Skocz do zawartości

Jak minie podróż? (ZWERYFIKOWANY)

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Moc 5 buław 10 denarów 10 mieczy ->Pustelnik

Ogólnie to chyba dobrze, w gronie rodzinnym. Może prześpię podróż albo spędzę na czytaniu książek. Ewentualnie jak ten pustelnik z latareczką będę szukać wrażeń za oknem ;D.

Nie wiem co moze oznaczac 10 mieczy , może lęk wysokości ? Bede leciała nocnym samolotem bardziej w sprawach słuzbowych ze tak to ujme , niz na wypoczynek .

Edytowane przez gucio19
  • Lubię to! 1
Gość grimmoire
Napisano (edytowane)

Może jakieś małe spięcie z dokumentami albo innym pasażerem, zajęte miejsce, wydaje mi się też, że nie zaśniesz tylko będziesz rozmyślać, kontemplować. Możliwe małe turbulencje, ale nie na tyle, żeby moc i pustelnika przestraszyć :) miłej podróży gucio :)

Edytowane przez grimmoire
słówko
Napisano

podejdziesz do tego spokojnie, jednak później może się wywiązać jakaś sprzeczka czy przepychanka. W 5 buławach widzę walkę o coś, ale o co :co: Może stewardessa zapomni Ci czegoś przynieść... Następnie szybko się uspokoisz, poczujesz się bezpiecznie i możliwe, że zaśniesz :spacde5:

5 buław może też obrazować stres, mdłości. Zawsze ta karta kojarzyła mi się z pralką, która wkroczyła w fazę wirowania.

Napisano

Moim zdaniem podroż minie w miarę dobrze, jednak może być jakiś mały problem, awaria, złe warunki pogodowe,co tę podroż lekko opóźni i troszkę się poddenerwujesz. ostatecznie jednak będziesz mieć czas dla siebie by się wyciszyć i pomyśleć.

• Lubię to! 1
Napisano

Juz wiadomo, ze bilety musza zostac przebukowane w zwiazku z niedawnym wlamaniem, a to opozni podroz o kilka dni, nie wiem jakos te karty mi pasuja do tej sytuacji ;D ale kto wie co tam jeszcze w podrozy bd