agaMAJ Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 kiedy się odezwie 4 miecze--9 monet--Królowa Pucharów jak bedzie miał kase? do 21 listopada? Karty z wczoraj Tło : zleceniodawca, wisi mi kasę a już zamówił kolejne rzeczy, których mu bezczelnie nie wysłałam ( powinnam zrobić to przedwczoraj), bo nie zapłacił za poprzednie, a miał zapłacć w zeszłym tygodniu 1 Cytuj
Gość grimmoire Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 mam odczucia, że sytuacja będzie się przedłużać (4 mieczy) i nie jestem pewna czy odzyskasz pieniądze (9 denarów) mimo tej pucharowej, bo w sumie śmierć - sytuacja może spowodować, że zakończysz z nim współpracę, co do 21 listopada wydaje mi się, że nie.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 miecze to energia męska, denary zaś żeńska. Dodatkowo masz królową kielichów. Myślę więc, że jak sama się nie upomnisz, to guzik z tego wyjdzie. Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Też mi się niestety tak wydaje. Jak takiego nie kopnąc solidnie, to sie nie ruszy Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 hm ja myślę,że bedziesz musiała sama się odezwać bo Panu nie bedzie spieszno...nie jest słowny i możesz nie odzyskac pieniążków dlatego lepiej inicjuj kontakt i pytaj o swą nalezność. Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 do tej pory zawsze płacił ale z wielkim i bólami, kiedyś dopiero po 2 miesiącach raczył uregulowac należność, więc wszystko możliwe Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 życzę w takim razie by należność wypłacał punktualnie, choć...karty nie są takie pozytywne Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 no cóż, moge zweryfikować, bo to ja nie wytrzymałam i to jednak ja do niego napisałam, z upomnieniem, wysłałam mu to co miałam i odpowiednio podliczyłam, najwyżej zacznę go windykować Cytuj
Czarownica Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Nie wiem, czy dobrze zrobiłaś wysyłając mu to co zrobiłaś bez uprzedniego otrzymania zapłaty za poprzedni projekt... Teraz to dopiero będzie się przeciągać to uregulowanie wpłaty... Ale obym się myliła. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Czy dostane kasę za to zlecenie? 5 pucharów--Mag --3 Monety dostane, Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 stawiam, że ją dostaniesz dopiero, gdy się upomnisz. w 5 kielichach sprawa jest już zamknięta = po ptakach w magu jest działanie - zakładam, że Twoje 3 denary jako dogadywanie się Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2014 Autor Napisano 20 Listopada 2014 Jak zawsze mam trochę wątpliwości, bo facet od samego początku płaci w kratkę, raz od razu, innym razem po kilku upomnieniach ale płaci zawsze, zresztą wiem, że bedzie potrzebował jeszcze moich usług, mozliwe, że po prostu zapłaci w momencie składania kolejnego zamówienia Cytuj
Czarownica Napisano 20 Listopada 2014 Napisano 20 Listopada 2014 Dostaniesz, ale bez dalszych upomnień się nie obejdzie. Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Listopada 2014 Autor Napisano 21 Listopada 2014 Pełna weryfikacja obu pytań - facet odezwał się w nocy i od razu zapłacił całość, plus jeszcze dodatek za kolejne zlecenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi