gucio19 Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Moc 5 buław 10 denarów 10 mieczy ->Pustelnik Ogólnie to chyba dobrze, w gronie rodzinnym. Może prześpię podróż albo spędzę na czytaniu książek. Ewentualnie jak ten pustelnik z latareczką będę szukać wrażeń za oknem ;D. Nie wiem co moze oznaczac 10 mieczy , może lęk wysokości ? Bede leciała nocnym samolotem bardziej w sprawach słuzbowych ze tak to ujme , niz na wypoczynek . Edytowane 18 Listopada 2014 przez gucio19 1 Cytuj
Gość grimmoire Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Może jakieś małe spięcie z dokumentami albo innym pasażerem, zajęte miejsce, wydaje mi się też, że nie zaśniesz tylko będziesz rozmyślać, kontemplować. Możliwe małe turbulencje, ale nie na tyle, żeby moc i pustelnika przestraszyć miłej podróży gucio Edytowane 18 Listopada 2014 przez grimmoire słówko Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 podejdziesz do tego spokojnie, jednak później może się wywiązać jakaś sprzeczka czy przepychanka. W 5 buławach widzę walkę o coś, ale o co Może stewardessa zapomni Ci czegoś przynieść... Następnie szybko się uspokoisz, poczujesz się bezpiecznie i możliwe, że zaśniesz :spacde5: 5 buław może też obrazować stres, mdłości. Zawsze ta karta kojarzyła mi się z pralką, która wkroczyła w fazę wirowania. Cytuj
gucio19 Napisano 18 Listopada 2014 Autor Napisano 18 Listopada 2014 dziekuje grimmoire, Euterpe :** Cytuj
Apokalipto Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Moim zdaniem podroż minie w miarę dobrze, jednak może być jakiś mały problem, awaria, złe warunki pogodowe,co tę podroż lekko opóźni i troszkę się poddenerwujesz. ostatecznie jednak będziesz mieć czas dla siebie by się wyciszyć i pomyśleć. 1 Cytuj
gucio19 Napisano 25 Listopada 2014 Autor Napisano 25 Listopada 2014 Juz wiadomo, ze bilety musza zostac przebukowane w zwiazku z niedawnym wlamaniem, a to opozni podroz o kilka dni, nie wiem jakos te karty mi pasuja do tej sytuacji ;D ale kto wie co tam jeszcze w podrozy bd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi