basiunia53 Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 Witam cieplutko prosiłabym o pomoc w rozkładzie dla córki. Może naświetle trochę temat otóż stara się o pracę, szef ją zaakceptował. Pani, z którą miała by pracować już na wstępie robi fochy i tzw. się szarogęsi. Próbowała też drugiego podejścia do innej pracy i co z tego wyniknie. Oto rozkład : Kr. denarów - Ryc.mieczy-Świat-Rydwan Ryc, kielich.-Moc- 6 den.. Chociaż szef jej sprzyja chyba będzie musiała odejść bo będzie jak to zwią szczypana przez współpracownicę, a w drugiej pracy to też będą wymagać poświęcenia i też za nieduże pieniądze - tak to widzę . Proszę popatrzcie na ten mój rozkład swoim już wyrobionym - wyostrzonym wzrokiem. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam:poklon: Cytuj
Villandra Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 ale jakie jest pytanie, w jednym rozkładzie postawiłaś na dwie prace, trochę to nieczytelne? może tak być, że w tej pierwszej Kr. denarów - Ryc.mieczy-Świat będzie ciężka atmosfera i odejdzie ale uda jej się znaleźć coś innego, bardziej satysfakcjonującego, może nawet wyjedzie za pracą Rydwan Ryc, kielich.-Moc- 6 den. i myślę że Moc i 6 monet to wcale nie będą takie małe pieniądze Cytuj
basiunia53 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Dziękuję serdecznie za pomoc. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Sprzyjający jest wyjazd za pracą, widać, że jej się tak możesz poszczęścić i wyjdzie na tym najlepiej. Cytuj
Villandra Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 a jeszcze przyszło mi na myśl, że może poznać za granicą bogatego chłopaka/męża Cytuj
basiunia53 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Dzięki serdeczne za wzięcie udziału w odczycie moich kart (bo mnie to trochę ciężko idzie, ale myśle że zbiegiem czasu będzie lepiej). Karty były wyciągnięte - I rząd król denarów - Ryc. mieczy -Świat - Rydwan: II rząd Rycerz kielich.- Moc - 6 denarów. Wyjazd za pracą za granicę raczej odpada bo jest mężatką i ma dzieci małe. Aha odnośnie tej drugiej pracy to jest rezygnacja, zrezygnowała z niej. Pozdrawiam:icon_smile: Cytuj
Czarownica Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Co miał symbolizować "I rząd" a co "II rząd"? Cytuj
basiunia53 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Mianowicie I rządek - Kr.denar,-Ryc.mieczy-Świat-Rydwan II Rządek - Ryc. kielich.-Moc -6 denar. tak to ujęłam nie nadawałam znaczenia każdej karcie. Cytuj
Czarownica Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Ale nie rozumiem, czy to ma jakiś sens, ten podział na rządki w takim razie? Czymś to się różni od odczytania ciągu kart chronologicznie? Porponuję przygodę z kartami zacząć od rozkładów, gdzie każda karta ma konkretne znaczenie, a nie wyciągać pół talii, bo 6 kart na jedno pytanie to zdecydowanie za dużo, a już na pewno na początek. Przykładowe rozkłady http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/24831-dobor-rozkladu-do-pytania.html Owocnej lektury! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi