Skocz do zawartości

Czas, kiedy się skontaktuje ze mną? (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kiedy się odezwie 4 miecze--9 monet--Królowa Pucharów jak bedzie miał kase? do 21 listopada?

Karty z wczoraj

Tło : zleceniodawca, wisi mi kasę a już zamówił kolejne rzeczy, których mu bezczelnie nie wysłałam ( powinnam zrobić to przedwczoraj), bo nie zapłacił za poprzednie, a miał zapłacć w zeszłym tygodniu

• Lubię to! 1
Gość grimmoire
Napisano

mam odczucia, że sytuacja będzie się przedłużać (4 mieczy) i nie jestem pewna czy odzyskasz pieniądze (9 denarów) mimo tej pucharowej, bo w sumie śmierć - sytuacja może spowodować, że zakończysz z nim współpracę, co do 21 listopada wydaje mi się, że nie..

Napisano

miecze to energia męska, denary zaś żeńska. Dodatkowo masz królową kielichów. Myślę więc, że jak sama się nie upomnisz, to guzik z tego wyjdzie.

Napisano

Też mi się niestety tak wydaje. Jak takiego nie kopnąc solidnie, to sie nie ruszy

Napisano

hm ja myślę,że bedziesz musiała sama się odezwać bo Panu nie bedzie spieszno...nie jest słowny i możesz nie odzyskac pieniążków dlatego lepiej inicjuj kontakt i pytaj o swą nalezność.

Napisano

do tej pory zawsze płacił ale z wielkim i bólami, kiedyś dopiero po 2 miesiącach raczył uregulowac należność, więc wszystko możliwe

Napisano

życzę w takim razie by należność wypłacał punktualnie, choć...karty nie są takie pozytywne

Napisano

no cóż, moge zweryfikować, bo to ja nie wytrzymałam i to jednak ja do niego napisałam, z upomnieniem, wysłałam mu to co miałam i odpowiednio podliczyłam, najwyżej zacznę go windykować

Napisano

Nie wiem, czy dobrze zrobiłaś wysyłając mu to co zrobiłaś bez uprzedniego otrzymania zapłaty za poprzedni projekt... Teraz to dopiero będzie się przeciągać to uregulowanie wpłaty... Ale obym się myliła.

• Lubię to! 1
Napisano

Czy dostane kasę za to zlecenie?

5 pucharów--Mag --3 Monety dostane,

Napisano

stawiam, że ją dostaniesz dopiero, gdy się upomnisz.

w 5 kielichach sprawa jest już zamknięta = po ptakach

w magu jest działanie - zakładam, że Twoje

3 denary jako dogadywanie się

Napisano

Jak zawsze mam trochę wątpliwości, bo facet od samego początku płaci w kratkę, raz od razu, innym razem po kilku upomnieniach ale płaci zawsze, zresztą wiem, że bedzie potrzebował jeszcze moich usług, mozliwe, że po prostu zapłaci w momencie składania kolejnego zamówienia

Napisano

Pełna weryfikacja obu pytań - facet odezwał się w nocy i od razu zapłacił całość, plus jeszcze dodatek za kolejne zlecenie