agaMAJ Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 z plusa, kto zdrowy na ciele i umysle niech się nie ładuje w ich LTE miesiąc temu oddałam do naprawy ruter bo mi wcisneli jakis uszkodzony chłam, w dodatku pare rzeczy pomineli przedstawiając ofertę Jaka bedzie odpowiedź z działu reklamacji? 5 buław--8 buław --Rycerz Mieczy Będą bronić swoich racji, w związku z czym prześlą odpowiedź która mnie wkurzy Cytuj
Gość grimmoire Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 trzeba będzie z nimi walczyć, nie spodoba Ci się to, dużo abonamentu zostało? tzn. długo ? Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Listopada 2014 Autor Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Inny ruter dostanę, bo wczoraj (najpierw w sobotę zrobiłam awanture w punkcie plusa) zadzwonili z punktu, że mój ruter nie nadaje się do naprawy ale... nie mają takiego na stanie, więc dostanę go dopiero za jakieś 21 dni wrrr W między czasie złożyłam reklamację na serwis i na to, że mnie wprowadzono w błąd w kwestii samej oferty i wczoraj dostałam smsa, że moja skarga została rozpatrzona, ale pisemną odpowiedź dostanę w najbliższym czasie, pewnie pocztą. No to czekam. Przejrzałam neta i włos mi się jeży, jakie ludzie mają kłopoty z tą ofertą plusa i jak ich BOK traktuje. Abonament mam niski, bo wbrew temu co mi w punkcie wmawiano, załapałam się na oferte smart dom znaczy połowe ceny, wściekłam się, bo mogłam mieć TV za 1 a ta gęś w punkcie twierdziła, że nie. Abonament będę płacić jeszcze rok i 3 miesiące, bo wtedy to mogę przenieść już numer do innej sieci, chyba że ta poprawi oferte bo na razie to jest koszmar, za vhorobe nie trzymają się ustaleń ale umowa ma tyle kruczków, że nijak jej zerwać Edytowane 19 Listopada 2014 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Listopada 2014 Autor Napisano 21 Listopada 2014 Weryfikacja: Są bezczelni ale w zasadzie innej odpowiedzi się nie spodziewałam. Zasłaniają się kruczkami prawnymi i zwyczajnie mnie olali. Na ruter też sobie jeszcze poczekam. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 Ale rozumiem, że ten czas, kiedy trwa proces reklamacji, jest wyłączony z późniejszej miesięcznej opłaty??? Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Listopada 2014 Autor Napisano 21 Listopada 2014 Nie w plusie. W plusie mają ludzi w dup... pozwólcie że zaspamuje ale życze miłej lektury tym, którzy chcieli by mieć w plusie internet https://www.facebook.com/pluspowerlteinternetbezlimitowzlimitem?fref=ts ogólnie jest tak, że umowy są naszpikowane drobnym druczkiem tj formułkami, które chronią ich, gdy nie wywiązują się z umowy. Ja podpisłam umowe z ruterem, który dostałam wadliwy, przez miesiąc ( a miało być w dwa tygodnie) leżał u nich, później okazało się ( po awanturze w punkcie plusa), że jest nie do naprawy, ale chwilowo nie mają takiego na stanie, więc będę czekac kolejne 21 dni( oczywiście roboczych) na nowy. Podsumowując, gdybym nie miała modemu, i nie chciała na niego wywalić ok 200 zł nie miała bym dostępu do sieci a abonament i tak bym płaciła Cytuj
Czarownica Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Możesz im jeszcze zrobić o to siarę na oficjalnym profilu na fb - tylko nie jako osobny wrzut na profil, bo tego nikt nie czyta, tylko jako komentarze pod jakimiś ich wiadomościami. Czasem działa. Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Listopada 2014 Autor Napisano 23 Listopada 2014 Oczywiście, że wrzucałam takie info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi