zauroczona. Być może kontakt będzie urywany, spotkania przesuwane w czasie, również mam tutaj sygnał iż Pan nie do końca jest stanu wolnego. Być może tylko formalnie ale jednak...

Napisano

Będzie tak spokojnie, nawet nudnawo, ale faktycznie popieram dziewczyny w kwestii jego stanu rodzinnego. Szału tu nie widać ani jakiegoś ruchu z jego strony. Uczuć tez nie widzę. Powodzenia

• Lubię to! 1
Gość grimmoire
Napisano

Myślę, że będą powolne podchody, trzeba uzbroić się w cierpliwość... przed dołożeniem jest suma Śmierć, może jeszcze czegoś nie skończył... z kolei potem jest znowu Mag i szanse na coś nowego i fajnego, ale to dopiero początek i jeszcze się wszystko zdarzyć może. Trzymam kciuki :)

Napisano
Poznałam fajnego chłopaka. Jak będzie wyglądała nasza relacja w ciągu 3 najbliższych miesięcy?

Jak dla mnie facet jest skupiony na sobie,tak jak napisała Agiatis "czaruś" czekający az Ty zaczniesz cos działać w jego kierunku.

Jest już spełniony uczuciowo...wiec widze tu relacje raczej typowo koleżeńską.

• Lubię to! 1
Napisano

Jak będzie wyglądała nasza relacja w ciągu 3 najbliższych miesięcy?

a ja widzę tutaj maga przy takich kartach pozytywnie. Myślę że jedno drugiego będzie czarować, starało się zrobić dobre wrażenie, co zaowocuje na przyszłość. W papieżu jest wymiana informacji, ale też nauka. Poznałaś tego chłopaka na kursie, w szkole albo w pracy? Kapłan to też pomocna osoba, lubi pokazywać co wie, chętnie dzieli się wiedzą, więc stawiam, że udzieli Ci pomocy z dziedziny, w której jest bardzo dobry. Do końca lutego powinnaś już widzieć sprawę jasno, może nastąpić coś w rodzaju oświecenia. Jeżeli nie stworzycie związku, to koleżeństwo czy przyjaźń też może wypalić :)

on mógł wyjść w magu i papieżu, więc bardzo prawdopodobne jest, że to on będzie przejmować inicjatywę, narzucać tempo. Ty (7 denarów + 10 pucharów -> energia kobieca) możesz być bardzo zadowolona z takiego obrotu spraw, poczuć się spełniona i dać się pochłonąć marzeniom.

sprawdź jednak czy już nie został "zaklepany". Te 10 pucharów...

Napisano

nie, nie ma żony ani dziewczyny. Jest raczej osobą poszukującą kogoś na stałe :)

Napisano

Może coś z tego być z jego strony, aczkolwiek czy to jest kandydat dla Ciebie... Trochę sztywniak, ale będzie czynił jakieś podchody, z tym, że takie raczej (jeśli podchody mogą takie być w ogóle) bierne, bez szaleństw.

Ale istotnie jakieś tam poszukiwanie stabilizacji i to już nawet bym powiedziała na poważnie (ile macie lat, ze 30?) w tych kartach jest.

• Lubię to! 1
Napisano
nie, nie ma żony ani dziewczyny. Jest raczej osobą poszukującą kogoś na stałe :)

W takim razie do dzieła ujarzmij czarusia ;)

Napisano

na początku trochę sztywno, bez "szału", ale potem pownno się to przerodzić w coś miłego :)

Ja widzę tu czarusia, który celowo będzie hamował rozwój relacji, przeciągał w czasie wszystko (Mag+7monet), co by się nie wydało za szybko, jak jest naprawdę (Kapłan a raczej jego cień).

Być może jestem przewrażliwiona;-)

Napisano

Najpierw będzie czarowanie siebie nawzajem, później będzie zbieranie owoców tego czarowania, a później może właśnie wejdziecie w stały związek. Papież to karta małżeństwa, stałych związków. Papież nie baraszkuje, on robi wszystko tak jak należy. Co niestety oznacza również, że jego romantyzm będzie powalający... na zasadzie powali cię jego kamienna stałość, brak porywów. No bo przecież skoro wszystko jasne, to po co on ma głupka z siebie strugac jak jakiś nastolatek ;)

Po prostu trafiłaś na typowego chłopa, co to jak się deklaruje, to ślub musi być, no i sama musisz się domyślić, że kocha, bo on raczej samochód ci umyje, niż coś z siebie wydusi. Bo dla niego to fakt oczywisty, no bo przecież się zdeklarował, nie? ;))) Więc się ciesz póki o w tym Magu, bo później jak bedziesz chciała romantyzmu i czułości, to se film bdziesz musiała włączyć ;)

Napisano

bedzie wspólny flirt i stonowane wspólne kontakty, nie bedziecie się nigdzie spieszyć, na spokojnie będziecie się poznawać i flirtować, co może zaowocować w ciągu najbliższych 3 miesięcy przyjaźnią z rokowaniami na coś więcej. Myslę,że to relacja z szasną na związek. Fajne karty i powodzenia! :-)

Napisano

Fajna, sympatyczna relacja, fajny, sympatyczny chłopak. Papież jeszcze nigdy nie pokazał mi związku ale za to pokazywał osoby, które są uczciwe w swoim postępowaniu. Na początku może troszkę się będzie działo ale potem spowolni (co nie oznacza niczego złego). Ot takie pozytywne wzajemne nastawienie i cieszenie się tym stanem - po prostu. Tak to widzę w okresie 3 miesięcy - czyli w okresie, o który pytasz :)

Napisano (edytowane)

szybkie pytanie i szybka weryfikacja.

otóż pan żył sobie między mną i kimś jeszcze. Wybrał inną Panią. Dziękuję za wszystkie wpisy.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Po raz kolejny Kapłan pokazał rasowego obłudnika;-) Nie lubię tej karty, a fe!

Napisano

Przykro mi że tak się skończyło.. że Mag tutaj jednak okazał się czarusiem :(

Napisano
Przykro mi że tak się skończyło.. że Mag tutaj jednak okazał się czarusiem :(

Mnie też jest przykro. Dzięki za miłe słowa :)

• Lubię to! 1
Napisano

O kurczę :/ no niefajnie :/

...jeśli to nie problem, to napisz coś jeszcze za jakiś czas, bo wiesz - karty stawiane były na 3 miesiące...

Napisano
O kurczę :/ no niefajnie :/

...jeśli to nie problem, to napisz coś jeszcze za jakiś czas, bo wiesz - karty stawiane były na 3 miesiące...

hmm, myślę że już nie ma co. Niech idzie w diabły.