NarratorkaHorrorow Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Moi Drodzy, Dałam sobie czas na "podniesienie się" z dołka do końca roku. Jest coraz lepiej. Nie mamy kontaktu, w moim domu nie ma żadnych jego rzeczy. Myśle że wypłakałam już to co miałam wypłakać. Każdego dnia zauważam poprawe ( prawdą jest że wiecej teraz pracuje, ćwicze, bywam wśród ludzi ). Postanowiłam zapytań kart jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2015r. Kochankowie, X Denarów Głupiec Nie wiem dlaczego ale rozkład napawa mnie optymizmem, że może to być dobry rok. Wyplączę się z relacji,która spędzała mi sen z powiek i ruszę dalej. Mam wrażenie, że uczucia zrzuce odrobine na dalszy plan skupiając się na pracy ( X denarów), zdobywaniu,gromadzeniu. Z moich doświadczeń wynika,iż X denarów- często mi mówi o zbliżeniu się do rodziny,odnowienia relacja,zaciśnięcia więzi. W głupcu pójdę swoją drogą w nieznane, i kto wie może tam będzie czekać na mnie szczęście? Mężczyzny w moim życiu w rozkładzie nie widzę. Jednak karty mimo wszystko wydają się być dobre, powinnam być ogólnie zadowolona z tego mam. Wiem że 3 karty jak na pytanie o cały rok to niewiele. Nie chce jednak narazie wchodzić głębiej. Staram się szukać pozytywów, i dzięki pomocy dobrych ludzi wokół mnie wychodzę na prostą. Ponadto mam wrażenie, że otworze się na innych na tyle, by gdzieś/kiedyś znaleźć tą swoją drugą połówkę. Co sądzicie? Edytowane 26 Listopada 2014 przez NarratorkaHorrorow Cytuj
Davisa Napisano 18 Listopada 2014 Napisano 18 Listopada 2014 W rozkładzie jest 10 buław czy 10 monet? Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Listopada 2014 Autor Napisano 19 Listopada 2014 Lily Rose, słusznie zauważyłaś. Powinno być X denarów. Dziękuje, Cytuj
Lena75 Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Postanowiłam zapytań kart jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2015r. Kochankowie, X Pałek Głupiec Moim zdaniem ten rok bedzie rokiem przełomowym, będziesz zdobywac doświadczenia uczuciowe ( Kochankowie) ale tez skupisz sie na pracy i zdobywaniu dóbr materialnych, w zyciu uczuciowym nastapią korzystne zmiany , 10 to też poczatek nowego cyklu W głupcu widze pójcie nową, własną drogą...niezobowiazujące relacje,chęc ryzyka i zmian...a przede wszystkim optymizm Swoją drogą ....w Głupcu też moze sie kryć mężczyzna Uważam że 2015 rok wyglada obiecująco Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 patrząc na te karty nie widać, abyś specjalnie głęboko to przeżywała kochankowie + 10 denarów + 0 Głupiec w kochankach jeszcze możesz czuć się rozdarta, zaczniesz się zastanawiać, gdzie teraz wyładować tą całą energię i zdaje się, że zdecydujesz się na rodzinę. 10 denarów pokazuje czasami dużą firmę, więc może i tam również. Głupiec jest pozytywny. Reprezentuje optymizm, rozpoczęcie od nowa z czystą kartą, odczuwalne szczęście. W nowym roku nabierzesz wiatru w żagle. Też widzę ten rozkład w radosnych barwach Cytuj
Gość grimmoire Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Mnie też karty napawają optymizmem, będzie nowy rozdział w życiu, może taki ze stabilizacją (10 denarów)? Rok to dość długi okres czasu i wiele może się zdarzyć. Powodzenia gypsy, wygląda na to, że będzie pięknie Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Postanowiłam zapytań kart jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w 2015r. Kochankowie, 10 monet, Głupiec->Cesarz Do okolic kwietnia bedziesz jeszcze dochodzić do siebie i od mniej więcej maja poczujesz sie znacznie lepiej, pochłonie Cię w tym czasie praca i sprawy zawodowe, tam będą znajomości, może spotkania towarzyskie, które Cię troszkę rozkręcą. Będziesz się otwierać coraz bardziej, aż otworzysz się całkowicie na nowe uczucie które życzę by się pojawiło i okazało się szczęśliwym trafem. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Listopada 2014 Moderator Napisano 22 Listopada 2014 Głupek oznacza niepoważne relacje, tzn takie które owszem mogą dać wrażeń, ale to nie będzie nic poważnego, 10 pałek to także karta mówiąca, że coś będzie, ale jednak ciężko, to nie to co Ty oczekujesz... kochankowie romanse, ale nic stałego Cytuj
Davisa Napisano 24 Listopada 2014 Napisano 24 Listopada 2014 Lily Rose, słusznie zauważyłaś. Powinno być X denarów. Dziękuje, Gypsy, edytuj post, bo nie wszyscy czytają, co poniżej;-) Kochankowie, 10 monet, Głupiec --- suma Cesarz, HB Siła/Kapłanka Jak na moje oko, możesz mieć romans z zajętym panem;-) Cytuj
roszpunka79 Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 Wydaje mi się, że sprawę rozstania będziesz jednak trawić trochę dłużej niż do końca tego roku. I w moim odczuciu to akurat jest dobre, żałobę zawsze lepiej przeżyć do końca. I Tobie się to uda, bo widać , że dojdziesz do równowagi i ostatecznie zamkniesz tamten etap swojego życia. Pod koniec roku już widać beztroskę i gotowość na nowe doświadczenia. Chociaż im dłużej patrzę na te karty tym wyraźniej mi się rysuje historia : związek (kochankowie)-rodzina(10 denarów)-dziecko (głupiec). Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Listopada 2014 Autor Napisano 26 Listopada 2014 Lily Rose, dziękuje już zedytowałam post. Przepraszam, że troche to trwało. Ostatnio mam czas tylko na pracę, i sprawy związane z rodziną. Bardzo Dziękuje za spostrzeżenia, poświęcony czas i sugestie. Prawdą niestety jest, że ciężko przeżywam temat z owym Panem. Być może okres do końca roku, to za krótko by to przepłakać/zamknąć ten rozdział. Każdego dnia uderza mnie myśl o nim, co gorsza gdzie nie pójdę- dopadają mnie wspomnienia. Nagle miasto w którym żyje stało się zlepkiem wspomnień i wydarzeń. Powtarzam sobie, niczym mantre stwierdzenie " Ciebie nie boli, mnie też nie będzie", ale niespecjalnie pomaga. Co gorsza ciągle mam nadzieje, że się odezwie. Mam ogromną nadzieje że następny rok będzie dobrym rokiem. Nie zamierzam pakować się w żadne romanse a już tym bardziej w niezdrowe relacje z zajętymi Panami. Nie chce swoim postępowaniem zrobić nikomu krzywdy. Jeśli uda mi się szczęśliwie zakochać z wzajemnością - będzie wspaniale. Jeśli nie, to chce tylko żeby to co aktualnie czuje odeszło w zapomnienie. Raz jeszcze dziękuje. Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 chce tylko żeby to co aktualnie czuje odeszło w zapomnienie Odejdzie Gypsy. Przeżywałam taką samą sytuację na początku tego roku. Nikogo dotychczas tak nie kochałam. Czas bezpośrednio po rozstaniu to była gehenna, myślałam, że się rozpadnę. Zaczęłam funkcjonować jak człowiek mniej więcej po pół roku. Potem już było tylko lepiej. I jest. Zapewniam Cię, to minie. Trzymaj się dziewczyno :* Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Listopada 2014 Autor Napisano 26 Listopada 2014 Odejdzie Gypsy. Przeżywałam taką samą sytuację na początku tego roku. Nikogo dotychczas tak nie kochałam. Czas bezpośrednio po rozstaniu to była gehenna, myślałam, że się rozpadnę. Zaczęłam funkcjonować jak człowiek mniej więcej po pół roku. Potem już było tylko lepiej. I jest. Zapewniam Cię, to minie. Trzymaj się dziewczyno :* Dziękuje Roszpunko, Zabawne bo mogę powiedzieć to samo. Nigdy nikogo w życiu tak nie kochałam. Sama po sobie nie spodziewałam się, że rozstanie może tak strasznie boleć. Nagle wszystko co robie, nie ma żadnego sensu. A pewne czynności wykonuje tylko z poczucia obowiązku. Chyba los mi sprzyja, bo nagle dużo ważnych mi ludzi ma problemu natury prawnej i potrzebuje porady/ pisma. Szczęściem są także Ci wszyscy dobrzy ludzie obok mnie, którzy nie chcą mnie nawet na chwilę zostawić. Starają się być podporą, są blisko.To coś niesamowitego. Może potrzebowałam tak głębokiego załamania, tylko po to by zobaczyć jak niesamowite wielkie mam szczęście? Jak się teraz czujesz? Czy mogę Ci jakoś pomóc? Dziękuje za to co napisałaś. Jesteś wspaniała Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) Jak się teraz czujesz? Czy mogę Ci jakoś pomóc? Dziękuję Gypsy. Jestem już na etapie, na którym nie potrzebuję pomocy. No chyba, że chcesz zasilić mój budżet to podam Ci numer konta ;-D. Głowa do góry. To nie odejdzie jutro ani pojutrze, nie da się zresetować ani głowy ani serca. Ale z czasem zaczniesz czuć, że żyjesz :-). Edytowane 26 Listopada 2014 przez roszpunka79 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 nie mam chyba ani jednej koleżanki, która by tego nie przeżyła ze mną włącznie. Czas robi swoje i każda kobieta Ci to powie Będzie dobrze Gypsy Kart też nie masz takich złych, nawet podsuma z HB wydaje się być w tym przypadku optymistyczna. Trzymaj się Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Listopada 2014 Autor Napisano 26 Listopada 2014 Dziękuję Gypsy. Jestem już na etapie, na którym nie potrzebuję pomocy. No chyba, że chcesz zasilić mój budżet to podam Ci numer konta ;-D. Oho, jak tylko będę mieć nadmiar pieniędzy będziesz pierwszą osobą o której pomyśle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi