Skocz do zawartości

Czy zajde w ciaze w tym miesiacu? (ZWERYFIKOWANY)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie po przerwie

troche sie pozmienialo u mnie, w pracy jest naprawde napieta sytuacja i podjelam dosc spontaniczna decyzje o ciazy. Jak sie uda, to sie uda, a jak nie to tez nie bedzie zle.W sumie nie dokonca wiem czy ta decyzja jest sluszna, ale poki co tylko takie widze rozwiazanie ...

Poniewaz caly czas sie ucze Tarota, a wiem, ze to w miare szybko sie zwryfikuje, stad to pytanie.

Wylosowalam

RYCERZ MIECZ/TROJKA BULAW/ CZWORKA MIECZY

Pierwsza moja mysl :

nie wiem czemu, ale rycerz skojarzyl mi sie z takim plemnikiem, ktory gna do swojego celu :P jest szybki i bezwzgledny :)

Trojka a potem czworka, jest nas teraz trojka, to moze bedzie nas wiecej ?`

Glebsza analaliza, ze ciazy nie bedzie, bo mimo iz trojka bulaw, to karta ruchu, to ta czworeczka na koncu przemawia najbardziej, wycofanie, izolacja, moze bede musiala raz jedze na spokojnie wszystko przemyslec

A wy jak to widziecie ?

Zweryfikuje w polowie grudnia :)

EDYTOWALAM POSTA GDYZ SLEPA POMYLILAM TROJKE MIECZY Z TROJKA BULAW, KTORA WYCIAGNELAM

Edytowane przez mayllah
Napisano

Moim zdaniem nie w tym miesiącu. Za bardzo jesteś zestresowana i chyba nawet owulacji nie będzie...

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Dzieki, tez teraz pomyslalam, ze te miecze pokazuja moje czysto intelektualne podjescie do tematu, bo serce nie do konca przekonane jest do tej decyzji,dopiero co mielismy mega kryzys w zwiazku, a rozum podpowiada, ze tak bedzie lepiej, ze spokojniej ...

Jejku, przepraszam, ale namieszalam, to nie trojka mieczy, a trojka bulaw

co niezmiania faktu, ze i tak mysle, ze ciazy nie bedzie

Edytowane przez mayllah
Napisano

Nie no 3 mieczy a 3 buław to solidna zmiana... Tylko te 4 mieczy na końcu jakieś 'nie takie". Ale przy tych kartach to już bym powiedziała, że teraz jeszcze nie, ale już następny miesiąc możliwe:) Rysuje się tu ta ciąża w niedalekiej perspktywie w każdym razie.

Napisano

Ta 4 mieczy mi się nie podoba, wygląda to jakbyś podświadomie czuła że jesteś w ciąży ale pojawi się okres i się bardzo rozczarujesz i zdenerwujesz. Sprawa pozostanie niestety w tym miesiącu bez zmian.

Napisano

"mega kryzys w związku" + "naprawdę napięta sytuacja w pracy"

Myślisz o zajściu w ciążę?

A spoglądałaś sobie w oczy ostatnio...?

M

Napisano

Czy zajde w ciaze w tym miesiacu ?

Myślę, że nie będzie Ci dane zajść w ciążę w tym miesiącu. Jest działanie ku temu sprzyjające (rycerz mieczy) ( 3 buław), ale do zapłodnienia z jakichś względów nie dojdzie (4 mieczy) i trzeba będzie poczekać na bardziej sprzyjający czas.

Napisano

Svagram, nie rozumiem skad te zlosliwosci.? Nie potrzebuje osadzania moich decyzji, a jedynie poporsilam o interpretacjie !

A w ogole to Uzylam formy czasu przeszlego: Mielismy

Napisano

svargam, proszę interpretować karty a nie osądzać wybory użytkowników

Napisano

W tym rozkładzie widzę Twoje nerwowe działania w tym kierunku z nadzieją, że ciąża będzie. 4 mieczy ostudza emocje. Suma (Umiarkowanie) pokazuje, ze przyjdzie czas, kiedy będziesz zmuszona spojrzeć na te sprawy z innej perspektywy;-)

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

Przy mieczach to Ty możesz mieć w ogóle problem z zajściem w ciąże, także zbadaj się u lekarza, bo 4 mieczy to karta dochodzenia do siebie, może być potrzebna jakaś forma rekonwalescencji, np więcej odpoczynku, mniej stresu, leczenia hormonalnego tutaj nie widać...

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki za wasze interpretacje, obiecuje weryfikacje za dwa tygodnie mniej wiecej :)

Napisano

Też mi się wydaje, że w tym miesiącu nie będzie ciąży. Rycerz mieczowy skojarzył mi się tu z rozmowami z partnerem na ten temat. 3 buław+4 mieczy- możecie dojść do wniosku, że ciąża w jakiejś perspektywie czasowej owszem, ale nie teraz.

• Lubię to! 1
Napisano

Ciazy raczej nie widac, wydaje mi sie ze udasz sie do gin tez w tej sprawie

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...