Skocz do zawartości

Nowa praca

basiunia53

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam cieplutko prosiłabym o pomoc w rozkładzie dla córki. Może naświetle trochę temat otóż stara się o pracę, szef ją zaakceptował. Pani, z którą miała by pracować już na wstępie robi fochy i tzw. się szarogęsi. Próbowała też drugiego podejścia do innej pracy i co z tego wyniknie. Oto rozkład : Kr. denarów - Ryc.mieczy-Świat-Rydwan Ryc, kielich.-Moc- 6 den..

Chociaż szef jej sprzyja chyba będzie musiała odejść bo będzie jak to zwią szczypana przez współpracownicę, a w drugiej pracy to też będą wymagać poświęcenia i też za nieduże pieniądze - tak to widzę . Proszę popatrzcie na ten mój rozkład swoim już wyrobionym - wyostrzonym wzrokiem.

Dziękuję serdecznie i pozdrawiam:poklon:

Napisano

ale jakie jest pytanie, w jednym rozkładzie postawiłaś na dwie prace, trochę to nieczytelne?

może tak być, że w tej pierwszej Kr. denarów - Ryc.mieczy-Świat będzie ciężka atmosfera i odejdzie ale uda jej się znaleźć coś innego, bardziej satysfakcjonującego, może nawet wyjedzie za pracą Rydwan Ryc, kielich.-Moc- 6 den. i myślę że Moc i 6 monet to wcale nie będą takie małe pieniądze ;)

Napisano

Sprzyjający jest wyjazd za pracą, widać, że jej się tak możesz poszczęścić i wyjdzie na tym najlepiej.

Napisano

a jeszcze przyszło mi na myśl, że może poznać za granicą bogatego chłopaka/męża :_oczko:

Napisano

Dzięki serdeczne za wzięcie udziału w odczycie moich kart (bo mnie to trochę ciężko idzie, ale myśle że zbiegiem czasu będzie lepiej).

Karty były wyciągnięte - I rząd król denarów - Ryc. mieczy -Świat - Rydwan: II rząd Rycerz kielich.- Moc - 6 denarów.

Wyjazd za pracą za granicę raczej odpada bo jest mężatką i ma dzieci małe.

Aha odnośnie tej drugiej pracy to jest rezygnacja, zrezygnowała z niej.

Pozdrawiam:icon_smile:

Napisano

Mianowicie

I rządek - Kr.denar,-Ryc.mieczy-Świat-Rydwan

II Rządek - Ryc. kielich.-Moc -6 denar.

tak to ujęłam nie nadawałam znaczenia każdej karcie.

Napisano

Ale nie rozumiem, czy to ma jakiś sens, ten podział na rządki w takim razie? Czymś to się różni od odczytania ciągu kart chronologicznie?

Porponuję przygodę z kartami zacząć od rozkładów, gdzie każda karta ma konkretne znaczenie, a nie wyciągać pół talii, bo 6 kart na jedno pytanie to zdecydowanie za dużo, a już na pewno na początek.

Przykładowe rozkłady

http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/24831-dobor-rozkladu-do-pytania.html

Owocnej lektury!