mayllah Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie po przerwie troche sie pozmienialo u mnie, w pracy jest naprawde napieta sytuacja i podjelam dosc spontaniczna decyzje o ciazy. Jak sie uda, to sie uda, a jak nie to tez nie bedzie zle.W sumie nie dokonca wiem czy ta decyzja jest sluszna, ale poki co tylko takie widze rozwiazanie ... Poniewaz caly czas sie ucze Tarota, a wiem, ze to w miare szybko sie zwryfikuje, stad to pytanie. Wylosowalam RYCERZ MIECZ/TROJKA BULAW/ CZWORKA MIECZY Pierwsza moja mysl : nie wiem czemu, ale rycerz skojarzyl mi sie z takim plemnikiem, ktory gna do swojego celu jest szybki i bezwzgledny Trojka a potem czworka, jest nas teraz trojka, to moze bedzie nas wiecej ?` Glebsza analaliza, ze ciazy nie bedzie, bo mimo iz trojka bulaw, to karta ruchu, to ta czworeczka na koncu przemawia najbardziej, wycofanie, izolacja, moze bede musiala raz jedze na spokojnie wszystko przemyslec A wy jak to widziecie ? Zweryfikuje w polowie grudnia EDYTOWALAM POSTA GDYZ SLEPA POMYLILAM TROJKE MIECZY Z TROJKA BULAW, KTORA WYCIAGNELAM Edytowane 19 Listopada 2014 przez mayllah Cytuj
Czarownica Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 Moim zdaniem nie w tym miesiącu. Za bardzo jesteś zestresowana i chyba nawet owulacji nie będzie... 1 Cytuj
mayllah Napisano 19 Listopada 2014 Autor Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Dzieki, tez teraz pomyslalam, ze te miecze pokazuja moje czysto intelektualne podjescie do tematu, bo serce nie do konca przekonane jest do tej decyzji,dopiero co mielismy mega kryzys w zwiazku, a rozum podpowiada, ze tak bedzie lepiej, ze spokojniej ... Jejku, przepraszam, ale namieszalam, to nie trojka mieczy, a trojka bulaw co niezmiania faktu, ze i tak mysle, ze ciazy nie bedzie Edytowane 19 Listopada 2014 przez mayllah Cytuj
Czarownica Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Nie no 3 mieczy a 3 buław to solidna zmiana... Tylko te 4 mieczy na końcu jakieś 'nie takie". Ale przy tych kartach to już bym powiedziała, że teraz jeszcze nie, ale już następny miesiąc możliwe:) Rysuje się tu ta ciąża w niedalekiej perspktywie w każdym razie. Cytuj
Apokalipto Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Ta 4 mieczy mi się nie podoba, wygląda to jakbyś podświadomie czuła że jesteś w ciąży ale pojawi się okres i się bardzo rozczarujesz i zdenerwujesz. Sprawa pozostanie niestety w tym miesiącu bez zmian. Cytuj
Gość svargam Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 "mega kryzys w związku" + "naprawdę napięta sytuacja w pracy" Myślisz o zajściu w ciążę? A spoglądałaś sobie w oczy ostatnio...? M Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Czy zajde w ciaze w tym miesiacu ? RYCERZ MIECZ/TROJKA BULAW/ CZWORKA MIECZY Myślę, że nie będzie Ci dane zajść w ciążę w tym miesiącu. Jest działanie ku temu sprzyjające (rycerz mieczy) ( 3 buław), ale do zapłodnienia z jakichś względów nie dojdzie (4 mieczy) i trzeba będzie poczekać na bardziej sprzyjający czas. Cytuj
mayllah Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Svagram, nie rozumiem skad te zlosliwosci.? Nie potrzebuje osadzania moich decyzji, a jedynie poporsilam o interpretacjie ! A w ogole to Uzylam formy czasu przeszlego: Mielismy Cytuj
Czarownica Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 svargam, proszę interpretować karty a nie osądzać wybory użytkowników Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 w tym miesiącu na pewno nie Cytuj
Lena75 Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 No sa chęci....ale to jeszcze nie ten miesiąc 1 Cytuj
Davisa Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 RYCERZ MIECZ/TROJKA BULAW/ CZWORKA MIECZY W tym rozkładzie widzę Twoje nerwowe działania w tym kierunku z nadzieją, że ciąża będzie. 4 mieczy ostudza emocje. Suma (Umiarkowanie) pokazuje, ze przyjdzie czas, kiedy będziesz zmuszona spojrzeć na te sprawy z innej perspektywy;-) 1 Cytuj
d@neczka Napisano 21 Listopada 2014 Napisano 21 Listopada 2014 W tym miesiącu nie. W kartach jest tylko myślenia o ciąży. 1 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Listopada 2014 Moderator Napisano 22 Listopada 2014 Przy mieczach to Ty możesz mieć w ogóle problem z zajściem w ciąże, także zbadaj się u lekarza, bo 4 mieczy to karta dochodzenia do siebie, może być potrzebna jakaś forma rekonwalescencji, np więcej odpoczynku, mniej stresu, leczenia hormonalnego tutaj nie widać... 1 Cytuj
mayllah Napisano 26 Listopada 2014 Autor Napisano 26 Listopada 2014 Dzieki za wasze interpretacje, obiecuje weryfikacje za dwa tygodnie mniej wiecej Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 Też mi się wydaje, że w tym miesiącu nie będzie ciąży. Rycerz mieczowy skojarzył mi się tu z rozmowami z partnerem na ten temat. 3 buław+4 mieczy- możecie dojść do wniosku, że ciąża w jakiejś perspektywie czasowej owszem, ale nie teraz. 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Listopada 2014 Napisano 27 Listopada 2014 Ciazy raczej nie widac, wydaje mi sie ze udasz sie do gin tez w tej sprawie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi